LöylynheittäjätLöylynheittäjät 4 5 6
HC NuhaHC Nuha 3 2 4
LöylynheittäjätLöylynheittäjät 48% 43% 39%
HC NuhaHC Nuha 51% 56% 60%
Sunnuntaina on jokaisen liigan deadline, joten myös Pro Leaguessa ollaan tositoimissa. Löylynheittäjät ja HC Nuha lyövät neljättä kertaa yhteen otteluvoittoen ollessa 2-1 Löylyille. Kaksi ensimmäistä pelattiin alkuviikosta ja tänään alla on yksi peli, josta HC Nuha voittaja numeroin 3-2. Sarja on toisen kerran katkolla Löylyille, joten Nuha joutuu pelaamaan selkä seinää vasten! Sen enempää löpisemättä lähdetään katsomaan illan ottelua!

Kokoonpanot:
Löylynheittäjät: Kenedy-ycy-Select-PAGUEL
HC Nuha: PUSSYJEMI-mäntti-Jarso-Rye

Taistelupari ycy vs mäntti:
Kuten mun rapsoissa on ollut tapani, niin nostetaan jälleen taistelupari esille. Taisteluparilla pyrin nostamaan molempien tärkeimmän pelaajan esille ja kiinnittämään hänen suorituksiin normaalia enemmän huomiota. Tässä ottelussa molemmilta esillä on ylemmät puolustajat, ycy ja mäntti.

1. ERÄ

01:30 Ensimmäinen katko tapahtuu.
01:33 Ensimmäinen tilanne syntyy, kun HC Nuha saa laukauksen aikaiseksi.
01:57 Pitkä kiekko, tällä kertaa Nuhan toimesta.
02:02 Kenedy saa kiekon viivaan, josta hän hakee komeaa kutia, mutta maalivahti on hereillä.
02:53 Löylyille on aukeamassa hyvä hyökkäys, mutta Select livahtaa paitsioon.
03:12 Jälleen pitkä kiekko Nuhalta.
03:52 mäntiltä komea kiekonriisto keskialueella ja hän vapauttaa Ryen ja Jarson 2vs1-hyökkäykseen ja Jarso siirtää kiekon takuuvarmasti takakulmaan. 0-1 by Jarso(1+0) Rye(0+1) mäntti(0+1)
05:38 ycy syöttää PAGUEL:lle keskelle, josta hän kiemurtelee vapaaksi ja laittaa kiekon ranteella verkkoon.
06:00 Ensimmäinen erä taputeltu.

Ensimmäinen erä oli varovaista ensimmäiset 3 minuuttia, mutta sen jälkeen molemmat joukkueet kiristivät ruuvia hyökkäyksessä. Tapahtumia tuli molempiin kenttäpäätyihin, joten peli sujui mukavan tasaisesti.

Taisteluparin seuranta:
Molemmat olivat alussa hieman pimennossa, mutta hyvät suoritukset, jotka avasivat maalit nousivat isossa kuvassa esiin. Tasainen erä myös heidän osalta.

Löylynheittäjät saves 4, poss 48%
HC Nuha saves 3, poss 51%

2. ERÄ

00:01 Ensimmäinen aloitus Nuhalle.
00:28 Select pääsee nousemaan oikealta laidalta ja ampuu, mutta PUSSYJEMI on edessä. Löylyjen onneksi kiekko kuitenkin vain muuttaa suuntaa puolustajasta ja lipuu etukulmasta sisään. 2-1 by Select(1+1) ycy(0+2) PAGUL(1+1)
01:47 Nuhan hyökkääjät kiekottelevat aikansa, kunnes Jarsolle aukeaa paikka, mutta veto suuntautuu maalivahdille.
02:16 PAGUEL hiipii maalinkulmalle, josta tarjoilee ycylle vapaaseen mestaan, mutta PAGUEL myös itse peittää laukauksen.
02:51 Rye karvaa todella hyvin kiekon Kenedyltä ja syöttää Jarsolle, mutta maalivahti on jälleen edessä.
03:13 Pitkä kiekko Nuhalta.
05:28 Rye liukuu kesken hyökkäyksen maalivahdin alueelle.
06:00 Ja näin on myös toinen erä taputeltu.

Toinen erä tarjosi hieman vähemmän tilanteita, kun ensimmäinen, mutta Löylyt onnistuivat myös tässä erässä kertaalleen maalinteossa. Viimeiseen erään lähdetään Nuhan kannalta vaikeasta asetelmasta, kun häviöön ei enää ole varaa.

Toinen erä oli siis hieman tylsempi kuin ensimmäinen, joten myös ylemmät puolustajat pysyivät hieman pimennossa. Ycy oli kuitenkin jälleen värkkäämässä Löylyjen maalia, joten hänelle menee erävoitto.

Löylynheittäjät saves 5, poss 43%
HC Nuha saves 2, poss 56%

3. ERÄ

00:22 Ensin mäntille ja sitten Ryelle vapautuu vapaa vetopaikka keskeltä, mutta maali ei synny.
01:04 ycy liukuu maalivahdin alueelle
01:12 PAGUEL kiemurtelee kulmasta vapaaksi maalille, mutta maalivahti venyy.
02:06 mäntti laukoo kaukaa, mutta maalivahti torjuu helposti
03:36 ycy pääsee laukomaan vapaasti b-pisteeltä, mutta maalivahti liikuu salamana takatolpalle ja torjuu.
04:04 Jarso pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta veto painuu millin ohi maalin.
04:35 Jarso ampuu toistamiseen hiuksenhienosti ohi.
05:16 Pelin ensimmäinen violent by PAGUEL.
05:48 Nuha ottaa maalivahdin pois ja uusi mies Yoro pääsee läpiajoon, muttei onnistu maalinteossa.
06:00 Ja näin summeri pärähtää ottelun loppumisen merkiksi.

Kolmas erä oli ottelun vauhdikkain, vaikka se olikin ainoa erä missä ei maaleja nähty. Löylynheittäjät tekivät sen mitä pitikin, eli pitivät maalinsa puhtaana, joten ottelu päättyi 2-1 Löylyjen voittoon. Nuhalle tappio tietää kesälomaa ja Löylynheittäjille matkaa mitalipeleihin.

Taisteluparin yhteenveto:
Kumpikaan ei esittäny mitään mahtisuorituksia, joka on yleistä pudotuspeleissä. Molemmat puolustivat hyvin, joten se menee tasan. Voiton vaakakuppi kallistuu kuitenkin ycylle, joka onnistui järjestämään kaksi maalia mäntin yhtä maalia vastaan.

Kiitos pelistä ja onnea Löylynheittäjille jatkoon!
Tuomari: lätty
Lisätty: 21.02.2016 22:21