ExodusExodus 3 3 3
jooh ja pojatjooh ja pojat 5 2 3
ExodusExodus 50% 51% 48%
jooh ja pojatjooh ja pojat 49% 48% 51%
Alkamassa molemmille joukkueille tärkeä ottelu eli Exodus vs jooh ja pojat. Molemmat joukkueet on säälipoff viivan alapuolella mutta mahdollisuudet on päästä viellä 10 parhaan joukkoon.

Matsin 3 pointtia

-Exoduksen tuore siirto kun viimekauden ylempipuolustaja Chandler palasi Giantsin kokoonpanosta Exodukseen. Miten hän selviytyy ensimmäisestä ottelustaan?

- jooh ja poikien puolustus. jjpn maaliverkot ovat heiluneet todella tiuhaan viimeisimmissä otteliuissa saako he nyt sen kuntoon ja exoduksen hyökkääjät kuriin

- Exoduksen tuloskunto. Exot lymyilee kuntopuntarin 4 sijalla tällä hetkellä joten tuloskunto on loistava joka viittaa hyvää heidän pelilleen.

Omatulos veikkaus. tulee isomaalinen ottelu koska chandlerillä vie aikaa sopeutua jengiin sisään mutta hänen hyökkäys pelaaminen tuo exolle hyvää tukea joten peli päättyy 7-4 Exodukselle

Kokoonpanot
Exodus. Toboss-Chandler-Kulakov-Beavis
jooh ja pojat.lasol-Yesterday-Mentos-Marko

Exoduksen kotihalliin on saatu katsoja ryntäys kun hallin molemmat muovipenkit ovat käytössä!

1.ERÄ

0:55 Kulakovilta hyvä ajatus heittää kiekko maalille mutta Beavis ei saa sitä sisään
1:20 1-0 .uusi vahvistus Chandler paukauttaa kiekon varmasti sisään kun Beavis tekee hyvää maskia kaunis maali syötöt kulakoville ja tobokselle
1:56 1-1! lasol pääsee laukomaan viivalta ja Marko hoitaa reboundin sisään!
02:10 Beavis hakee kaukolaukausta mutta maalivahti nappaa koska maskia ei ole.
02:54 Chandlerin ensimmäinen avaus yritys! ja kauniisti pitkäksi!
03:40 Yesterday kisuttelee exon puolustusta ja vetää pisteeltä mokke kuitenkin hoitaa tämän
04:15 1-2 !Chandler höntyilee Markon avaukseen josta aukeaa paikka yesterday laukoo ja lasol korjaa kiekon sisään
04:30 2-2! Exot vastaa kun chandler laukoo ja kula saa siirettyä maaliviivalta kiekon sisään
04:50 Beaviksellä paikan poikanen mutta eih!
05:55 Exon pukukoppi maali on lähellä kun kulan yllättävä autopassi meinaa löytää beaviksen maalilta

Eka erä paketissa todella vaudikas erä olikin ja meni melkeempä juuri niinkuin aavistelinkin exon vahvistuksen kannalta
Chandler oli todella hyvä hyökkäys päässä mutta omanpään virheitä sattui melkopaljon

Jjpn hyökkääjät ovat tänään terävän oloisia ja saavat hyvi tilanteita aikaan

2.ERÄ

Kulakovin Kämpiltä on tuotu lisää muovituoleja kun hallissa on jo noin 12 katsojaa!

01:06 2-3 Tobokselta karmiva kiekon menetys ja lasol kiittää karvatessa kiekon hieno wristi takakulmaan
01:28 kulalta jälleen hyvä kiekko maalille mutta beavis ei saa sitä taaskaan sisään
01:35 Chandlerille pelataan hyvä veto viiksien välistä hyvä laukaus mutta maalivahti nappaa
03:33 2-4! kiekko pomppii lasolille lapaan joka syöttää Yesterdaylle ja komea laukaus uppoaa exon maaliin!
04:37 3-4! jjpn puolustus on levällään kuin jokaisen teinitytön haarat chandlerin edessä kappa ja näin Beavis pääsee kuljettamaan kiekon vanhanaikaisella sisään
05:49 Marko pingtimeouttaa ja katoaa kentältä mutta mies on nopea kuin salama ja tulee takaisin

Todella vauhdikas toinen erä on takana ja Exodus hallitsi tätä erää oli paljon hyökkäysalueella mutta jjp oli todella tehokas.
Exoduksen puolustuksen pitää herätä matsiin jos he haluavat voittaa

3ERÄ

00:30 mentoksen kaukolaukaus ei mene maaliin
00:45 Chandlerille pelataan veto paikka mutta huonolaukaus menee moken syliin
01:45 Chandler kula kaksikon tutka toiminta mutta laukaus jää maalivahdille
03:10 lasolilta huikea seläntakaa vetopassi mutta Yesterday ei saa kiekkoa maaliin
03:38 kulakov on karkaamassa läpi mutta Chandler ei nää tilannetta yhtä syöttöä pidemmälle ja tilanne kuivuu kasaan
04:10 4-4! Kulakov tällää b pisteeltä sisään Chandlerin syötöstä