TuplapottiTuplapotti 5 5 6
HalberdiersHalberdiers 0 5 8
TuplapottiTuplapotti 45% 53% 45%
HalberdiersHalberdiers 54% 46% 54%
Nyt päästään taas tammikuisen-illan ratoksi seuraamaan ponnahduslautaliigan runkosarjaottelua, jossa vastakkain asettuu keskikasti-sijoilla pyörivä Tuplapotti, sekä tämän hetken runkosarjan kärkipaikkaa hallussa pitelevä Halberdiers.

Tulosveikkauksia:

Nure: 2-4
lasol: 1-8
natsi: 4-5

1.Erä
00:01 aloitus menee halbeille, Hayley hakee Tikkistä maalin kulmalta ja Tikkis pamauttaa ottelun 0-1 kun vain 8sekuntia on ennättänyt kulua!
1:30 Halberdiers-mylly on pyörinyt jo pitkän tovin tuplis-päädyssä.
2:00 Tuplikset vastahyökkäykseen
2:30 Halbejen vaarallinen 2vs3 vastahyökkäys joka tyssää Jamesin lapaan.
3:20 Tikkis laulattaa pyssyä b-pisteeltä mutta Kaapo napsii räpsällä.
3:45 Tikkis ja Pönse vastustajan maalilla säheltämässä, mutta James10 pelastaa tilanteen maaliviivalta.
4:25 Tikkis-Hayley tutkapari on 1vs2 tilanteessa mutta maalivahti koppaa aivan loistavasti Hayelyn b-pisteen.
5:08 Pönse pistää ottelun 0-2, en nähty miten.
5:57 Hayley hakee vielä Pönseä maalinkulmalta, viimeistely hiuksen hienosti ohi maalin!

Avauserä suvereenia Halberdiers-hallintaa, 0 torjuntaa maalivahdilla kertoo jotain Tupliksien hyökkäyksiin lähdöistä.

<Nure> vittu ei mun maalit riitä

2.Erä
00:01 Hayley vie taas aloitusvoiton vierasjoukkueelle.
00:33 Pönse häiritsee maalilla ja Hayley pääsee tulittamaan kiekon tyhjään häkkiin, 0-3!!
1:20 ensimmäinen Tuplis-laukaus kilpistyy Halbevahdin logoon.
1:45 Tuplapotti saa vaarallisen näköisen 3vs1 hyökkäyksen, mutta Potvinilla on kiire ja tuomari viheltää paitsion.
2:50 Tuplapotti pääsee 2vs1 hyökkäykseen, mutta Sid. karvaa Jezikiltä namun pois.
2:57 viime tilanteesta vastahyökkäys ja tutkapari Hayley-Tikkis tekee taas tuhojaan, 0-4!!
4:10 Tikkis karvaa Jamesilta kiekon pois ja avaa Pönsen läpiajoon, maalivahti kuitenkin dyykkaa kiekkoon.
5:05 Jezik pistää täydellisen vetopassin luukulle, mutta Potvin haparoi kiekon maalivahdille.
6:00 töööt

Toinen erä jatkui Halberdiersien tehden kentällä mitä huvittaa, vaaditaan todellista ryhtiliikettä Tupliksilta vikaan erään, mikäli tästä ottelusta pisteitä haluavat.

3.Erä
1:02 Tuplikset pääsevät 3vs1 tilanteeseen, hirveä passmylly ja ihq viimeistelee kotijoukkueen ensimmäisen osuman!!
3:30 hohhoijaa mitä läpsyttelyä
3:50 Jezik läpiajossa mutta wrist nasahtaa veskarin räpylään.
4:40 Tuplis alkaa sulkea, aloitusvoitto ja Jezik kaventaa hienolla osumalla pelin 2-4!!
6:00 summeri soi ja Runkosarja-kärki Halbet napsii taas pistesaaliin kotiinsa.

Ottelussa vahvoja otteita näyttivät:
Hayley*** - todella vahvaa peliä koko ajan, ilmiömäisiä syöttöjä hyökkäysalueella
Sid.** - piti loistavasti vihujen ylivoimahyökkäyksiä, hyvät avaukset.
Jezik* - loi joukkueensa vaaralliset tilanteet lähes kokonaan itse.