TuplapottiTuplapotti 3 2 2
ImpactImpact 4 5 4
TuplapottiTuplapotti 54% 46% 50%
ImpactImpact 45% 53% 49%
ProLeaguessa on toinen jakso täydessä käynnissä ja vuorossa matsi Tuplapotin ja Impactin välillä. Impact on onnistunut voittamaan vain yhden pelin viimeisestä viidestä matsistaan, kun taas Tuplapotti on saalistanut samassa ajassa 2 voittoa. Sarjataulukossa kumpikin on playoff viivan alapuolella ja joukkueita erottaa 1 vaivainen sarjapiste.

1. Erä

00:09 Tuplat saavat suoraan aloituksestapaineen Impactin alueelle ja ihq heittää kiekon maalille, Crippler ei kuitenkaan onnistu rouhimaan kiekkoa maaliin
01:00 Arya tuo kiekon puolesta kentästä sooloillen vetopaikkaan, mutta veto on kesy ja kilpistyy veskarin patjoihin
[b]02:57 0-1 Zaborsky (Arya, Emma)[/b] Impact painaa pelin Tuplispäätyyn ja pelaa kulmasta kiekon viivaan, josta Zaborsky toimittaa maalille. Kiekko maaliin hyvän maskin ansiosta
[b]04.39 1-1 ihq (Jezik)[/b] ihq pääsee sörkkimään kiekon maalinedusruuhkasta sisään ja tasoittaa pelin

Tuplapotti piti erässä kiekkoa paljon Impactin alueella, mutta kilppari toimi yhtä tilannetta lukuunottamatta ja hyökkäykset jäivät kulmassa pyörimiseksi. Impact iski vastaan, mutta ei maalin lisäksi saanut luotua juurikaan vaarallisia tilanteita

2. Erä

02:51 Jezik riistää Zaborskylta kiekon ja veivaa maalille. Veskari kuitenkin nappaa kiekon lavasta ennen ratkaisua.
03:39 Jezik syöttää Cripplerille avopaikkaan, mutta veto suuntautuu logoon
03:59 ihq vetopaikassa, mutta veska venyy torjuntaan
04:42 Arya ja Zaborsky 2v1, Arya kuitenkin odottaa liian kauan syötön kanssa ja Varane katkoo
05:31 Kytölalla avopaikka Aryan riparista, mutta saa jotenkin sählättyä kiekon sivuverkkoon

Erän ensimmäisen puolikkaan aikana kumpikaan ei päässyt kontrolloidusti siniviivan yli ja peli oli todella tylsää. Loppua kohden avautui kummallekkin pari tekopaikkaa, mutta viimeistely oli tehotonta. Tuplapotin pelissä näkyy pientä turhautumista, kun lyhyellä ei aukea ja pitkät avaukset menivät pitkiksi kiekoiksi

3. Erä

00:50 Kiekko pomppaa ihqlle vähän tuurillakin vetopaikkaan, mut Zaborsky kerkeää peittämään vedon
01:01 Jezikillä tuhannen taalanpaikka pisteeltä, mutta laukaus suuntautuu maalin ohi
02:21 ihq pääsee laukomaan pakin jaloista, mutta veska sai tähänkin patjansa väliin
02:43 Cripplerin laukaus pomppii pakeista maalineteen ihqlle, joka zippaa kiekon veskan syliin
03:25 Jezik kynää 2v1 tilanteessa Emman kebabkioskille ja pääsee oneen ihqn kanssa, mutta wristaa sitten kiekon päätyyn
03:54 Arya ampuu pisteeltä ilman mainittavaa tulosta
04:33 Jezik hakee samaa kynää 2v1 tilanteessa ja saakin itselleen vetopaikan, mutta kiekko maalin ohi
[b]05:11 2-1 Crippler (Jezik, ihq)[/b] Jezik ja ihq pelaa hienosti yhteen laidassa, mistä Jezik toimittaa kiekon tyhjiin Cripplerille, joka saa putata kiekon maaliin ja kunnian viedä Tuplat johtoon
05:50 Cripplerillä paikka kaunistella lukemia, mutta ei osu

Viimeisessä erässä peli vähän aukesi, mutta thottomuus vaivasi kumpaakin jengiä. Tuplapotille kuitenkin ansaittu 2-1 voitto Impactin kilpikonnamaisesta puolustuksesta huolimatta.
Tuomari: Jarso
Lisätty: 21.12.2015 23:37