TuplapottiTuplapotti 8 2 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
GiantsGiants 53% 54% 50%
TuplapottiTuplapotti 46% 45% 49%
Illan ottelussa kauden Ennakkosuosikki Giants saa vastaansa Tuplapotin, luvassa varmasti tiukka ja katsojia viihdyttävä ottelu.

1.Erä

1:00 Tasaista läpsyttelyä, ei juurikaan paikkoja kummallakaan joukkueella.
1:30 Pele pääsee kuin varkain ampumaan hyvältä paikalta, mutta tupliksien moke poimii helposti.
4:11 Todella vaarallinen 3vs1 hyökkäys Giants päätyyn, Jezik laukoo mutta moke torjuu ja kiekko lipuu ohi maalin.
5:54 Datsuk laukoo kuin puskista tulisen vedon, mutta Varane onnistuu blokkaamaan.

Ensimmäisessä erässä Giants onnistui luomaan enemmän maalipaikkoja, mutta vetojen laadussa on vielä hivenen parantamisen varaa.

Saves: 2-8
Poss: 53-46

2.Erä

0:30 Crippler ampuu b-pisteeltä, mutta suoraan logoon.
2:36 (1-0) Akpom tulittaa ottelun avausmaalin, lätty merkataan syöttäjäksi.
3:30 Vierasjoukkue ei tunnu saavan minkäänlaista otetta peliin ja erä ollut tähän asti pelkkää Giants-showta.
5:08 Crippler rouhii tiensä maalille kiekon kanssa mutta tilanteesta vihelletään violent, hyvää vääntämistä.
5:42 (2-0)Pele toimittaa kiekon verkkoon Datsukin syötöstä!

Toisessa erässä vierasjoukkueella näytti olevan todellisia vaikeuksia murtaa Giantsien puolustus, sen sijaan Giants-mylly pyörii hyökkäysalueella ajoittain loistavasti.

Saves: 2-2
Poss: 54-45

3.Erä

1:00 Peli pyörinyt täysin Tuplapotti-päädyssä.
3.00 Tuplapotin hyökkäyksessä alkaa näkymään elonmerkkejä, tuplis-leirissä on selvästi päätetty painaa peli tasoihin.
3:50 Crippler laukoo viiksiltä aavistuksen ohi maalin!
4:36 Tuplapotti ottaa maalivahdin pois!
5:07 Jezik vetää aivan tolppaa hipoen ohi b-pisteeltä!
5:27 (3-0) Pele pistää punaviivalta viimeisen naulan Tuplapottien arkkuun, tolpan kautta tyhjiin.