HalberdiersHalberdiers 3 3 1
GrizzliesGrizzlies 1 4 5
HalberdiersHalberdiers 40% 55% 58%
GrizzliesGrizzlies 59% 44% 41%
Vastakkain asettuu debyyttikauttaan pelaavat voitonnälkäiset Halberdiersit, sekä vähintään yhtä innokkaat uudet tulokkaat Grizzliesit. Kotijoukkue taitanee lähteä illan otteluun pienoisena ennakkosuosikkina. Toki täytyy mainita vielä että halbet lähtevät pelaamaan 4 hyökkääjällä, joten maalirikas mittelö voi olla tiedossa.

tulosveikkauksia:
nopee: 3-1
natsi: 3-0

1.Erä

Koko ensimmäinen erä oli tunnustelua kummaltakin joukkueelta, ehkä aavistuksen vierasjoukkueen pyörittämistä. Toiseen erään lähdettäessä peli on kuitenkin vielä täysin auki.

Poss: 40-59
Saves: 3-1

2.Erä

0:37 (0-1) barkkovi iskee limpun uuniin Hapun syötöstä, en kyllä nähny että miten.
1:33 Hayley käy antamassa vieraiden molarille osumaa
2:30 (1-1) pientä kotijoukkueen hallintaa ja Hayley painaa tasoitusmaalin!

Poss: 55-44
Saves: 3-4

3.Erä

1:00 Tikkis raivaa itsensä vastustajan maalinsuulle, mutta barkkovi tulee viimehetkellä viemään namun pois.
2:36 (1-2) barkkovi laittaa lättyää maalille, Pönse pääsee väliin mutta onnekkaasti kiekko pomppaa tpr:n lapaan ja tolpan kautta kuljetus häkkiin.
3:40 (2-2)Tikkis tasoittaa pelin Hayleyn syötöstä, taaskaan en nähnyt miten, mut varmaan oli komee!
4:30 hurjaa kotijoukkueen myllyä vieraspäädyssä, mutta kukaan ei uskalla toimittaa kiekkoa maalille.
5:28 Hayley toimittaa kiekon maalille ja Tikkis pääsee vetämään onesta, mutta molari oli tällä kertaa parempi.
Tästä seuranneesta vastahyökkäyksestä barkkovi iski pelin toisen osuman, ja samalla voittomaalin vierasjoukkueelle!

Viimonen erä oli kotijoukkueen hallintaa suurimman osan ajasta, mutta kiekkoa ei vaan millään saatu maaliin saakka.

Poss: 58-41