Buffalo SabresBuffalo Sabres 3 4 0
GiantsGiants 1 5 2
Buffalo SabresBuffalo Sabres 46% 47% 60%
GiantsGiants 53% 52% 39%
Juuri alkaneen Pro Leaguen kauden ottelussa kohtaavat Brooklyn Islanders ja Giants. Vierasjoukkue rankattiin kausiennakossa ennakkosuosikiksi, joten on mielenkiintoista nähdä heti ensimmäisestä ottelusta eteenpäin, kuinka he vastaavat huutoon. Myös kotijoukkueella on iskukykyinen kokoonpano, mutta he lähtevät altavastaajana tähän otteluun.

1. ERÄ

02:00 Ensimmäiset kaksi minuuttia meni ohi
03:33 Sekava pätkä päättyy kotijoukkueen pitkään kiekkoon
04:45 Datsuk kikkailee hetken siniviivan tuntumassa ja syöttää nitrikille takatolpalle, mutta veto menee sivuverkkoon
05:15 Pitkä kiekko kotijoukkueelle
05:57 Nitrik laukoo kaukaa, ja vedosta tulee riparit, mutta puolustus kerkeää siivoamaan ne

Ensimmäinen erä oli sekava, jossa molemmat puolistivat tarkasti, mutta hyökkäykset olivat hieman ponnettomia. Pelissä näkyi kenties kauden alku, kun kummankaan peli ei näytä vielä valmiilta. Jospa tulevat erät toisivat hieman piristystä.

04:05 hype pelaa Knottille paikan, mutta maalivahti on hereillä
04:29 Knott laukoo pisteeltä ja riparit tippuvat Palaciolle, mutta aijai, tolppa!
05:38 Akpom ja nitrik syöttelevät ja kiekko syötetään lopulta Datsukille keskelle, joka laukoo kiekon maaliin. 0-1 by Datsuk(1+0) nitrik(0+1) Akpom(0+1)
06:00 Erä on ohi.

Toinen erä tarjosi huomattavasti enemmän tilanteita ja jännitystä kuin ensimmäinen. Molemmat joukkueet pääsivät hyvin maalipaikoille, mutta maalinteko oli vielä hieman tehotonta. Giants onnistui tekemään yhden, joten viimeiseen ja ratkaisevaan erään lähdetään vierasjoukkueen 0-1 johdosta.

Brooklyn Islanders saves 4, poss 47%
Giants saves 5, poss 52%

3. ERÄ

00:51 Datsuk ottaa ratkaisijanviittaa itselleen veivaamalla itselleen vetopaikan, josta hän ei erehdy. 0-2 by Datsuk(2+0)
01:43 Giantsit menettävät kiekon omassa päädyssä ja Brooklyn kiekottelee hypen nopeasti vetopaikkaan, eikä hän erehdy. 1-2 by hype(1+0) Palacio(0+1) Janecky2(0+2)
03:07 hype ja Knott pääsevät 2vs1-hyökkäykseen, mutta ratkaisu jää hieman piippuun
04:05 Knott hakee komeaa lättyä maalille, mutta se menee hieman ohi
05:10 Brooklyn ottaa maalivahdin pois ja viides mies(hae) luistelee kentälle
05:46 Akpom riistää kiekon omissa ja syöttää nitrikille, joka laukoo kiekon tyhjiin puolesta kentästä. 1-3 by nitrik(1+1) Akpom(0+2)
05:jotain Edellistä kirjoittaessa Giants tekee vielä yhden maalin. 1-4 by nitrik(2+1) Akpom(0+3) Shark(0+1)

Kolmas erä tarjosi tukun maaleja, ja lopulta voittajaksi nousi Giants. Peli ei kummallakaan vielä ollut kaunista, mutta tarjosi katsojille jännitystä, kun he elivät mukana pelissä. ¨Jännittävämpi kuin Kiekkoliigan finaalit¨ kuului kertaalleen katsomosta, joten peli oli varmasti mukaansatempaava.

Brooklyn Islanders saves 0, poss 60%
Giants saves 2, poss 39%

Ottelun tähdistö:
* hype - Oli kokoajan aktiivinen ja pyrki pelaamaan itselleen ja joukkuekavereille maalintekopaikkoja. Uurastus palkittiin yhdellä maalilla.
** Shark - Ei niin hyvä kuin voi olla, mutta antoi varmalla pelillä joukkueelleen mahdollisuuden voittaa. Hoiti tarvittavat tilanteet tyylillä.
*** Datsuk - Nousi esiin, kun joukkue sitä tarvitsi. Teki kaksi elintärkeää maalia, joista Giants sai momentumin itselleen.
Tuomari: lätty
Lisätty: 07.12.2015 22:40