Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 7 3 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
HC NuhaHC Nuha 66% 62% 46%
Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 33% 37% 53%
[b][i] Alkamassa ensimmäinen puolivälieräottelu HC Nuhan ja Napapiirin Sankareiden välillä! Odotettavissa erittäin kiihkeä ja tasainen taisto. Kumpi ottaa niskalenkin ensimmäisessä ottelussa? [/b][/i]

[b] 1.ERÄ [/b]

Arwen ja Rye aloitukseen! Täst se lähtee! Siim pelaa heti Ryelle vaarallisen vetopaikan, mutta NaSan maalivahti venyy isoon torjuntaan! [b][i]1:13 1-0 Jarso (Rye, Siim)[/b][/i] sieltä tulee ottelun eka byyri! Nuha jaksaa pyörittää peliä ja Jarso korjaa marjat! Vahva alku Nuhalta. [b][i]2:38 2-0 Rye (Jarso)[/b][/i] Tämä kaksikko karvaa upeasti ja saa palkinnon kiekonriiston seurauksena! Jarso laukoo ja Rye tuikkaa reboundin sisään. NaSa on suurissa vaikeuksissa eivätkä he saa avattua peliään omista pois. Ael saa riistettyä kiekon keskialueella ja yrittää pelata Arwenin läpi. Pitkä kiekko :(. Rye - Jarso kaksikko pelaa upeaa syöttöpeliä ja paikkoja satelee kokoajan NaSan maalille. NIISKU on suurissa vaikeuksissa ja Rye meinaa luikerrella maalintekoon. NaSan avauspeli on luokatonta ja nyt pitäisi löytyä lääkkeet tai muuten tulee rumat lukemat taululle. Jarso luikertelee ja laukoo tulisesti bpisteeltä. Tuloksetta.

Ensimmäinen erä on ohitse. Nuha vei kenttätapahtumia selvästi ja jos peli jatkuu tällaisenaan niin voittajasta ei ole epäselvyyttä.

[b] 2.ERÄ[/b]

NaSa saa upean vastaiskun, kun Mutsiis puskee laidasta ja syöttää Aelille. Ael tarjoilee maalille ja Mutsiis pistää kiekon melkein reppuun! Hyvä alku NaSalle toiseen erään. NaSa pyrkii luomaan ja luokin pientä mylläkkää Nuhan alueelle! Nyt pojat taistelee. Jarso vetää 2v1 hyökkäyksen päätteeksi tulisesti takanurkkaa kohti, mutta napapiirin mokke on hereillä jälleen. Siim tulittaa, mutta hieman ohi! Nuha saa jälleen hyökkäyspeliään kuntoon muutaman huonon minuutin jälkeen! Siim tarjoilee kulmalle missä Rye odottaa, mutta maalivahti tuikkaa mailansa väliin. [b][i]4:42 3-0 Rye[/b][/i]. Nuha sai jälleen otteen pelistä ja Rye sivaltaa joukkueensa 3-0 johtoon. Ael hyökkää Kuqia vastaan 1v1 tilanteen. Kuqi blockkii vedon. Seuraavassa päässä tapahtuu heti! Rye laukoo tulisesti ja muutamista milleistä kiinni ettei nähdä 4-0 maalia ja hattutemppua! Huhhuh!

Toinen erä on nyt ohi. NaSa pääsi peliin mukaan, mutta Nuha rokotti kovalla kädellä erän lopussa. Meneekö viimeinen erä höntsäillessä vai tuleeko NaSa kovalla tahdolla vielä päälle?

[b]3.ERÄ[/b]

NaSa hyökkää heti raivokkaasti ja Mutsiissille tarjoutuu upea tontti laukoa kiekko reppuun, mutta ei maistu. NaSa luo jälleen upean maalipaikan, kun Arwen tarjoilee maalin eteen! Nyt NaSa taistelee tosissaan. NaSa pyrkii hyökkäämään raivokkaasti kohti maalia, mutta onko tunne nyt järjen edellä? Syöttökuviot meinaavat epäonnistua pahasti. Nuha pelaa järkevästi ja aika alkaa käymään vähiin. 2 minuuttia jäljellä ja NaSan kavennusmaalia ei näy vieläkään. [b][i]4:14 3-1 Arwen (Ael)[/b][/i] SIELTÄ SE TULEE! NASA ISKEE VASTAAN JA ARWEN PAMAUTTAA TULISEN KUDIN BEELTÄ HÄKKIIN! Saadaanko huikea loppu? [b][i]4:50 3-2 Arwen (Ael,NIISKU)[/b][/i] JA JÄLLEEN! ARWEN SIVALTAA 36 sekunttia myöhemmin toisen maalin! Tilanne 3-2 ja minuutti jäljellä! Niiskulle pelataan upea vetopaikka 15sec ennen loppua, mutta maalivahti venyy isoon torjuntaan! Nuha voittaa!

[b]NaSan pikamaalit tekivät ottelusta vielä huikean jännitysnäytelmän ainakin ottelun loppu oli sitä. Hyvä ja tasainen peli ensimmäistä erää lukuunottamatta! Tsemppiä molemmille seuraavaan mittelöön.[/b]