ExodusExodus 3 1 2
KosKos & Veljet <3 45% 48% 45%
ExodusExodus 54% 51% 54%
ISO kiitos Valmar:lle joka teki tämän raportin!

Ja näin kahdentoista aikaan yöllä alkamassa Pro League - ottelu KosKos ja Veljet &lt;3 vastaan Exodus.
Exodus majailee runkosarjan tilalla 7, ja on pelannut 7 peliä. KosKosilla matseja alla 13, ja tässä tuleekin jakson viimeinen peli täyteen.
Molemmat haluavat varmasti saada täydet pisteet sillä Exodus nousisi pudotuspeliviivan yläpuolelle ja KosKos varmistelisi mahdollista playoff - paikkaa.

1. erä:

00:45 erän eka laukaus Pönssän toimesta, Exodus-vahti koppaa helposti.
01:20 hyvä pitkä hyökkäys Exodukselta mutta KosKosin pakki kza hoitaa.
01:55 Exodus iskee vastahyökkäykseen pienen KosKos hyökkäyksen jälkeen, 2vs1 tilanteesta Capu vetää b:ltä veskalle.
03:30 peli on hyvin tasaista, ja mitään paraatipaikkoja ei näytä siunaantuvan kummallekkaan.
04:47 kiekko käy KosKossien tolpassa, onnekkaan pompun ansiosta.

05:jtn / 0-1 Kulakov (1+0) Capu (0+1)
sieltähän se Kulakov niittaa. Exodus katkaisee KosKos avauksen ja pelaa suoraan syötöstä laukauksen maalin perukoille.

Erätaukohaastattelussa Kulakovilta kysyttiin aikooko hän tehdä lisää maaleja. Pelko siitä että salazar vetää turpaan on kuitenkin kuulemma liian suuri.

2 erä:

00:10 Capu saa onnekkaasti maukkaan paikan mutta ei osu.
00:53 Pirteästi erään tullut Capu vääntää melkeen etukulmaan.
01:05 Capu puolittainen läpiajo mutta ei tee.
01:16 Capu b-pisteeltä, hurjaa yrittämistä Exodus-hyökkääjältä!
01:45 Taas hän on karata mutta Ned avaa ässän ja icing by Exodus.
02:18 kiekko käy välillä Exodus veskarillakin, hyvä yritys börgöriltä.

02:20 / 0-2 Capu 1+1 Ned 0+1 goalkeeper 0+1
Capu pääsee taas avopaikkaan ja nyt helähtää aivan takakulmaan jostain b-pisteen kaaren tietämiltä.

03:38 1-2 Pönssä 1+0 salazar 0+1
KosKos alkaa heräilemään, hyökkäyspari viimeistelee parien passien päätteeksi.

04:48 Exodukselta huono 2vs1, Chandler menettää. Siinä ois ollu paikkaa..

05:30 kaksi kaunista syöttökuviota KosKoseilta mutta sekä salazarin että börgörin laukaukset viuhuvat päin Exodus-pelaajia.

Erätauko, nähtäväksi jää saako KosKos vaihteen toden teolla silmään vai tyylitteleekö Exodus voittoon.

3. erä

00:24 salazar passaa hienosti ja Pönssä tasoittaa melkein ottelun.
00:52 pirteää peliä KosKosseilla puolestaan, Ned pakittelee hyvin kuitenkin ja Exodus - maali säilyy koskemattomana.
01:30 Exodus pyörittää pikakuvion ja Kulakov kokeilee, maalivahti kuitenkin hyppää eteen.

02:28 1-3 Capu (2+1) Chandler (0+1)
Exodus katkoo taas KosKossien hyökkäykseenlähtöä, keskialueelta saadaan lähetettyä Capu läpiajoon ja varma amakynä.

03:30 KosKos ei pääse oikein mihinkään ja Exoduksella flow päällä.

04:48 Haloo KosKos? Ollaanko sieltä vielä tulossa? Ilmeisesti ei?

05:14 KosKos saa Nedin ässän ansiosta aloituksen Exoduspäätyyn.
05:20 Pian tulee Pönssän veto mutta Chandler blokkii ja Exodus hyökkää jälleen..

Erän lopussa ei tapahdu pahemmin mitään ja Exodus oikeutettuun voittoon vieraissa lukemin 1-3.