ExodusExodus 1 3 4
TuplapottiTuplapotti 3 3 3
ExodusExodus 65% 45% 36%
TuplapottiTuplapotti 34% 54% 63%
ProLeaguen toinen kierros pärähti käyntiin maanantaina ja näin keskiviikkoillassa kohtaavat pudotuspeliviivalla majailevat Exodus ja Tuplapotti.
Exodus on onnistunut keräämään neljästä ottelusta kuusi pistettä, kun vierasjoukkue Tuplapotin pistemäärä näyttää seitsemää kuuden pelatun ottelun jälkeen.
Tuplapotti on joutunut lähtemään areenalta vain kerran hävinneenä osapuolena - neljä ottelua on päättynyt vähämaaliseen tasapeliin.
Nyt alkava ottelu toistaa varmasti samaa kaavaa.
[b]Oma veikkaus: 2-2[/b]

[b]1.ERÄ[/b]

1:24 Ned ja Hotti suorittavat nopean seinäsyötön viivalla ja Hotti laukoo, maalivahti koppaa vedon räpyläänsä.

2:59 Hotti passaa Kulakoville, joka olisi voinut päästä läpi, mutta kiekko menee pitkäksi.

3:18 pussi laukoo keskisektorilta, mutta Ned saa lapansa väliin.

4:40 Exoduksen nätti syöttösommitelma johtaa kelvolliseen laukaisupaikkaan Kulakoville, mutta maalivahti pysyy lujana.

5:47 Tällä kertaa Chandler laukoo vaarallisen kudin läheltä b-pistettä, mutta laukaisu viuhuu sivuverkkoon.

Vaikka aivan loistopaikkoja ei nähty ensimmäisessä erässä, voidaan sanoa kotijoukkueen olleen aloitteellisempi ja hallitsevampi osapuoli ensimmäiset 6 minuuttia.
Tuplapotin kiitettävän tiivis puolustus omassa päässä sai kitkettyä avopaikat pois, mutta aneemisuus hyökkäyspään suuntaan voi koitua kohtaloksi kahdessa viimeisessä erässä.

[b]2.ERÄ[/b]

0:40 Puolustus pääsee väliin Kulakovin heittoon maalille, missä Hotti oli odottelemassa.

[b]1:05 0-1 pussi (Crippler, Pilsner)[/b]
Melkeinpä ensimmäisestä paikastaan Tuplapotti iskee johto-osuman! pussi ja Crippler pääsevät ahdistettuna 2v1-tilanteeseen ja pussille pelataan laukaisupaikka: veto kohdistuu suhteellisen keskelle maalia, mutta Exodus-maalivahdin kilven kautta kiekko pomppaa häkkiin.

2:25 Tuplapotti on saanut johtomaalin jälkeen otetta peliin. Exodus-maalivahti torjunut pari hyvää laukausta maalin jälkeen.

[b]3:17 0-2 Crippler (Pilsner, pussi)[/b]
Crippler karistaa vastustajat ja tunkee kiekon etukulmasta sisään kuljettamalla.

[b]3:25 0-3 Crippler (Varane)[/b]
Varane syöttää Cripplerin puolittaiseen läpiajoon ja viuhuva kuti maalivahdin räpyläpuolelta uppoaa häkkiin.

5:27 Kulakov yrittänyt jo muutamaan otteeseen laukoa puolustajien läpi kiekkoa - jokainen laukaus on onnistuttu blokkimaan.

Toiseen erään pirteämmin lähtenyt Tuplapotti onnistui iskemään avausmaalin, ja kotijoukkueen suorituksista näkyi pienoinen hätääntyminen takaiskun jälkeen.
Tämä näkyi esimerkiksi hätäisissä ratkaisuissa hyökkäyspäässä. Kolmanteen erään lähdetään vierasjoukkueen selkeässä 0-3-johtoasemassa - Exodukselta vaaditaan nopeita kavennuksia erän alkuun, jotta voitosta voitaisiin vielä taistella.

[b]3.ERÄ[/b]

[b]0:11 1-3 Hotti (Chandler, Ned)[/b]
Chandler ja Hotti karkaavat oneen ja Hotti iskee tärkeän kavennusmaalin.

[b]1:16 1-4 Pilsner (pussi, Crippler)[/b]
Pilsner tekee itselleen röyhkeästi tilaa b-pisteen tuntumassa ja vapauttaa kipakan laukauksen, joka menee etukulmasta vastustamattomasti sisään.

3:15 Hotti laukoo b-pisteeltä, mutta maalivahti venyy hyvään torjuntaan.

3:51 Kulakoville pelataan hyvä vetopaikka keskelle, mutta maalivahti pystyy torjumaan.

4:08 Loistava avaus löytää Pilsnerin jolle avautuu läpiajo - rannariyritys jää vaisuksi.

5:23 Kulakov laukoo keskisektorilta ja maalivahti torjuu jälleen.

Ottelun toisessa erässä nähtiin suuri muutos, mikä johti lopulta täyden pistepotin siirtymistä vierasjoukkueelle.
Ensimmäisessä erässä Exodus oli vahvempi joukkue, mutta ratkaisut hyökkäyspäässä olivat auttamatta liian hitaita ja Tuplapotti pystyi ne pysäyttämään.
Toisessa erässä vierailijat iskivät nopean avausmaalin ja ottivat pelin ohjat täysin itselleen - eivätkä antaneet niitä enää takaisin Exodukselle.