Voittaako ennakkosuosikki Nuha vai yllättääkö KosKos.
salazar 5-1, Toad 1-3, Arwen 2-4

1.erä

vahva alku nuhalta, pari vaarallista tilannetta mutta koskos selviää säikähdyksellä.

börgör melkein läpi, veto viiksien tuntumasta, mutta veska koppaa

s.kuqi pommittaa mutta rye parkkeerannu ahterinsa maalinetee ja blokkaa oman kudin.

kkv pyöri aikansa kulmassa, kunnes pelataan havelle viivalle ja kuti ylimaalin.

nuha painaa niin rajusti päälle että kkv vaikeuksia saada hyökkäyspeliään kuntoon.

börgör melkein pistää nuhan puolustuksen nippuun mutta viimeistely epäonnistuu.

5:55 0-1 Jarso (skuqi, goalkeeper) hieno veto beeltä.

eräloppu: nuha hallitsi ekaa erää odotetusti, kkv vahvaa puolustuspeliä 1 takaiskua lukuunottamatta.

2.erä

erä alkaa samallail ku ekakin, välittömästi kova mylly nuhalla mutta vedot osuu pelaajiin.

pönssä läpi mut veto päin mokkee.

erän puolenvälin tienoilla kkvn hienosti rakennettu nopea hyökkäyskuvio mut veska hoitaa tilanteen.

eräloppu: nuha edelleen hienokseltaan hallitsi kiekkoa, mutta kkv alkoi saamaan vähän pelistään kiinni ja sai luotua paikkoja. kkvlta hyvä tason nosto toiseen erään.

3.erä

1:10 0-2 Rye (Jarso, Määd) (määd pistää jarson ja ryen 2v1 jarso syöttää ja rye varma maali. 1:10

1:25 1-2 pönssä (kza), kavennus. tuli niin nopeasti kuitti etten kerenny kunnol seuraa.

3:02 2-2 börgör (kza, Pönssä) kza pelaa upeasti börgörin vapaalle beelle ja börgörin komea laukaus yllättää veskan.

skuqin upea laukaus 4:20 viivalta ja toloppa laukaus.

Match over: nuhan peli näytti paikoitellen melkoiselta hurlumheiltä, veivät peliä odotetusti. kkv nosti tasoaan hieman jokaisessa erässä, sinnikäs puolustus ja vikan erän kova veto prosentti (100%) tuotti lopulta tulosta yhden pisteen verran.

tiukka 2-2 tasapeli.