TuplapottiTuplapotti 1 8 3
Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 2 1 3
TuplapottiTuplapotti 57% 58% 50%
Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 50% 50% 50%
Ennakkoa: Ottelu alkamassa, Tuplapotti - Napapiirin Sankarit, molemmat joukkueet aloittanut kautensa jo täyttä höyryä, NaSalla 8 peliä pelattu, Tuplapotilla 4.
NaSalla kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, 8 pelistä 3 voittoa 2 tasapeliä ja 3 tappiota. Tuplapotilla 4 pelistä 1 voitto, 2 tasapeliä ja 1 tappio. Tappio juurikin tuli Napapiirin Sankareita vastaan, melkein jopa murskalukemin (5-1).
Edellinen keskinäinen ottelu oli tuplapotilta pohjanoteeraus, NaSa painoi kokoajan päälle ja tuplapotin pojat vikisivät. Nyt Tuplapotti on varmasti oppinut virheistään eikä tule antamaan NaSalle piiruakaan periksi, tuplapotti on myös vaihtanut Pilsnerin vilttiin ja örö on päässyt tilalle.

1. erätauko ohitte ja tasaisissa ja maalittomissa merkeissä mennään. Arwen on jälleen elementissään.

<Arwen> KYS GAEL:DDDD JUUHM :DDDDDDDD XDD SÄTII

Sitten katsomaan toista erää.

00:36 *** violent behavior ny forsberi
1:02 *** violent behavior by örö
2:56 *** Arwen on goalie area
04:55 MAAAAAALIIIII !!! örö paiskaa kiekon säkkiin, syöttäjinä Masek sekä Crippler.
05:59 *** violent behavior by Boyaws

Toinen erä oli todella rikkonainen, kumpikin joukkue oli todella hermostuneen oloinen, silti tuplapotilta lievää hallintaa ja saivat painettua yhden maalinkin. Tuplapotin maalivahdilla peräti 8 torjuntaa ja NaSan mokke 1, hallintaprosentit tuplapotin hyväksi 58%. 3 erästä tulee todella jännittävä.

Kolmanteen erään...

01:31 Buuuu ! Arwen tyrkkää kiekon etukulmasta sisään, syöttäjät Boyaws ja forsberi.

Loppu erä mennäänkin edestakas ja molemmilla yhdet hyvät paikat, ei kuitenkaan maalia ja peli päättyy tasapeliin.