MunQ ManiaMunQ Mania 3 9 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Norfolk AdmiralsNorfolk Admirals 62% 57% 62%
MunQ ManiaMunQ Mania 37% 42% 37%
Norfolk Admiralsin ja MunQ Manian osalta välierät ovat edenneet kolmanteen otteluun ja sarja on samantien katkolla Norfolkille. Ensimmäinen ottelu pelattiin jo aikaisemmin, mutta toinen ottelu päättyi tovi sitten. Tilastojen valossa MunQ Mania oli ottelussa melkoinen vastaantulija, joten parannettavaa on paljon, mikäli he haluavat jatkaa kauttansa. Uskon kuitenkin, että ottelusta tulee tasainen ja laadukas.

Yhteenveto: MunQ Mania lähtee kesälomal 4-3 tappio niskassa.

Aloittavat kokoonpanot:
Norfolk Admirals: Topham-shed-Hän-YGGIT
MunQ Mania: Adam-Jusa-Föbba-rööri

1. ERÄ

00:01 Norfolkille ensimmäinen aloitus
00:08 Norfolk aloittaa ottelun todella kovaa! Alle 10 sekuntia pelattuna ja he menevät johtoon. 1-0 by shed(1+0) YGGIT(0+1) Topham(0+1)
00:56 shed laukoo b-pisteeltä ja reboundit tippuvat YGGIT:n lapaan, mutta pieni zippi menee hieman ohi
03:02 Hieman vaisumpi vaihe pelissä päättyy MunQ Mania paitsioon
03:47 MunQ Mania on toipunut salama-alun takaiskusta ja iskee pelin tasoihin! 1-1 by Föbba(1+0) rööri(0+1)
05:22 YGGIT riistää kiekon Föbbalta maalintakaa, mutta vanhainaikainen ei onnistu
05:29 Maalivahdin avattua kiekon MunQ Manialle Norfolk riistää sen samantien ja päättää hienon karvauksen maaliin! 2-1 by shed(2+0) YGGIT(0+2)

Ensimmäinen erä oli hieman varovainen, eikä maalien lisäksi pelissä ollut juurikaan tapahtumia. Norfolk hallitsi kiekkoa näennäisesti, mutta kiekonhallinta perustui lähinnä keskialueen syöttelyyn. Molempien joukkueiden hyökkäykset päättyivät järjestelmällisesti viimeistään vastajoukkueen siniviivalle. Erä oli kuitenkin yllättävän maalirikas, joten etenkin MunQ Manian pitäisi löytää lisää tarkkuutta omaan peliin.

2. ERÄ

00:05 Norfolk toisti ensimmäisen erän temppunsa. Heti aloituksesta kiekko omille ja shed lataa b-pisteeltä kiekon reppuun viimeistellen hattutempun jo tässä vaiheessa! 3-1 by shed(3+0) YGGIT(0+3)
00:54 MunQ Mania on nyt todellisessa lirissä, sillä shed tekee läpiajosta jo illan neljännen maalin. 4-1 by shed(4+0) YGGIT(0+4) Topham(0+2)
01:56 shed harhauttelee MunQ Manian puolustusta ja pelaa kiekon YGGIT:lle, joka ei vielä onnistu
02:02 Heti perään shed näyttää, että hän on kentän ylivoimainen kuningas! Ennen ottelun puoliväliä jo viisi(5) maalia! 5-1 by shed(5+0) YGGIT(0+5)
03:19 YGGIT hakee jälleen shediä, mutta syöttö takatolpalle jää veskarille
04:07 shed pystyy tekemään kentällä melkein mitä tahansa, sillä nyt hän murtautuu yksin kolmen MunQ Manian pelaajan läpi, mutta rannelaukaus suuntautuu ohi
04:55 YGGIT ja shed 2vs1-hyökkäyksessä ja YGGIT petaa shedille vetopaikan, mutta nyt ollaan liian lähellä veskaria

Toinen erä oli täydellistä Norfolk Admiralsin dominointia. Valitettavasti kentällä näytti olevan ainoastaan yksi joukkue. Runsas johtokaan ei ei tyydyttänyt Norfolkin maalihaluja, vaan he halusivat tehdä kokoajan lisää ja lisää maaleja. MunQ Manian pienetkin toivenrippeet maalipaikoista Topham hoiti jäätävällä varmuudella, eikä niistä syntynyt mitään suurempaa. Viimeiseen erään MunQ Manian ei enää tarvi säästellä, sillä nyt voi ja TÄYTYY laittaa kaikki likoon.

3. ERÄ

00:01 MunQ Manialle tällä kertaa ensimmäinen aloitus
00:27 Hän pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta veskari hoitaa
00:47 YGGIT laukoo b-pisteeltä, mutta veto suuntautuu hieman ohi
01:12 MunQ Manialle 3vs1-hyökkäys ja rööri laukoo b-pisteeltä! Veskari kuitenki hoitaa, mutta riparit tippuvat Adamille, jolla on tyhjä maali edessä mutta kuljetus menee suoraan veskarille
02:49 Samalla, kun tuomari kertoo sarjan tilannetta ulkopuolisille, niin tutkaparin osat vaihtuivat hetkeksi! 6-1 by YGGIT(1+5) shed(5+1)
03:57 YGGIT saa hyvän avauksen ja pääsee laukaisupaikalle, mutta etukulma ei aukea tarpeeksi
04:46 röörille avautuu paikka laukoa b-pisteeltä, mutta veto ei mene maaliin. Ripareillekkaan ei löydy jatkajaa
05:12 Tutkapari päätti tehdä vielä yhden maalin sarjan kunniaksi! Osat ovat edelleen väärinpäin. 7-1 by YGGIT(2+5) shed(5+2)
05:32 Ratkennut peli saa vielä lisää maaleja, kun tutkapari palauttaa osat oikein päin. Kentän suurin ja mahtavin, shed, nostaa kädet kattoon ja tuulettaa tuplahattutemppua. 8-1 by shed(6+2) YGGIT(2+6)

Kolmas ja viimeinen erä maistui alusta alkaen ratkaistulta, eikä MunQ Manialta löytynyt missään vaiheessa virtaa lähteä taistelemaan tosissaan. Jopa hieman suvereenin esityksen jälkeen Norfolk Admirals jatkaa finaaleihin. Kiitokset ottelusta pelaajille myös täältä raitapaidoista!

Ottelun tähdistö:
***shed - Näytti, että miksi hän löytyy ennakosta seurattavan pelaajan kohdalta. Uskomaton ottelu, eikä vastustajalle jäänyt kuin luu käteen.
** YGGIT - Maalintekijä tarvii aina syöttökoneen ja sellainen löyty. Loistavia syöttöjä kerta toisensa jälkeen, sekä muutama kaunis maali.
* Topham - Piti MunQ Manian jatkuvasti pois parhailta paikoilta, joten hyökkääjät pystyivät keskittymään maalintekoon.

Sympatiamaininta - Hän
Mies järjesteli hyviä paikkoja joukkuekavereille, katko vastustajan avauksia ja auttoi joukkuettaan molempiin suuntiin. Kiitoksena kiikaritehot. Toivottavasti kiekkojumalat ovat suotuisampia jatkossa!

Onnittelut Norfolk Admiralsille ottelusarjan voitosta ja onnea finaaleihin!
Tuomari: lätty
Lisätty: 24.05.2015 22:34