EzkimotEzkimot 4 3 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
TorontoToronto 46% 38% 47%
EzkimotEzkimot 53% 61% 52%
[i] Tässä torstai-illan ProLeague-ottelussa kohtaavat puolestaan Toronto ja Ezkimot. Molemmat aloittaneet kautensa hyvin, Torontolta sitä tosin odotettiinkin enemmän. Ezkimoiden pelaajalla koneen kanssa käynnistymisvaikeuksia, mutta eiköhän tästä vielä peli saada aikaan.

Veikkauksia lopputuloksesta:

younger: 6-1
KUNQHEIG: 1-3
Köne: 1-1
allekirjoittanut: 5-1 [/i]

1. erä:

Capu niittaa ajassa 0:53 Toronton 1-0 johtoon tarkalla snipulla! Ajassa 1:58 Capu pääsee lähes samanlaiseen paikkaan, ehkä hieman kauempaa vielä eli b-pisteen takakaarelta. 2:19 Nede pelataan 2vs1:n ja hän päättää hakea omaa ratkaisuaan ja hyvä niin: kiekko takakulmassa ja peli 2-0! 3:35 näyttää kello ja Duck on päässyt livahtamaan hyvään maalintekopaikkaan, mutta Ezkimomokke koppaa tämän vedon. Ja jälleen tapahtuu ajassa 4:28 kun Nede pelataan loistavasti vetopasseilla takatolpalle, josta on melko helppo työ viimeistellä puolityhjään maaliin ja peli jo 3-0! 4:59 Ezkimot kaventavat 3-1. Valitettavasti en nähnyt itse maalia, mutta katsojien mukaan en jäänyt paljosta paitsi (?!).

1. erän yhteenveto: Aikalailla täydellistä Toronton hallintaa, josta kertovat torjunnat sekä maalit. Aika oikeutettu tulos ensimmäisen erän jälkeen. Vielä Ezkimoille tarjoutuu kuitenkin mahdollisuus tehdä tästä peli, jos jatkavat siitä mihin jäivät ensimmäisen erän lopussa.

[i] Erätauolla Capun ping nousussa ja bemmimulq:lla mahdollisuus saada kolmanteen erään oma läppäri takaisin käyttöön. Nede kärjistää (Capun) tilannetta Toronton leiristä siihen suuntaan, että peli saatetaan jopa joutua keskeyttämään kommentoimalla, että "jos internet yhteys toimii huonosti on ikävää pelata kiekkotkta". [/i]

2. erä päästään kuin päästäänkin kuitenkin aloittaaman (Capulla ilmeisesti lagia kuitenkin): Reilun minuutin kohdalla tapahtuu se, jota minä ja katsojat pelkäsimme: pelaajat joutuvat aloittamaan pitkien pistämisen kun Capun lagiongelma äityi sen verran pahaksi. Peli joudutaankin keskeyttämään ajassa 1:18. Toista erää päästään kuitenkin vielä jatkamaan vuorokauden jo vaihduttua perjantaiksi. Ezkimot tulee toden teolla peliin mukaan, kun bemmimulq pääsee kaventamaan pelin 3-2! Vain hetkeä myöhemmin Duck rankaisee kuitenkin Ezkimo-puolustusta venyttämällä johdon jälleen kahteen maaliin ja peli 4-2. Erän lopulla Capun lagiongelmat jatkuvat jälleen ajassa 4:42 ja pitkän heittäminen saa luvan jatkua.

2. erän yhteenveto: Pelin rytmi kärsi varmasti Capun lagista ja siten pelistäkin tuli ehkä hieman sekavampaa. Toivottavasti Capu pääsee pelaamaan ilman lagia viimeisen erän, jossa Ezkimoilla on vielä mahdollisuudet kirin osuessa nappiin nousta taistelemaan vähintään tasurista. Huom. tilastot ovat varmasti vääristyneet jonkin verran tämän toisen erän osalta!

3. erä:

Pupu ottaa väkivaltaisesti vastustajan maalivahdin kanssa yhteen heti erän alussa. Erän puolivälissä Torontopelaajan vedosta tullut rebound kimpoaa vaarallisesti takaisin kohti Ezkimo-maalia silmän polkkareista, mutta vierasvahti on hereillä tässäkin tilanteessa. Sachl pelataan lopussa vielä nokikkain Ezkimoiden kassarin kanssa, mutta hienosti jälkimmäinen venyttää torjunnan!

Ottelun yhteenveto: Aikalailla ansaittu voitto Torontolle, pelistä jäi päällimmäisenä mieleen Capun valitettava lagi, joka ehkä sotki peliä jonkin verran.

[b] *** Capu - jatkuvasti vaarallinen hyökkäyspäässä ja avasi kotijoukkueen maalitilin jo pelin ensimmäisellä minuutilla
** Nede - voittomaali ja hyvä linkki kotijoukkueen puolustuksen ja hyökkäyksen välillä