TorontoToronto 0 0 1
Wild WestWild West 4 4 4
TorontoToronto 60% 61% 50%
Wild WestWild West 39% 38% 49%
[i] Alkamassa ottelu sarjan ykkössijoitetun ja myöskin kärkijoukkueisiin ennakoidun Wild Westin välillä. Varmasti kova vääntö muutenkin luvassa, kun molemmilla vasta ensimmäiset sarjapelit pelattuna tälle kaudelle. [/i]

1. erä:

0:15 ensimmäinen puolittainen tilanne Torontolle, mutta
3:40 Nedellä aivan avopaikka maalin kulmalla, mutta ei mene kiekko reppuun!
5:10 Toronto siirtyy 1-0 johtoon! Duck pistää melko kaukaa puolityhjään maaliin, kun mokke on pahassa maskissa eikä näe vetoa.
Erän loppuun Torontolla vielä todella vaarallista pyöritystä ja vetoja, mutta ei tule lisämaaleja

Erän yhteenveto: Alku varovaista peliä, jonka jälkeen Toronton selkeää hallintaa, Wildit pääsivät muutamaan otteeseen myöskin Toronton alueelle, mutta tilanteiden valossa peli voisi olla 2 tai 3-0 Torontolle.

2. erä:

Erän puoleen väliin asti melko tasaista päästä päähän pelailua, kunnes ajassa 3:01 Duck pääsee kuljettamaan kiken pienen harhautuksen jälkeen tyhjiin! 2-0! Ja heti sen jälkeen Duck on jälleen asialla, 3-0 ja se on samalla hattutemppu! Onko tässä jo ratkaisun makua?

[i] 3. erä pian valmiina alkamaan, sitä ennen kuitenkin vielä erätaukohaastattelussa Pupu: Miten on kausi alkanut mielestäsi Ezkimoiden osalta?

Pupu: Mantin (silmän) uskomattomilla puolustusotteilla pystytään hoitelemaan loputki pelit jos samanlailla pelataan

Hieman dramatiikkaa saadaan vielä ennen kolmannen erän alkua, kun Wildien speakilta katkeaa netti ja varapelaaja joudutaan kutsumaan hätiin. [/i]

3. erä:

Wildit saavat pientä painetta erän alkuun Toronton puoliskolle, mutta siitä ei seuraa mitään vaarallista ja aina erän puoliväliin asti edetään varsin tasaisissa merkeissä. Ajassa 4:30 Pestushko murtautuu hyvään vetopaikkaan, mutta Toronton pakki muurina edessä, kuten on ollut koko pelin ajan. Ajassa 5:10 Duck testaa vierasmaalivahdin venyvyyttä takakulmaan suunnatulla vedollaan, mutta ei mene tällä kertaa.

Ottelun yhteenveto: Täysin ansaittu voitto Torontolle, joka hallitsi peliä oikeastaan läpi koko ottelun eikä päästänyt Wild Westiä vaarallisille paikoille.

[b] *** Duck - ratkaisi pelin kolmella maalillaan
** Sachl & Nede - loistavaa puolustustyöskentelyä läpi pelin pitäen Toronton torjunnat pelkästään yhdessä torjutussa laukauksessa!