lätty 0+1=1 ±0
napsu 1+0=1 ±0
otukkario (P) 0+0=0 ±0
selena 0+0=0 ±0

Hyvää maanantaista iltaa. Kello on 20.07 ja playoffien ensimmäinen kamppailu käynnistyy Marquetten ja The Leadersien välillä. Jo ennen ottelun alkua käydään armotonta psykologista kamppailua, josta ei löydy selkeää voittajaa.

Ajassa 1.54 Korvanenä lagaa. Ehkä tämä on psykologisten kamppailujen tulosta.

Ajassa 4.20 otukkarion vuoro lagailla.

5.04 Tezzyllä hyvä paikka, mutta lätty pääsee blokkaamaan ja Edit molarin alueella. 5.11 Ja Tezzyn hermo pettää sikailu ja jäähyn olisi voinut antaa.

Ensimmäinen erä 0-0 Leadersien molari pelaa unelma ottelua. Vaikkakin osa laukauksista oli melko heppoisia. Jännittynyttä ja tarkaa playoff kiekkoa.

Marq. saves 1 poss 52
Leaders saves 7 poss 47

McSorleylta kovaa karvasta heti erän alkuun ja hyviä paikkoja, mutta molari kestää.

3.37 Tezzyllä hyvä paikka laukoa maskin takaa, mutta sivuverkko heiluu. Kovaa painostusta Marquettelta maali roikkuu ilmassa.

5.05 Edit sohii reboundin verkkoon McSorleyn laukauksesta 1-0

Toinen erä mentiin Marquetten painostaessa, Leaderseilta tarvitaan parannusta hyökkäykseen jos aiotaan voitosta taistella.

Poss 62 Saves 0
Poss 37 Saves 5

0.20 Edit ja McSorley 2vs1 hyökkäyksessä mutta laukaus maalivahdin patjaan.

1.57 Mcsorley lataa tolppaan

2.15 MCsorley siirtää kiekon maaliin hyvästä poikittais syötöstä 2-0

5.04 Napsu ja lätty 2vs1 hyökkäyksessä ja tilanne kaventuu napsun laukoessa etukulmasta sisään. 2-1

Pelin loppuun Leaders taistelee tasoituksesta, mutta aika loppuu kesken ensimmäinen ottelu päättyy Marquetten 2-1 voittoon. Erityismaininta Leadersien maalivahdille, joka piti joukkueen mukana pelissä ja antoi mahdollisuuden taistella voitosta.