Tilastot

HC NuhaHC Nuha - Marquette 3-6

Tehopisteet

HC NuhaHC Nuha
erica 1+2=3 ±0
S.Kuqi (P) 0+1=1 ±0
Torspo (P) 2+0=2 ±0
Tutka (P) 0+1=1 ±0

Marquette
Cors (P) 0+3=3 ±0
Dani 3+2=5 ±0
juhhis (P) 2+2=4 ±0
Korvanenä (P) 1+1=2 ±0

Raportti
Noniin, todella positiivissa merkeissä päästään pelaamaan illan ainutta poroliiga ottelua. Mielenkiintoinen asetelma, jossa nuha kohtaa lähes voittamattoman marquetten. Tarkkailuun Nuhan joukkueelta joutuu tänään Tutka, joka tunnettaan hyvin nopeista joukkueenvaihdoksista. Siinä kaveri joka pystyy kilpailemaan Ahiksen kanssa kummalla on enemmän vanhoja joukkueita. Marquetten puolelta tarkkailuun joutuvat Korvanenä ja Cors.

0-1 Editn spin o rama, duople spin o rama, jalkakynä ilmaveivi ja loppuun kevyt mailaratsastus. Tyylikästä katseltavaa.

0-2 Edit heittää vettä korvasta.. ei siis korvanenästä.. ja laukoo lusikkapuolelta yläkassiin. Tuomari ei ole kuitenkaa hereillä ja merkitsee maalintekijäksi juhhiksen.

0-3 Jagrmainen suojaus käynnissä korvanenältä, rye pyllyleen, torspo lentää vaihtoaitioon, kuqi yrittää liukutaklausta, tutkasta en tiedä mitä peliä hän pelaa ja korva siirtää kiekon maalin ajamalla myös maalivahdin sisään. Cors yrittää huutaa syöttöpistettä, mutta kiikareilla jatketaan.

0-4 Edit puolustaa aktiivisesti alakerrassa.. riistää kiekon ja lähtee yrittämään yksin. Kun tietää kuka hyökkääjäparina on en minäkään syöttäisi. Edit seilaa hyökkäysalueelle asti ja viimeistelee lukemat neljään nollaan laukomalla pikkutuhman kenkälaatikkoon.

2.ERÄ

1-4 torspon tyylikäs viimeistely ryen loistavasta syötöstä. siinä jäi kyllä cors kaivamaan nenää maalineteen. Jaahas, tutka käy vielä huutamassa itselleen syötön ja vilkuttelee vaimolleen katsomoon.

1-5 juhhis heittää räkäpallon maalille ja Edit siirtää kiekon satavarmasti maalin perukoille. Hieno suoritus Editillä noin huonostakin syötöstä. Näköjään sama tuomarilinja jatkuu ja maali merkitään juhhikselle.

2-5 Rye karvaa ahertaa ja riistää. Lämäri tulee... ja menee ohi marquetten maalivahdin. Hieno yksilösuoritus ja vielä tyylikkäämmät tuuletuksen, kun rye kiipeeä katsomoon fanijoukon sekaan.

2-6 Kaikkea sitä näkee kun vanhaks elää. Korvanenä heittää loistavan keskityksen maalille ja Edit syöksyy puskemaan sen sisään. Hieno pusku maali, jonka kunniaksi korvanenä soittaa viulua kulmassa. Mutta kysymys kuuluu taas miksi cors saa siihen syötön?

3-6 Torspo kaventaa vielä kaventaa, mutta ottelu alkaa olla jo taputeltu.


Maalirikas ottelu ja mukavaa katseltavaa.

Tänään seurannassa olivat:

Tutka - Tasapaksua suorittamista, mutta Editin jekkuilut olivat tänään liikaa. Toivottavasti Tutka ei tämän häviön takia vaihda taas joukkuetta.

Cors ja Korvanenä - Hyvin suoriutuivat tänään pakkiparina ja Korvenenän hyökkäystaitoja saatiin myös ihailla toisessa päädyssä. Cors ei tainnu montaa kertaa koskea kiekkoon.

Tähdet:

*** McSorley - Todella tyylikästä suorittamista tuomarina
** Edit - Tehot puhuu puolestaan
* Kuqi - Hienoja liukutaklauksia



Tietoja
Tuomari: mcsorsa
Lisätty: 10.01.2015 20:11

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.