Sunnuntain iltapäiväpeli! [b]HC Nuha[/b] vs. [b]Butterfly United[/b]! Luvassa varmasti mielenkiintoinen pelin, sillä [b]Määd[/b] tekee paluun liigakaukaloihin yli 6kk tauon jälkeen! Myöskin Perhosten kokoonpanossa löytyy muutama yllätysnimi elikkäs 0ltsu sekä Urgik!

Lähdetääs kattelee miten pelissä käy

[b]1.ERÄ[/b]

Nuha ottaa heti alussa hyvän kiekkokontrollin.

00:40 pelattu Urgik pääsee puolittain läpi ja ampuu tulisesti, mutta logoon!

1:45 Kiekkoa lähetetään Perhosmaalin kulmalle! Rye saa melkein mailansa väliin, mutta ei aivan!

Ensimmäinen erä oli HC Nuhan hallintaa! Mahtavaa kiekottelua Nuhan poppoolta!

[b]2.ERÄ[/b]

00:57 [b]1-0 Rye (Torspo)[/b] Torspo lähettää pitkän syötön maalin kulmalle ja Rye tuikkaa kiekon reppuun!

1:02 [b]1-1 Purfect (0ltsu)[/b] Suoraan aloituksesta lähdetään kuittaamaan! Maalintekijänä Purfect peli on 1-1.

3:00 Pelattu Torspo pääsee vastakkain Perhosten maalivahdin kanssa, mutta veska pelastaa! Tilanne päättyy siihen, kun Määd ajaa maalivahdin päälle.

3:52 [b]2-1 Rye[/b] Nuha on painostanut lähes koko erän ja sieltä tulee se kaivattu toinen maali! Rye pommittaa kiekon sisään.

5:20 pelattu toista erää Torspolle siunautuu (jälleen) paikka Perhosten maalilla, mutta ei mene vieläkään.

5:43 [b]2-2 Purfect (Urgik, Xeroy)[/b] Perhoset pääsevät vastahyökkäykseen aivan erän lopussa ja tasoitusmaali on tosiasia. Purfect iskee kiekon toista kertaa rysään tässä ottelussa ja peli on tasan.

Toinen erä oli myöskin Hc Nuhan dominointia, mutta maalit ovat 2-2! Butterfly United puolustaa todella tiiviisti ja iskee nopeasti vastaan. Mielenkiintoinen loppu tulossa!

Erätauolla:

<Määd> Rye muutama sellane mesta mist ois syöttämäl tullu pikkase parempi tulos ku ite puskemal

<Määd> tms XD

[b]3.ERÄ[/b]

2:15 Perhosten 112 pitkä.

2:35 pelattu Purfect tulee laidasta ja laukoo tulisesti! Mokke sylkee kiekon eteensä, mutta irtokiekolle ei ole jatkajaa :(!

3:45 [b]3-2 Määd (Rye,Tutka)[/b] SIELTÄ SE TULEE! MÄÄD ISKEE UPEALLA SOOLOLLA KIEKON PUSSIIN! Jääkö voittomaaliksi?!??!

4:38 [b]4-2 Määd (Torspo,Rye)[/b] Määd tulittaa kiekon toista kertaa rysään! Ei paljoa 6kk tauko paina ei!!!!!!

5:35 pelattu viimeistä erää Määd tarjoilee Ryelle huipputontin. Perhosten veska tekee huipputorjunnan!

Peli päättyy Hc Nuhan 4-2 voittoon! Ansaittu voitto HC Nuhalle. Perhoset taistelivat hyvin, mutta tänään ei ihan riittänyt. Hyvä matsi!

[b]Ottelun leijonat[/b]:

[b]3 leijonaa[/b]: Rye (HC Nuha) 2+2 tehot puhuvat puolestaan

[b]2 leijonaa[/b]: Määd (HC Nuha) huikea comeback 2 maalia ja ratkaisi pelin!

[b]1 leijona[/b]: Purfect (Butterfly United) oli Perhosten pelin sielu tässä ottelussa ja kantoi niin pitkälle, kun pystyi.

Ottelussa kaikki pelasivat vähintäänkin hyvin joten lampaita ei jaeta, jotta kaikille jäisi hyvä mieli! <3