napsu 0+0
lätty 0+0
nitrik 1+0

Alkutunnelmat:
Vastakain asettuvat Lehmäpojat ja Johtokunta, Lehmäpoikien johtaessa karsintoja puhtailla kalsareilla. Pystyykö Leadersit haastamaan tämän suvereenisti karsinnat aloittaneen "blo"joukkueen? Tiukka vääntö tiedossa, aloitetaanpas ottelu ennekuin kaikilta repeävät pelihousut!

Kysymys:
bemmimulq: viimepeli sä veit, miten nyt ku vastassa karsujen ykkönen?
lätty: korjaan sen verran, että olin edellisen pelin huonoin (huomaa pienen omahyväisen virneen huulilla)
lätty: mut lähdetään tottakai parantamaan puolusta ja etenkin maalintekoa

1. Erä:
Menikö veikkaus väärin? Löytyy herra "blo" joukkueesta The Leaders jo ennen pelin alkua epäselvyyksiä kuka pelaa kuka ei ja erän alussa vielä epäselvääksiä. Tästä tulee mielenkiintoista, kuinka tällaista voi tapahtua karsinnoissa! No olipa tyhmä ajatus, totta kai karsinnoissa voi käydä mitä vain. Mutta ottelua pelattu siis jo 1:24 ja tilanne jo karsintojen ykköselle lehmäpojille 2-0! Ja alistettu Bobrov a.k.a. BLO tyytyy katsomoon ja pysyy hiljaa /mutespec on - komennon avulla! Hyvä tuomari!
Tuomarilla vähän peli pätkii ku nettipokerit pauhaa samaanaikaan, joten raportista tulee puuttuumaan ne huikeat tilanteet, joita kukaan ei huomenna muistaisi kuitenkaan.
Mainostauko - tuomaria pissattaa kun tuota ohraista on nautittu ku ei naistakaan saatu. Tauko ohi ja ensimmäinen erä pelattu, tilanne on monien hienojen kiekonmenetysten jälkeen 2-0 Lehmiksille!

Kysymys:
bemmimulq: miten kommentoisit ottelun alkua ja teidän erimielisyyksiä pelaavasta kokoonpanosta?
Bobrov: Kyllähän Cowboys hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin ja oli valmiina heti ottelun alusta alkaen. Toki peli erän loppuakohden silmällä katsoessa tasottui, mutta se on aivan ymmärretävää Cowboyssin iskiessä kaksimaalia jolloin he vähensivät riskitasoaan. Todellisuudessa peli oli koko erän ajan heidän kontrollissaan. Täytyy hämmästellä miten lätty voi tällä tasolla johtaa joukkuetta. Joukkue oli hätää kärsimässä karsintojen yhtä heikonta joukkuetta Perhosia vastaan, mutta lätty ei pysty näkemään tuloksen takaa itse peliesitystä joka oli erittäin huono... (Noni nyt ei jaksa enää kiitos anteeks näkemiin mene kolooosi kiitos ja pysy siellä en jaksa kirjottaa enempää!)

2. Erä:
No ihan tähän erän alkuun haluan sanoa, että en kärsi peliriippuvuudesta tai alkoholismista. Jos joku niin on luullut. Niiden perus merkkejä ovat ensinnäkin se ettei hyväksy sitä että juo tai pelaa liikaa, mitä tiedän sen. Mutta se ei minusta riippuvaista tee, koska osaan hillitä itseni tarpeen tullen, ainakin hetkeksi. Kiitos. Ja siitä toisen erän kiihkeisiin tunnelmiil kun johtis koittaa pelastaa naamaansa ja saavuttaa mahdottoman.
Ja kysymyksen vastausta kirjoittaessa The Leaders näytää bobiorrille että heistä on edes jogonki ja he kaventavat ottelun 2-1!
Erä lähes tasaväkistä vääntöä kunnes viimeisellä minuutilla Lehmäpojat kasvattavat johtoaan 3-1! Vieläkö The Leaders nousee tästä ahdingosta vai sortuuko joukkue ja alkaa peeloilemaan?

Kysymys:
bemmimulq: mitä mieltä johtokunnan joukkueesta, onko lätystä mihinkään? Auttaisiko Palpo?
blov: lätty on pelannu hyvin lukuunottamatta muutamaa virhettä omassa päässä. En osaa sanoa Palposta kun en tiedä pelitaidoista :/ (vihdoin järkeviä vastauksia)

3. Erä:
Kolmas erä pyörähtää käyntiin ja katsomo arvostelee kovin sanoin molempia joukkueita! Sen huomaa silmista ja siitä kuinka suu käy, ääntähän ei kuulu tuomarin komentojen ansiosta, vink vink kehuja tänne! Tää kolmas erä nyt on ollu puoleen väliin asti ihme lätkimistä, ei tunnu ketään kiinnostavan maalin teko... Valoja nyt ukot ja olkaa onnelliasia ku ootte edes karsimaan päässy, teillä vielä pitkä matka sinne missä Ezkimot tulee ensikaudella olemaan! blov pääsee yksinläpi, mutta ei maistu... Aika surullista katsottavaa viimeinen erä. Bobrovillaki suu vaan käy vieläkin. Koskaan oo nähny ukkoa missään ja tietää kaikesta kaiken. Miksi olla proliigan karsinta joukkueessa, jos tieto riittäisi kiekkoliigan kultamitallinkin yläpuolelle?

Kysymys:
bemmimulq: oletko tyytyväinen lopputulokseen? Lyhyesti kiitos.
Bobrov: Olen erittäin tyytyväinen! Toivotavasti lätty herää... (taas alkaa suu käymään ja sylkilentää ku jortikalla konsanaan ja ei sitä hiljennä mikään, lopetetaan lähetys...)

Ottelun tähdistö:
*** Lehmäpojat - nyt o utareita hierottu taas ku kädet oli lämpösenä ottelun alusta asti
** The Leaders maalivahti - puolustus ku ei pelaa ni mokke säästää nöyryytykseltä
* katsomo - pysyi nätisti hiljaa /mutespec on - komennon avulla jälleen kerran.

bemmimulq kiittää ja kuittaa ja odottelee innolla seuraavaa kautta!
Tuomari: bemmimulq
Lisätty: 20.11.2014 00:32