napsu 2+2
lätty 0+3
nitrik 2+2

Alkutunnelmat:
Jaaha ja huoneen tekijällä heti kirjoitusvirheitä jo joukkueiden nimissä, toivottavasti muuten tehty huone oikein. Alkamassa siis karsinta ottelu perhoset vastaan johtokunnan joukkue, joka monien mielestä vähän kyseenalaisesti karsintoihin otettiin mukaan. Mutta mitäpä turhia mutisemaan laitetaan katsomo hiljaseksi, RH:lle voicet ja peli saa alkaa!

Kysymys:
bemmimulq: kake, kumpi voittaa ja miksi?
Kaakkuri: The Leaders, koska lätty. (tästä alkaa tulla pelottava perinne, että kysymyksen vastaaja antaa silmät punaisena lyhyen vastauksen pidätellen jotain sisällään)

1. Erä:
Johtis ottaa erän alun haltuunsa ja pitää kiekkoa, mutta kunnon paikkoja ei saada aikaiseksi. Kunnes napsu pääsee aivan vapaasti maalinedessä kiekkoon, mutta kun kädet eivät riitä niin ei verkotkaan heilu. Tämän seurauksena vastahyökkäys joka kuitenkin tyrehtyy nopeasti, mutta johtiksen puolustuksen helmat paukkuvat ja heittävät pitkänkiekon.
Katsomossa RikuHahl koittaa onkia Kaakkuria joukkueensa mukaan pelailemaan, mutta kaakkuri vannoutuneena jäätikön sankarina ei siihen matoon tartu!
Pelikentällä ei tapahdu mitään mielenkiintoista, joten pidetään pieni mainostauko... Erän loppupuolella johtis sulkee, mutta lätty:n kovan huudon jälkeen joukkueen nuorin nimeltämainitsematon pelaaja pyytää anteeksi ja luovuttaa kiekon perhosille. Perhoset eivät kuitenkaan kiekon kanssa mitään saa aikaiseksi vaan menettävät ja Johtis rankaisee tästä isolla etusormella ja erä päättyy lukemiin 0-1!

Kysymys:
bemmimulq: koitatko Kakea ryöstää meiltä?
RikuHahl: bemmi en :-D haluun vaa pelaa team mittelön nyt jonkukaa (silmistä näkyy pelko, kun isompi mies tulee tuimasti kysymään ja haluaa kuulla vain yhden oikean vastauksen)

2. Erä:
Ajassa 06:30 Johtis iskee toisen maalin ja näyttää viimekauden "jumboperhosille" kuinka uudet tuulet puhaltavat proliigassa! Ja vain 38sekunttia myöhemmin verkot heiluvat taas!
Nyt alkaa perhosille tuuli olemaan turhan kova, he lentelevät, he huutavat, he itkevät, mikään ei auta! Tilanne on 0-3.
Perhoset saavat ajoittain ihan hyviä paikkoja aikaiseksi, mutta peli näyttää samalta kuin viimekaudella. Koko peli luotetaan Jarson harteille, hänen maalintekopaikat ainoa lohtu perhosten pelissä, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa. Mutta sitten tulee yllättäjä, kaikille täysin tuntematon Urgik, suoraan Ukrainan sisällisodasta (v*tut ku Venäjä siellä riehuu) ja iskee kavennus osuman ja tilanne on 1-3! Ja vain hetkeä myöhemmin, muistuttaen erän alkua ja johtiksen hurmosta Unkarin vahvistus iskee illan toisen ja tilanne on jo 2-3! Aivan erän viimeisillä sekunneilla napsulla on paikka, maali tyhjänä mutta tolppakolisee ja summeri soi ja erä päättyy The Leadersin johtoon 2-3!

Kysymys:
bemmimulq: mitä mieltä lätyn näytöistä?
sharb: kohtailaiset (syy lyhyeksi jääneisiin vastauksiin löytyi, keskiviikko eli pikkulauantai)

3. Erä:
Viimeinenkin erä saadaan käyntiin ja jännitys tiivistyy. Voittavatko Leadersit nämä jo viimekaudella proliigassa pelanneet perhoset vai onnistuvatko perhoset nousemaan ja lyömään lätyn! Ja sielä! Hieno maali, suoraan maalin taakse Jarsolle ja sieltä nätti pieni kuljetus maaliin, ai ai siinä vietiin johtiksen puolustusta pullakahvelle! Peli on tasan 3-3, kun erää jäljellä 3minuuttia.
The Leaders painostaa pahasti perhosten puolustusta, mutta jo tehoilla 0+1 oleva hasek pitää joukkuetta pystyssä ja tarjoaa tästä vielä voittoa!
Mainostauko vielä erän loppuun ja heti sen päätyttyä Johtikset iskee sen ratkaisevan! Ottelun viimesekunneilla napsu iskee ratkaisevan voittomaalin ja perhoset tuttuun tapaan hajoavat aivan täysin! Ottelu päättyy tulokseen 3-4.