Foulii 0+0=0 ±0
Kytölä 1+0=1 ±0
wnp (P) 1+0=1 ±0

1. erä
0.30: [b]0-1 Bicce[/b] - Ezkimo-pakki sählää kiekon omalle molkelle. Kiekko jää jumiin veskarin housuihin ja maalivahti liukuu epähuomiossa oman maalinsa sisään!

Impactilla tutisee, toinen pitkä jo putkeen. Ezkimot pyörittää vähän peliä, ei kuitenkaan hyviä maalipaikkoja. Impactilla ongelmia pelin avauksessa, ja hyökkäykset päättyvät kiekonmenetyksiin tai kuten äsken, paitsioon. Toisaalta eivät Ezkimotkaan tunnu pääsevän hyökkäyssinisen yli sääntöjen mukaisesti - melkoista keskialueella palloilua tällä hetkellä.

Saves 1-1, Poss 50/50
Hiiret tutisivat molempien joukkueiden pelimiesten käsissä. Myös [b]tauskin[/b] sormi tärisi aika pahasti touchpadilla. Toivottavasti toiseen erään saadaan vauhtia.

2. erä
[b]Raffaty[/b] aloittaa terävällä B-pistevedolla, jonka eteen Impact-kassari kuitenkin venyy. Toisessa päässä [b]Foulii[/b] ampuu maalin edestä one-timerin sivuverkkoon. Tilanne pysyy 0-1:ssä.

Ezkimot pääsee vaaralliseen 3vs2-hyökkäykseen. Molke sylkee [b]Kaakkurin[/b] laukauksen, mutta eskimohyökit eivät pääse sohimaan irtokaroja sisään.

Torjunnat 2-6, hallinta 47/52
Selvästi Ezkimoiden erä. Paras paikka oli tauskilla, mutta oma hyökkääjä blokkasi maskia tehdessään takakulmaan tähdätyn vedon.

3. erä
1.56: [b]1-1 tauski (Kaakkuri, Flake)[/b] - tauski vetää pakit harhautusvedolla sivuun ja laukoo vasemmalta takakulmaan.

2.20: [b]1-2 If[/b] - Ezkimot ottaa pitkän maalinsa jälkeen ja If rokottaa suoraan aloituksesta.

3.19: [b]1-3 Kytöla (Bicce)[/b] - Bicce voittaa hyökkäyspään aloituksen ja Kytöla laukoo kiekon vahvasti vastaan tuleen maalivahdin ulottumattomiin.

Kaakkuri laukoo onesta tolppaan. Foulii meinaa tehdä Impactille neljännen, mutta rannari lähtee taaksepäin + insta-violent. Ezkimoilla kova mylly mutta ei saa kavennettua ja Impact ottaa pisteet kotiin.

Torjunnat 4-4, hallinta 46/53.