SKA Pietari - Butterfly UnitedButterfly United 4-1

0ltsu (P) 0+0=0 ±0
Gerub (P) 0+0=0 ±0
Mefisto 1+0=1 ±0
nice (P) 0+0=0 ±0

Alkamassa ottelu SKA Pietari vs Butterfly United. Joukkueet ovat valmiina, pitkään odottelivat tuomarin juostessa kauppaan ostamaan muutaman fiilistely oluen.
Pahoittelut molemmille viivästyksestä, eiköhän aloiteta tiukka ja tunnelmallinen ottelu.

1. Erä:
Erän alku molemminpuolin varovaista peliä, keskialue katsotaan tarkkaan ja mitään vaarallisia tilanteita ei synny. Tunnelma katsomossa on odottava, kaikki ovat hiljaa.
Erästä pelattu jo puolet, eikä kentällä tapahdu mitään mielenkiintoista... Tuomari odottaa maaleja, tylsää tämmönen varmistelu.
Neljän minuutin kohdilla Depay pääsee vetopaikkaan, mutta maalivahti torjuu perhostorjunnalla hienosti, eikä ripariakaan depay saa sisään.
Tässä erän tähän asti parastilanne, mutta kuten yleensä ne kädet vaan jäätyvät kun ratkasuja pitäisi tehdä.
Erä loppuu ja tilanne on 0-0. Tuomari hakee valmiiksi tulitikkuja pitämään silmät auki. Peli on todella tylsistyttävää.
Vähä tsemppiä pojjaat!

2. Erä:
SKA Pietari näyttää erän alussa heräämisen merkkejä, saavat hyvän tilanteen aikaiseksi. Kädet on näköjään vielä jäässä ja maaleja ei synny. nice yrittää laukaista maalia kohti, mutta ei tule mitään. Vuorostaan Depay pääseen vapaaseen vetopaikkaan, mutta osuu tolppaan.
Pitää varmaan pojat kutsua mulqun maalinvarastamis treeneihin niin saafaa edes jollekkin maaleja!
Nyt meni maali ihan ohi, mutta ajassa 03:09 Fatt pääsee kuljettamaan kiekon maalinedessä tyhjään maaliin!
Hienoa Fatt! Jos tästä peli lähtisi kulkemaan ja maaleja alkaisi satamaan.
Ska on herännyt, paikkoja syntyy solkenaan. Vain Depay, jääkäsi Depay pitää Butterflyn maalin puhtaana!
Erän loppu meni ihan ohi, Kaakkuri häiritsi hyi! Mutta erä päättyy 1-0 SKA johtaa.

2.Erätauko:
bemmimulq: millä mielin viimeseen erään? Uskotko että onnistut iskemään, lukuisia paikkoja kuitenkin ollut?
Depay: kyl me hoidetaan, ihasama kuka ne byyrit tekee 3-1 lopputulos

bemmimulq: mitä tapahtuu viimesessä erässä?
Kratena: pelipaikkojen vaihto, kovin hyökkääjä siirtyy yp:n paikalta hyökkäämään, 1-2 voitto

Molemmat lähtevät erään luottavaisin mielin. Depayn silmistä näki sen nälän, että hän haluaa iskeä. Voiko se ratkaista ottelun suuntaan jos toiseen?

3.Erä
Ajassa 00:11 syntyy 2-0 maalin, Depay iskee! Tästä se lähtee ja taistelu jatkuu. Tuomarilta meni ihan ohi miten maalisyntyi kun aikuisviihdevideot pomppasi näytölle.
Butterfly on vaikeuksissa erän alussa. SKA pyörittää, mutta kärpäset yrittävät vastahyökkäyksillä horjuttaa SKA:ta.
Ja jälleen kerran T8muSalmi, häiriköi ottelua ja tuomarilla kestää velvollisuuksien hoito kun kirjoittelen tätä rapsaa...
Siinä välissä Kratena kerkesikin jo iskeä kavennus maalin, hieno veto kierteellä alanurkasta yläriman kautta ylämummoon! Eli en nähnyt miten maalisyntyi.
Mutta ajassa 03:25 Depay iskee illan toisen maalin. Butterflyn peli alkaa horjumaan, mutta vielä on mahdollisuudet vaikka mihin!
Ajassa 04:30 tilanne on 3-1. Toteutuuko Depayn ennuste? Mitä tässä vielä tapahtuu? Tuomari on sekaisin, kuumeessa, olutta, väsynyt.
Fatt iskee ratkaisun ajassa 05:25, tilanne on 4-1! Ja siihen tulokseen ottelu myös päättyy.