Tilastot

ImpactImpact - Butterfly UnitedButterfly United 2-2

Tehopisteet

ImpactImpact
Dezmig (P) 0+1=1 ±0
kula 0+1=1 ±0
Kytölä 0+1=1 ±0
Palola (P) 2+0=2 ±0
Sir 0+1=1 ±0

Butterfly UnitedButterfly United
Gerub (P) 0+0=0 ±0
Jarso (P) 1+1=2 ±0
Mefisto 0+1=1 ±0
nice (P) 1+1=2 ±0

Raportti
Impact - Butterfly

Edessä mielenkiintoinen, ja mielestäni tasainen kaksikko kohtaamassa.
Impacti aavistuksen verran paremmin pelaavana joukkueena henkilökohtaisesti oma suosikkini.


1 ERÄ

02:20 Impacti pyörittää hienolla syöttelypelillä, lukuisia laukauksia tulee, mutta Butterfly joukkue puolustaa hyvin ja ottavat vedot kroppaansa rohkeasti.

03:00 peli on aika tennistä, puolelta toiselle. Molemmat pelaavat kovaa puolustuspeliä, joten ei tuota hyökkäystilaa löydy kummallekkaan.

04:25 Zaborsky avaa laitaan kytölalle joka yllättäen pääsee kokeilemaan vapaasti b-pisteeltä mutta maalivahti tällä kertaa hereillä.

05:42 0-1 nice 1+0 (Jarso 0+1)
Pientä haparointia Impactin alapäässä Jarso tarjoilee ja nice viimeistelee upeasti takakulmaan. Hienosti karvattu kiekko ja upea viimeistely.

05:59 kello pärähtää erätauon merkiksi... Tasaväkistä on, pienistä virheistä näytetään rokotettavan, ja tälläinen tapahtui ikävästi juuri impactin puolustuspäässä.

2 ERÄ

00:46 1-1 Zaborsky 1+0 (Kulakov 0+1 & Kytöla 0+1)
Tuomarinvirheestä en nähnyt tilannetta, juuri ku avasin kiekko.tk ikkunan takasin näen vain Zaborskyn laukovan kudin takakulmaan.

02:30-02:50 Butterfly saa vaihteen päälle ja pyörittää hienosti impactin päässä, pääsevät jopa laukomaan pari kertaa ja kokeilemaan etukulmasta, mutta mikään ei uppoa

03:44 1-2 Jarso 1+1 (Kratena 0+1 & nice 1+1) Niinkuin edellisessä lauseessa mainitsin butterit saivat uuden vaihteen päälle ja käänsivät pelin impactin päähän jonka seurauksena Jarso pamauttaa pomminvarman kudin verkontöttöröille. Samaan aikaan Kulakovi laitetaan miettimään tekojaan penkille ja tuliterä Dezmig tulee kokeilemaa.

05:50 Zaborsky tulee hieman ehkä jopa tuurillakin, mutta hienosti yksin kolmea butteri miestä vastaan, ja saa aikaan tiukan tilanteen, jossa olisi ollut yksi impactin poika vapaana mutta päättää kokeilla itse, jonka seurauksena butteryn puolustus korjaa sadon pois.

05:59 Summerisoi toistamiseen erätauon merkiksi.. Peli vieläkin tasaista, ehkä hieman buttery päässyt niskanpäälle, mutta mitään ei lukkoon ole lyöty. Impacti puolustaa kovaa ja saa aikaan myös rankkoja tilanteita.

Samaan aikaan katsomoon saapuu punaisella pipolla varustettu NILKVISTI niminen pelaaja huutamaan kovalla äänellä " Kulakov tumtumtum!!" (Huhujen mukaan Gerubilla ei terät ole kunnossa :o Kulakovi lupasi myös teroittaa nämä osoittaen hienoa kunnioitusta vastustajaa kohtaan, joten ehkä nähdään täysin uusi gerub kentällä. )

3 ERÄ

02:00 nössö haparoi omassapäädyssä, ja Jarso saa karvattua kiekon, syöttää nicelle ja nice laukoo!!!! päin maalivahtia, ei maalia 1-2 tilanteessa jatketaan.

04:50 nössö tulee aivan käsittömättömän hienoilla käsillä ja pääsee aivan maalivahdin eteen ja päättää antaa kiekon zaborskylle joka ei pysty tekemään maalia. Harmi, hienoa kiekonkäsittelyä nössöltä

05:31 2-2 Zaborsky toistamiseen 2+0 (nössö 0+1 & Dezmig 0+1)
Impactilta vahvaa näytöstä viimeinen minuutti ja lopulta nössö saa annettua kiekon zaborskylle joka viimeistelee tasoitusmaalin

05:59 summerisoi pelin päättymisen merkiksi. Peli oli kaikenkaikkiaa hienoa katsottavaa, hienoja yksilösuorituksia ja tiimityöskentelyä. Tasaväkistä vääntöä koko 3 erää. Ansaitut pisteet molemmille.

*** Jarso, näkyvin pelaaja butteryltä 1+1
** nössö, hienoja yksilösuorituksia ja tärkeät syötöt hyviin paikkoihin, joista yhdestä osattiin maali tehdä.
* nice 1+1 Hyvännäköistä pyöritystä hyökkäyspäässä, hyvää puolustusta

Mustalammas: Zaborsky 2+0, liikaa yksinyrittämistä, monta maalipaikkaa meni hukkaan kun ei sitä oikeeta hiirinappulaa viiti painaa. Harmi.
Tietoja
Tuomari: Hobber
Lisätty: 15.09.2014 19:11
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.