Tilastot

MunQ ManiaMunQ Mania - Lawless 4-3

Tehopisteet

MunQ ManiaMunQ Mania
ipee (P) 0+1=1 ±0
rööri 2+1=3 ±0
shed 2+2=4 ±0
wnp (P) 0+1=1 ±0

Lawless
Ahtola (P) 1+1=2 ±0
Brode (P) 2+0=2 ±0
keijjo (P) 0+0=0 ±0
Petri (P) 0+1=1 ±0

Raportti
Sunnuntai illan ottelussa vastakkain MunQ Areenalla kohtaa MunQ Mania ja Lawless. MunQ Mania saapuu otteluun niukan tappion kärsineenä Naisten Unissa Hääriviltä Adonikseilta ja Lawless SKA:lta kyytiä saaneena.
MunQ Mania kerännyt viimeisestä viidestä pelistä vain 1 pisteen, ja Lawless vastaavasti 10 pistettä. Tilastollisesti siis Lawlesin pitäisi hoitaa ottelu, mutta uskon Munkkien ainakin pistävän kovaa hanttiin.


ERÄ 1.

[b]1-0 shed (rööri)[/b] Salama alku munkeilta, riisto keskialueella, rööri aka röB yksinläpi ja shed vielä taistelee itsensä oneen Lawless puolustuksen koukuista ja repimisistä huolimatta.
[b]2-0 rööri (shed If)[/b] MunQMania pyöritys, shed passaa ja rööri pääsee vetämään vapaasta paikasta kiekon maaliin.

ERÄ 1. over
[quote]MQM saves 2, poss 47%
LawL saves 3, poss 53%
MunQ Mania saa luotua paikkoja, Lawless puolustus vähän sohlaa.[/quote]


ERÄ 2.

[b]2-1 (Ahtola)[/b] Taistelu MunQMania maalilla kiekosta ja Ahtola huitaisee mailalla ja kiekko lähtee ipeen lavasta maaliin.
[b]2-2 Brode (Petri Ahtola)[/b] Vetopass maalinedus sumppuun ja joku lyö tulisesti kiekon maaliin. Kysyin ketä teki niin Brode huusi koviten "MINÄ MINÄ MINÄ", joten merkataan Brodelle.

ERÄ 2. over
[quote]MQM saves 3, poss 46%
LawL saves 2, poss 53%
Lawless puolustus keräsi itsensä. Ja Lawless teki pari tahtomaalia.[/quote]


ERÄ 3.

[b]3-2 rööri (shed)[/b] Pyöritys shed zippaa kohti maalia. Kiekko leijailee maalin yläpuolella ja rööri huitaisee pesäpallomaisen näpyn ja kiekko reppuun.
[b]4-2 shed (ipee)[/b] 2vs1 tilanne. Shed pysähtyy ja 2 lawless pelaajaa juoksee ohi, rööri siirtyy maskiin. Ja shed läväyttää etunurkkaan, joka jäänyt tyhjäksi maskin vuoksi.
[b]4-3 Brode[/b] - Shed alimpana Lawless karvaa kolmella. Ahtola saa kiekon vetää shedin takamuksesta ja kiekko pomppii Brodelle joka vetää päin maalivahtia ja jostain patjojen välistä liruu maaliin.

ERÄ 3. over
[quote]MQM saves 3, poss 50%
LawL saves 4, poss 49%
Tasainen ja viihdyttävin erä koko pelissä.[/quote]


Ja näin MunQ Mania päättää kaataa Lawlesin numeroin 4-3 ja ottaa kauden neljännen (4) voittonsa. Ottelu oli tasainen, mutta vauhdikas.

*** shed - paras
** rööri - toka paras
* Brode - 2+0 mitä ihmettä
Tietoja
Tuomari: RikuHahl
Lisätty: 14.09.2014 23:50

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.