Mutsiis 0+0=0 ±0

Ottelu Lawless - Napapiirin Sankarit

Alkutunnelmat:
Todella mielenkiintoiset, alkua odotettu taas aivan liian kauan. Kuppi kaatuu alas hurjaa vauhtia (jälleen kerran).
Tuomari sählää uuden läppärinsä kanssa ja meinaa tehdä videoselostusta, mutta ei sentään. Tiukkaakin tiukempi ottelu luvassa!
Tuomarin arvio: puolueellisella viheltämisellä Lawlessin 5-0 voitto. Katsomossa kiertää huhu, että Mojon pelitaidot ovat peräisin
hänen -98 syntyneen tyttöystävän salaisuuksien kammiosta.

1.Erä:
Pelin ensi sekunnit ovat sekavaa lätkimistä. Molemmat joukkueet yrittävät saada jotai aikaiseksi.
Ajassa 00:53 halli räjähtää! Onnenkantamoisten ja liimalapojen jälkeen Ahtola pääsee puolittain läpi eikä jätä tilaisuutta käyttämättä!
Lawless johtaa 1-0. NaSa koittaa saada painetta Lawlessin alueelle, mutta keijjo ottaa kiekon pois kuin lapselta tikkarin. Selkeästi kokemus puhuu.
Erä puolivälissä ja taas Ahtola pääsee vetopaikkaan, mutta tolpat pelastavat NaSan nöyryyttävältä 2-0 maalilta.
03:37 katsomossa syntyy tappelu, kun Lawless "vahingossa" sulkee ja tulee pelikatko. Herrasmiehinä luovuttavat kiekon NaSalle, mutta eihän NaSa mitään aikaiseksi saa.
Ahis pääsee Ahtolan syötöstä puolittain vetopaikkaan, mutta maalivahti torjuu ja pelastaa NaSan jälleen.
NaSA pääsi erän lopulla vielä 3vs1-hyökkäykseen, jossa Brode jätettiin yksin. Aelin veto kuitenkin tolpan kautta ohi ja erätauolle lähdetään 0-0 tilanteessa.

Lawless saa hyvin pidettyä NaSan kurissa, eikä NaSa saa vaarallisia hyökkäyksiä aikaiseksi. Peliä pelataan paljon keskialuuella.
Hieman kaivataan jännittäviä tilanteita, tunteita ja tuoksuja!

2. Erä:
Ensi sekunnit jo sen kertovat, NaSa haluaa päästä tasoihin! Saa nähdä onnistuuko Lawless pitämään johtonsa.
Ja voiko NaSan liika yrittäminen johtaa siihen, että omissa soi.
Erän puolivälissä NaSa jatkaa painostusta, Lawless yrittää vastahyökkäyksillä lisä maalia, mutta pelaa varovasti.
Lawlessin puolustuksessa kiekko pomppii ja ei pysy lavassa, mutta NaSa ei pääse kiekkoon kunnolla käsiksi ja maalit jäävät iskemätä.
Ajassa 10:45 Ahis pääsee vapaasti vetämään ja kiekko menee NaSan maaliin. Parivaljakko Ahis ja Ahtola ovat juoppomiehen painajainen, AA-kerho.
Ja taas soi NaSan päässä, nyt kello näytti 11:47. Jälleen AA-kerho vauhdissa ja Ahiksen illan toinen maali.
Toinen erä päättyy lukemiin 3-0.

Kysymykset:
bemmimulq: millä fiiliksilä viimoseen erään? onko sinulle tuttua viedä lapsilta tikkari/karkit?
keijjo: luottavaisin mielin, uskoen omaan tekemiseen. suosittelen seiraavan jaksokatsauksen kirjoittajaa muistamaan keijjo!

bemmimulq: miten ottelukääntyy viimosessa erässä? Kuinka AA-kerho (Ahtola&Ahis) saadaan kuriin?
Mutsiis: ael tg 100+0 ja mojo jättää muijansa joka on -98

Tulossa mielenkiintoinen viimeinen erä. Molempien joukkueiden puolustajat täynnä itseään. Miten tässä käy? Kummalla on se isompi mikä pettää?

3. Erä:
Brode yrittää avata pitkällä syötöllä AA-kerhoa hyökkäyseen mutta pitkä kiekko. Aloituksesta NaSa menettää kiekon ja hukkaa tärkeän tilanteen iskeä kavennus.
Mojo puskee ja puskee, yrittää ja yrittää, mutta ei saa kiekkoa Lawlessin maalivahdin ohi. NaSa yrittää nopeilla avauksilla päästä yllättämään Lawlessin puolustuksen, mutta tilanteet tyrehtyvät kun apuja ei ehdi mukaan.
Brode pääsee teko paikkaan kun NaSa yrittää liikaa, mutta tunnetusti vedon ottaa helposti mokke kiinni.
02:40 NaSa juuri pääsemässä hyvään maalintekopaikkaan, mutta Mojo pyytää maalivahtia treffeille liian läheltä ja peli vihelletään poikki.
(mitään Mojon tytöllä on tähän sanottavaa). Raportin kirjoittelun takia tuomari pahoittelee pelaajan T8muSalmi kickbanni myöhästymistä!
NaSalla alkaa kiehua, *** violent behavior by Ael. Katsomo herää, vaaditaan Brodelle pelikieltoa loppukauden verran huutelusta (<Brode> ??).
Nyt vuorossa Ahis, kosto Aelin lähentelystä. Tuomarilla meni silmät solmuun miten, mutta Ahtola pääsi yksin läpi, mutta ranteella tolppaan...
Ja sieltä tulee ratkaisu, Ahis iskee illan kolmannen maalin ja Lawless voittaa ottelun 4-0. Hieman meni ohi mutta oli hieno maali!
Jaa kerkesivät vielä yhen tehdä meni iha ohi viimesekunnit ja ottelupäättyikin 5-0!

Tuomarin mielipide, että ei asiallista käytöstä lopussa NaSa:lta, mutta se olkoon minun mielipide.
Ensi ottelussa odotetaan kaikilta vähintään "ty" "kts" "k" - vastaavia kommentteja.
Eikä näin: <Ael> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ottelu kaikin puolin tasainen. Lawless hyödynsi paikkansa paremmin ja sai näin selkeän voiton. Ansaittu voitto!

*** bemmimulq - Tulos 5-0, hyvin puolueellisesti dumattu tulos.
** keijjo - Hienoa puolustamista, ylimieliset kommentit, mutta näköjään varaa on. (Poliisille voi ilmottaa, jos lapsilta viedään tikkareita. Ei vastannu ollenkaan kysymykseeni aiheesta - syyllinen)