Tilastot

TyhjäpuntitTyhjäpuntit - Marquette 1-3

Tehopisteet

TyhjäpuntitTyhjäpuntit
Alamo (P) 0+1=1 ±0
Kalu (P) 0+0=0 ±0
takapaksi (P) 1+0=1 ±0
Tea (P) 0+0=0 ±0

Marquette
Dani 1+2=3 ±0
Jormakka (P) 1+1=2 ±0
paljopena (P) 1+0=1 ±0
Tutka (P) 0+2=2 ±0

Raportti
ProLeaguen myöhäisillan ottelussa kohtaa liigan kaksi kovimmista jengeistä, Tyhjäpuntit ja Marquette! Tyhjäpuntin tiiviistä ja kauaan yhdessäpelanneista pelimiehistä on kentällä Alamo, Tea, takapaksi ja Kalu. Marqueten Kokeneesta, kovasta ja laajasta kokoonpanosta tälläkertaa jäällä näemme Tutkan, Anarchon, Mäcsöörleyn sekä Editin.
Luvassa on varmasti kauden yksi tiukimmista ja viihdyttävimmistä väännöistä ja uskon ottelun päättyvän vähänumeroisena ja maalin erolla jommallekummalle, tai ehkä jopa tasan!
Mutta eiköhän aloiteta mittelö, jotta tuomari pysyy hereillä saku-olut huuruissa.


ERÄ 1.

[b]1-0 Anarcho (Edit Tutka)[/b] Tutka avaa Editille joka kuskaa kiekon alueelle, pistää pari harhautusta ja vetopassilla Anarcholle joka lyö B-pisteen kaarelta tulisen pommin ja maalivahti ei pysy perässä.
[b]1-1 takapaksi (Alamo)[/b] Heti Marqueten maalin jälkeen takapaksi vetää tutkaan (ei pelaajaan) 206 km/h ja kiekko b:n kaarelta taka-alanurkkaan.
[i]Maalit alle 30sekuntia pelin alussa ja pelästyin että ennuste meni aivan penkinalle ja tästä tulee vielä pitkä mittelö.[/i]
Kalu pääsee vetämään B:ltä mutta maalivahti ottaa huikean patjatorjunnan.
Tyhjäpronssien pyöritys Marqueten maalilla 2 punttia ja 3 markkua, takapaksi saa kiekon ja tyhjä maali mutta wristin sijaan lavasta lähtee autopass ja tilanne kuihtuu siihen.

ERÄ 1. over
[quote]TP saves 2, poss 53%
MU saves 3, poss 47%
Erittäin tasainen ja viihdyttävä erä. Alun salamastartin jälkeen ei maaleja nähty, mutta paikkoja sitäkin enemmän. Molemmat joukkueet luovat paikkoja hyvin, mutta puolustavat sitäkin paremmin.[/quote]


ERÄ 2.

Erän alussa odotamme kun McSorley saa jonkinlaisen kohtauksen jäällä eikä liiku. Onneksi Pronssiareenan ensiapumiehet saapuvat nopeasti ja McSorley saadaan jälleen pelikuntoon.
Anarcho pistää avauksen kohti Editiä, Tea lähtee vastaan, mutta Edit ajelee Tean pystyyn ennen kuin ottaa kiekon haltuun! Markuille aukeamassa 2vs1 tilanne! Mutta taisi Edit ottaa kontaktissa myös vähän itseensä sillä kiekko karkaa ikävästi luistimista Punttipäätyyn ja tilanne kuihtuu.

ERÄ 2. over
[quote]TP saves 4, poss 54%
MU saves 3, poss 45%
Erässä paljon paikkoja, mutta nyt nostan kyllä Punttien Alamon ja Markkujen Tutkan esille. Aivan loistavaa laukausten ja syöttöjen blockkaamista! Peli nähtävästi sittenkin etenee veikkaukseni mukaan.[/quote]


ERÄ 3.

[b]1-2 Edit (McSorley)[/b] McSorley lähettää kiekon maalille jossa Edit taistelee punttien puolustajien kanssa maalinedustan herruudesta! Edit onnistuu muutaman huitaisun jälkeen siirtämään kiekon yläpömpeliin! (Muistin että oli hieno Edit)
[b]1-3 Mcsorley (Edit Tutka)[/b] Punttien hyökkäyksen jälkeen Tutka avaa Markut 2vs1 tilanteeseen. Edit syöttää McSorleylle, joka kuljettaa, pää pyörii ja aivot raksuttavat miettien ja laskeskellen ilmankosteutta, hallin lämpötilaa, yleisön määrää, huomisen päivän ohjelmaa, sekä ehkä seuraavaa siirtoa pelillisesti. McSorley päättää yrittää itse b-pisteeltä ja kiekko uppoaa maalivahdin längistä etukulmaan!

ERÄ 3. over
[quote]TP saves 3, poss 39%
MU saves 0, poss 60%
Täysin Marqueten erä. Odotin Tyhjäpunteilta jonkinsortin raivon ja tahdon sekoitusta tasoittaa Markkujen toisen maalin jälkeen, mutta sitä raivoa ei tullut. Marqueten puolustus hoiti ne vähäisetkin paikat varmasti mitkä puntit saivat luotua.[/quote]

Mittelö siis numeroin 1-3 Marquetelle, joka nousee 3 pisteen turvin (mutta 2 ottelua enemmän pelanneena) sarjataulukon kärkeen!
Ottelu oli erittäin tasainen ja viihdyttävä kokonaisuudessaa, vähämaalisuudesta huolimatta. Puntit jos olisivat viimeisessä erässä saaneet sen raivon päälle, niin olisimme saaneet vielä sen viimeisen kipinän, muuten täydelliselle ottelulle.


TäHtöSiÄ:

***Tutka - Häikäisevän varmaa puolustus pelaamista ja hyviä avauksia, sekä tärkeitä laukausten ja syöttöjen blockkailua. Pääsi vielä tehoille (0+2)
**Edit/McSorley - todella upeaa hyökkäämistä ja hyökkäysten rakentelua tältä kaksikolta.
*Alamo/TP puolustus - Alamo otti Tutkan tapaan hyviä laukausten ja syöttöjen katkoja, ja TP joukkuepuolustus toimi yhtä loistavasti kun aina ennenkin, lopun väsähtämistä lukuunottamatta.
Tietoja
Tuomari: RikuHahl
Lisätty: 09.09.2014 02:05

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.