Korhonen (P) 0+0=0 ±0
Kyle (P) 1+1=2 ±0
pentu (P) 0+0=0 ±0

[b]Aaaatsajajajajajaa mikä jännitysnäytelmä alkamassa![/b]

Ottelu sai mielenkiintoisen alun, kun Buffalo aloittaakin kahdella tuoreella hankinnalla. Nähtäväksi jää viekö pentu ja Korhonen Buffalon peliä parempaan vai heikompaan suuntaan.

Buffalo on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, kun taas Impactilla on alla yksi voitto ja yksi tasapeli. Miten käy, ottaako Impact ensimmäsen tappion vaiko Buffalo kolmannnen?

<Leina> 3-1 impactille
<Fonzie> 0-0
<Kyle> veikkaan tulos veikkauksen tulok seksi 0-2 :D

Ja näin ottelu saadaan käyntiin!

[b]1.Erä[/b]

02:24 1-0 by. Fire (1+0) Kulakov (0+1) Zaborsky (0+1)

03:09 Buffalo saa vaarallisen tilanteen, kun pentu syöttää maalin kulmalta maalin eteen Hobberilla, mutta veto takakulmaan ei uppoa.

04:16 Kyle pitää kiekkoa Impactin hyökkäysalueen kulmassa, siirtää kiekon keskelle Hobberille joka antaa syötön pennulle maalinkulmalle, mutta etukulma-veto ei osu.

05:19 pentu ja Kyle nousevat alemmasta laidasta, pentu antaa kiekon Kylelle joka liimaa kiekon kolmen vastustajan läpi ja kuljettaa etukulmaan! Tilanne 1-1 by. Kyle (1+0)

[b]Impact[/b]

[b]Saves:[/b] 4
[b]Poss:[/b] 44%

[b]Buffalo[/b]

[b]Saves:[/b] 1
[b]Poss[/b] 55%

Todella tasainen erä takana! Molemmat joukkueet puolustivat hyvin yhtenäisesti, eikä suurempia ongelmia ollut kummallakaan. Buffalolla vain viimeistelyn kanssa vähän ongelmia.

Toiseen erään lähtiessä Impact tekee vaihdon, kun Kytöla kruisailee kentälle ja Dezmig siirtyy penkkiä lämmittämään pukuhuoneen puolelle.

[b]2.Erä[/b]

00:49 Kyle karvaa kiekon kulmasta itselleen, luistelee maalille, mutta ei saa veivattua kiekkoa reppuun ja tilanteesta violent behavior by Kyle

01:15 Fire karvaa kiekon Buffalon puolustusalueen laidassa, syöttää Kytölälle keskustaan, joka siirtää kiekon sivulle Kulakoville, joka ampuu kohti takakulmaa, mutta ei saa verkkoihin asti

02:58 Tuomari ei nähnyt tilannetta, mutta Impact siirtyy kuitenkin johtoon 2-1 by. Kulakov (1+1) Fire (1+1)

03:33 Kyle karvaa kiekon Impactin siniviivan tuntumassa, syöttään eteen Hobberille joka laukoo B-pisteen kaarelta suoraan takakulmaan ja tilanne 2-2 by. Hobber (1+0) Kyle (1+1)

03:58 Tuomari ei nähnyt kirjoittelun keskellä kuin pientä sutinaa keskustassa jossa Zaborsky siirtää kiekon Firelle maalin eteen, maalivahti jäätyy ja Fire laittaa wristillä sisään! 3-2 by. Fire (2+1) Zaborsky (0+2) Kytöla (0+1)

04:27 Hieno syöttö Buffalon kaverilta maalin kulmalle, maalivahti saa kiekon, pieni ripari, mutta kiekkoa ei saada sisään asti! Harmikseen tuomari ei ehtinyt katsomaan ketä kyseiset pelaajat oli, koska kirjoitteli edellistä.

[b]Saves:[/b] 2
[b]Poss:[/b] 56%

[b]Poss:[/b] 43%

Toisessa erässä oli jo enemmän tapahtumia kuin ensimmäisessä, likeltä piti tilanteita oli muutamia ja maalejakin syntyi! Mielenkiinnolla jää odottamaan kolmannen erän alkua.

Impact ottaa taas erään vaihdon, kun Fire siirtyy penkkiä lämmittämään ja Dezmig kentälle saalistamaan pisteitä.

[b]3.Erä[/b]

00:49 Tuomari ei taaskaan nähnyt tilannetta, mutta Impact kasvattaa johtoaan! 4-2 by. Kulakov (2+1) Dezmig (0+1) Zaborsky (0+3)

Sen verran vielä edelliseen, että B-pisteeltä kuti ainakin lähti ja upposi komeasti taaimmaisen tolpan juureen.

03:10 Komea syöttö Kulakovilta maalin takakulmalle, mutta kiekkoa pomppaa Dezmigin lavasta

03:36 Kulakov siirtyy vaihtopenkille ja Fire ottaa hänen paikkansa

05:51 Buffalon pieni pyöritys Impactin päässä ei tuota tulosta, Korhonen turhautuu ja violent behavior

*** MATCH OVER, score: Impact 4 - 2 Buffalo

[b]Saves:[/b] 3
[b]Poss:[/b] 52%

[b]Poss:[/b] 47%

Viimeisessä erässä nähtiin molemmin puolin paljon maalipaikkoja ja kovia kuteja. Mielenkiintoinen ottelu oli seurata varsinkin, kun Buffalo jaksoi taistella loppuun asti! Tällä kertaa heidän uudet hankitansa ei tuottanut varmastikkaan toivottua tulosta. Kuitenkin pakko nostaa Korhoselle hattua, joka kyllä puolusti hyvin, mutta tällä kertaa ei riittänyt tähdille asti, sekä pentu kyllä tuntui antavan kaikkensa, mutta Impactin pojista jokainen antoi otteluun 110% ja sen huomaa tuloksesta!