Pitkän ja tuskallisen odottamisen jälkeen, Charander saadaan MunQ Manian kokoonpanoon ja peli voi alkaa!
Tulosveikkauksia sateli, joista yksikään ei vaikuttanut realistiselta, mutta kerrotaan nyt kuitenkin:
<Kratena> 2-1 Impact (perustelut roskaa, joten sensuroitu)
<Leina> 9-1 Impactille
<Siwa> 4-2 impactille
<bemmimulq> munq mania vie 3-1

1. Erä:
Erän alku tasaista vääntöä, molemmille sattuu helppoja virheitä. Selkeästi hieman viikonlopun juhlinta verottanut voimia tai sitten
on liikaa jännitystä ilmassa.
Erässä nähtiin yksi maali. Joka syntyi ottelun viimeisellä minuutilla, hienon kuvion päätteeksi Kulakov iski suoraan syötöstä Impactin 1-0 johtoon.
Koko erä oli tasainen, eikä mitään jännittävää tapahtunut. Toivottavasti seuraavissa erissä alkaa tapahtumaan.

2. Erä:
PIUSA liittyy peliin, saako Impact tästä lisävirtaa? Kuinka MunQ Mania vastaa ensimmäisen erän pikku nukahdukseen?
Ajassa 00:30 Munqmania hyökkää, Frou heittää kiekon maalille ja uusi vahvistus Charander iskee riparin sisään!
Alku näyttää lupaavalta, toivottavasti tästä saadaan vielä kunnon peli.
Impactin hyökkäykset hieman väkinäisiä, apuja ei tunnu tulevan. Munq Manian peli ei näytä sen paremmalta, tilaa ei löydy ja
syötöt puuttuvat. Tolpat kolisevat, katsomo huokailee. Peli on puolivälissä!
Ajassa 03:53 röB heittää kiekon maalille, veto osuu tolppaan ja jää pelattaksi jonne syöksii ensimmäisenä Frou ja saa laittaa kiekon tyhjiin.
Impact koittaa painaa päälle, mutta MunqManian puolustus kestää tämän erän.

3. Erä:
Viimeisen erään lähdetään tilanteessa 1-2, Munq Manian johdossa. PIUSA ei vielä päässyt kentälle vaan lämmitti penkkiö.
Kuka on joukkueen heikoinlenkki joka vaihdetaan viimeiseen erään. Joitain on tehtävä, MunQMania johtaa ottelua.
PIUSA jatkaa penkillä? Onko Impact valmistautunut toisen erän alusta asti tähän tilanteeseen ja maalivahdin pois ottamiseen?
Puolet erästä pelattu ja molempien hyökkäykset vaikuttavat toivottomilta. Tilaa ei löydy, MunQ Mania haluaa voittaa tämän ottelun.
Impactin puolustukselle sattuu virheitä jatkuvasti, nähtäväksi jää milloin MunQ Mania iskee sen ratkaisevan 1-3 maalin.
Impact tasoittaa ajassa 05:58! Suoraan aloituksesta tilanne jota tuomari ei nähnyt.

Tasainen ottelu, MunQ Manian puolustus kesti viimesekunteille asti, kunnes Impact pääsi tasoittamaan.
Hieno lopetus ottelulle! PIUSA ei koskaan päässyt kentälle, vaihtopenkkiä lämmitti.