Fatt (P) 1+2=3 ±0
maiq (P) 2+2=4 ±0

[b]1.erä[/b]

02.03 maiq jakaa loistavasti kiekon Fatille, joka ampuu vedon b-pisteeltä. Tästä seuraa ripari, jossa vapaana oleva buge sutaisee kiekon tolppaan.
04.13 *** 1-0 blov (1+0) Ovetskin (0+1) blov kaappaa Dehnerin korkean avauksen kypärällään ja jakaa kiekon Ovetskinille, joka laittaa vetopassin maalille vapaana olevalle bloville.
Ensimmäinen erä SKA Pietarin hallintaa, mutta viimeistely jäi uupumaan. Majors sen sijaan rankaisi erän ainoasta maalipaikasta.

[b]2. erä[/b]

buge menee lämmittämään penkkiä ja tilalle saapuu Depay.
00.38 *** 1-1 Fatt (1+0) Dehner (0+1) Dehner kaappaa kiekon alimpana olleelta Cutlerilta ja näin SKA Pietarilla on helppo työ tehdä onesta maali.
03.19 *** 1-2 Depay (1+0) maiq (0+1) Fatt (0+1) Fatt tuo kulmasta kiekon maiqille, joka antaa nopean passin Depaylle. Depay vetää b-pisteeltä suoraan passista maalin takakulmaan.
05.57 *** 1-3 maiq (1+1) Xattar sählää kiekon maalinedessä, josta maiq ottaa varmasti kiekon ja kuljettaa sen maaliin.
Majorsilta erittäin epävarmaa pelaamista puolustuspäässä. Katsomo kyseenalaistaakin Suden penkityksen. Erä oli selvästi SKA Pietarin hallintaa.