Hotti 4+1=5 ±0
sharb 1+3=4 ±0
Skywanker 0+2=2 ±0
zouzou (P) 1+2=3 ±0

Alkamaisillaan on jännittävä ottelu MunQ Manian sekä Exodusin välillä. Tämä on toinen osaottelu tällä otteluparilla.

1.Erä

3:00 brs:älle avautui kaksi avonaista vetopaikkaa peräkkäin, mutta mies ei saa (vielä) laitettua lättyä maaliin.

3:32 brs syöttää Hotin läpiajoon ja siitä varmoin ottein kiekko wristillä reppuun!

Erän lopussa ajassa 5:44 Hotti naulaa jälleen kiekon maaliin brs:än tarjoilusta.

Ekassa erässä kiekko oli suurimman osan ajasta MunQ Manian puolustuspäässä, toiseen erään lähdetään 0-2 lukemissa.

2.Erä

Toista erää ehtii vanhentua 57sek, kun Tandu kaventaa tilanteen 1-2 röB:n syötöstä.

3:20 Hotti on tehnyt MunQ Manian maalilla loistavaa maskia, mutta MM-pakki Kuusela on peittänyt kaikki mahdolliset vetoyritykset, aloitus MunQ Manian päätyyn.

3:31 zouzou pamauttaa loistavalla yksilösuorituksella kiekon häkkiin, peli on Exodusin hyväksi 1-3.

3:38 röB iskee kunnianhimoisesti kavennuksen 2-3, heti Exodusin maalin jälkeen.

5:45 Kukapa muukaan kun Exodusin Hotti laukoo taas MunQ Manian verkon töttörölle zouzoun syötöstä, kypärätemppu! Peli on 2-4

5:58 MunQ Mania tekee taas kavennuksen heti Exodusin maalin jälkeen, kiekon ehti juuri ja juuri ennen erän loppumista heittää maaliin Tandu.

Tämä erä oli kyllä todella tasaista vääntöä puolin ja toisin, vikaan erään lähdetään todella jännissä fiiliksissä, taululla numerot 3-4.

3.Erä

ajassa 4:30 näyttää kuin Exodus olisi saanut kuin salamaniskusta hirveän boostin päälle, hirveä syöttelymyrsky alkoi.

4:40 Eihän siinä ehtinyt kulua kun 10sekuntia kun tämä syöttömyräkkä tuotti jo tulosta, jälleen kerran Hotti iskee kiekon häkkiin, Exodus ottaa kaulaa MunQ Maniaan, peli on 3-5

Exodus iskee jälleen maalin, tällä kertaa brs iskee lopullisen naulan MunQ Manian arkkuun ajssa 5:35.

Peli oli todella tiukkaa vääntöä varsinkin kahdessa viimeisessä erässä.