Kalu (P) 1+1=2 ±0
Sepikynä (P) 0+1=1 ±0
takapaksi (P) 0+1=1 ±0
Tea (P) 1+0=1 ±0

Poroliigan poffit käynnistyy ja vuorossa sunnuntai illan mittelö Marquette vastaan Tyhjäpuntit. Luulen että sarjasta tulee tasainen sillä Marqut veti runkosarjan vahvasti ja Tyhjäpuntit parhaana pelipäivänä vievät vaikka pelipoikia kuusi nolla.

Kysyin ennen ottelua joukkueiden edustajilta [b]Kalu[/b]lta ja [b]Edit[/b]iltä kolmea sanaa joilla voidaan voittaa ottelu

Kalu: Kalu on patas
Edit: hyvätiukkapuolustus

Erä 1.

sepikynä kompuroi ja loukkaa itseään, Kalu kentälle ajassa 2:30

4:34 1-0 [b]Edit, syöttäjä hue[/b], pieni pyöritys marquilla ja hue syöttää edit vetää takanurkkaan.

Marquette saves 1, poss 56%
Tyhjäpuntit saves 2, poss 43%

Perus poffkiekkoa, molemmat pelaavat varmasti, marqut ehkä pitivät kiekkoa enemmän ja olivat alueella. Tyhjät taas eivät oikein päässeet edes hyökkäämään paitsi marqujen maalin jälkeen.
Erässä yksi selvä maalipaikka

ERÄ 2.

0:18 [b]1-1 Kalu syöttäjä takapaksi[/b], pyöritys ja taistelu kiekosta ja Kalu kuljettaa tyhjiin

0:34 [b]2-1 Hue[/b], meni ohi koska cheerleaderit

4:25 Edit keskittää kulmasta maalille huelle, mutta hue lyö ohi maalista kuin Lehterä konsanaan

Aivan erän loppuun vaarallinen 2vs1 tilanne huelle ja Editille, Edit vetää ja maalivahti antaa riparin mutta hue sohii taas kiekon ohi.

Marquette saves 2, poss 59%
Tyhjäpuntit saves 4, poss 40%

Samaan tahtiin kuin ensimmäinen erä, mutta Tyhjät kävi muutaman kerran enemmän nyt hyökkäämässä.

ERÄ 3.

00:51 [b]2-2 Tea syöttäjät Kalu , Sepikynä[/b], ohi taas, olin juomassa

Marquette saves 1, poss 50%
Tyhjäpuntit saves 4, poss 50%

Erä taas varmaa puolustusta, Nyt meni aika tasan hyökkäysaika, mutta Marqut taisivat saada vähän parempia paikkoja luotua.

JATKOERÄ 1.
<lätty> kalu ratkoo

Erän alkuun Edit vetää maalille ja vaarallinen ripari HUELLA TYHJÄT!!!:.... muuutttaa taas epäonni ja kiekko pomppaa lavan yli, ei maalia

takapaksi näyttää väsymisen merkkejä ja luistelee vaihtoon yleison antaessa aplodit, Sepikynä levänneenä kentälle.

3:20 Tyhjät pyörittää sepikynä kulmaan lättyä maalille TEA VETÄÄ mutta maalivahti venyttää.

Ja ajassa 4:44 pelikellot pysäytetään [b]3-2 Edit syöttäjät Hue Korvanenä[/b], Korvanenä avaa Editin ja Huen 2vs1 tilanteeseen Hue vetää hämyvedon ja syöttää ja Edit pamauttaa niin että titani menee pirstaleiksi ja verkot repeävät.

Tasaista peliä oli, Tyhjäpunteilla ajoittain ongelmia päästä hyökkäysalueelle, mutta puolustivat hyvin. Tähdistöä en nimeä sillä kaikki pelasivat hyvää joukkuepuolustusta mutta annan erityismaininnan [b]Edit[/b]ille ja [b]Hue[/b]lle jotka juonivat kaikki Marquetin maalit. Ja Huelle erityismaininta Jori Lehterämäisistä otteista Suomi-USA MM ottelusta 18.5.14.
Tuomari: (ei tiedossa)
Lisätty: 19.05.2014 00:05