Valerie (P) 1+2=3 ±0

vastakkain ovat marquette - exodus.

kuinka käy exoduksen. kausi on alkanut varsin rauhallisesti ja tasaisesti vasta 4 peliä pelanneena, kun taas marquette on paahtanut jo melkein puolet peleistä.

peli käyntiin

0:20 sudella tylsää heti alussa kun tekee itselleen töitä ja tarjoilee marguille jo heti paikan aluss.

zou rupee lagaa ja pelaajan vaihto. ana tulee paikkaan.

hieman on unessa exodus vielä alussa, peli ollut toistaiseksi exo päässä.

Ja kuin varkain 3min kohdalla brs saa kiekon keskialueella-polkee ylös ja pistää lätyn hotille joka ei erehdy.

4min
beauty pääs vastakkai paki kaa ja tg komeen vähän ehkä tuurillakin

ja melkein perään pääsee marqt 2v1, beauty pistää luukulle ja edit ei erehdy.

pientä väläytystä siitä puolin ja toisin, että hereillä pitää olla koko ajan eikä yhtään voi lepsuilla.

marqut saves: 0 poss 55%
exo: 7 poss 44%

2 erä.

jokohan exodus heräisi peliin mukaan joka on aavistuksen ollut kotijoukkueen hallinnassa.

2 minuuti kohalla komee perus kuvio marquil mut iha vähän lipsuu kulmalla lavasta tais olla edit jolla lapa tärisi. (en nähny tarkkaa)

3:08 tuli taas 2v1 ja varman näköisesti passailtiin tilanne ja verkko heiluu.
edit-beauty

3:42 kiekko karkas omassa päässä suoraa viiksille mistä editil avo paikka mut veska torjuu.

4:10 hotti vetää blt ei mee..

4:20 .. josta heti perään marq vasta hyökkäys missä edit lopulta aavistuksen karkaa, kiittää ja kuittaa wristil jo 4-1

5:10 brs:lle paikka ja vetää vain niukasti ohi vasemmalta eikä päässyt irto kiekkoon enää kii.

komee passi hotilta erän loppuu luukulle ja brs kiittää..

marq: saves 3 poss 59%
exo: saves 4 poss 40%

oli tämäkin erä hyvin marquilla hallussa.

3. erä

suttura puski maalille mut ei tg.

vähä ehkä hienostelun makua erän alussa marquilla ku editil avautu vetopaikka mutta yritti vielä hakee hienoo, ottaa pakkia mukaan ja hyökkäys tyssää..

2:33 uusi hyökkäys jonka jälkeen edit beauty olivat oikeaoppisesti maalilla valppaana ja rokottivat.

3:55 ois hotti ollu melkee läpi nopeella avauksella, mut sude heittää kunnia kiekat maali ympäri

4:00 tulee jälleen yv hyökkäys --> 2v1 edit pelaa sude pois --> beauty ei erehdy läpäristä ja kiittää editiä esityöstä.

4:20 hotti pistää taas komeen luukulle ana kiittää ja syö.

5:00 brs melkein onnistuu kynäilee maali mut tilanne päättyy ku kolas kipperi.

5:15 3v1 tilanne jonka marqut pelaavat taidolla ja varmasti, järkkäävät onen jonka päätteeksi beauty ei erehdy.
beauty. korvanenä. sissi

vielä erä loppuun hotille anan nopeesta avauksesta tuli paikka mut veska torju.

marq: saves 4 poss 49%
exo: saves 1 poss 50%

Pelinkuva:

marquette oli hereillä heti alusta asti ja kertoi missä mennään, eikä exot missään vaiheessa kunnolla päässyt heidän vauhtiin mukaan. en tiiä sekoittiko pakkaa se että kesken kaiken tuli kokoonpano muutos ekassa erässä mutta nämä ovat vain niitä kuuluisia spekulaatioita eikä peli exoilla todellakaan siihen kaatunut.

*** Beauty oli omaan silmään vahvin koko pelin ajan.
** Edit hyvänä kakkosena vaikka heiluttikin häkkiä 4 kertaa.