Frou (P) 3+0=3 ±0
jvs 0+2=2 ±0
tupuwa (P) 0+1=1 ±0
uzi 0+1=1 ±0

Noniin, nyt on Juventus taas koitoksella ja heidän kolmas pelinsä. Juventuksella on takana 2 peliä ja molemmat niistä voittoja. Exoduksella on kolme peliä pelattuna, 1 tappio, 1 voitto sekä 1 tasapeli. Jatkuuko juventuksen voittoputki, se nähdään pian. Tsemppiä peliin jätkät!!

1.Erä
Pelaajat luistelevat kentälle, ja zouzou voittaa aloituksen. Kiekko kuitenkin päätyy juventuksen joukkueelle, josta exodus kaappaa sen takaisin ja lähtee hyökkäykseen. Kiekko päätyy maalivahdillle ja Frou avaa pitkän kiekon. Kiekko pyörii exoduksella hyvin ja hallitusti, välillä pomppien juventuksien riviin. Vastahyökkäyksistä ei ole ollut vielä tehoa, ja peli jatkuu kiekon pyöriessä molemmilla joukkueilla. Kahden minuutin jälkeen Hotti pääsee ampumaan suoraan syötöstä kaarelta, jonka moke kuitenkin hoitaa kotiin. Kolmen minuutin kohdalla Purfect harhauttaa ja vetää edestäpäin, jonka moke jälleen koppaa nätisti. 3:37 Frou pääsee läpiajoon, tilanne meni vähän ohi, mutta Frou hoitaa kiekon rannelaukauksella maaliin ja vie juventuksen 0-1 johtoon. Kiekko pyörii hyvin juventuksen päässä, josta jsv avaa kiekon Froulle joka on kärjessä. Frou pääsee puolittaiseen läpiajoon ja verkko heiluu! Frou isontaa johtoa lukemiin 0-2. Hyvä veto! Erä päättyy tasaisin saveseihin, ja possit jakautuvat parin numeron erolla. Melko tasainen erä ja tilanteita molemmin puolin. Erä päättyy 0-2 tilanteeseen, Juventukselle johtoon.

2.Erä
Hotti voittaa aloituksen ja kiekko pomppii juventukselle, josta taas exodukselle. aloitus juventuksen päätyyn, josta zipillä zouzou saa tilanteen ja häkki heiluu! zouzou kaventaa tilanttseen 1-2! Samantien aloituksesta zouzou ottaa kiekon ja tasoittaa tilanteen 2-2. Aikaa kuluu taas 6sekuntia ja exodus pääsee 2vs1 ja Purfect vie exoduksen 3-2 johtoon! Melkoinen maalimylly, 3 maalia alle 15sekunnissa, hienoa!Frou kuitenkin tasoittaa pian tilanteen vedolla, joka kimpoaa exoduksen pakista, sudesta, maaliin! Maaleja syntyy molemmin puolin tiheästi! Kiekko pyörii tasaisesti molempien joukkueiden päädyssä, josta Hotti pääsee läpiajoon ja vie exoduksen 4-3 johtoon!!! Syöttäjänä toimii purfect. 3:07 hotti harhauttaaa ja syöttää ovelasti seläntakaa purfectille josta häkki heiluu 5-3 tilanteeseen. Heti perään Hotti ottaa kiekon aloituksesta ja raivaa peliä 6-3 johtoon! Exodus pyörittää kiekkoa juventuksen alueella, ja maalit ovat vain pienen sivalluksen päässä. Pian purfect karvaa blokilla Froulta kiekon ja tekee maalin! 5:14 Purfect syöttää hotille, joka pääsee laukomaan alhaaltapäin, joista aiheutuu riparit. Harmillisesti juventuksen pakki tekee oman maalin, oli kyllä paha tilanne. Juventuksen peli on kyllä sekaisin, nyt tarvitaan jotain mikä muuttaisi heidän pelityyliään. Tsemppiä pojat, vielä pystytte jatkamaan voittoputkeanne! Erä päättyy lukemin 8-3, Exodus johtaa.

3.Erä
Exodus pyörittää peliä, mutta maalia ei ole vielä syntynyt. Kiekko pyörii välillä exoduksen alueella, josta ei maalia kuitenkaan synny. Nyt tarvittaisiin juvantuksen pojilta maaleja, ja ratkaisukykyä voittoon! Puolustuspeli on parantunut, Frou hoitaa exoduksen hyökkäykset omille joukkuelaisilleen.3:15 Hotti pääsee läpiajoon, josta ei kuitenkaan saa harhautettua maalivahtia ja kiekko päätyy suoraan juventuksen mokelle!! puolen minuutin kuluttua tupu pääsee laukomaan suoraan moken edestä, mutta ei maalia! Kiekko on lähellä mennä sisään, mutta ei! Juventuksella on nyt maalintekomeininki, mutta se ei enään riitä sillä peliä on minuutti jäljellä. Exodus painostaa takaisin, ja laukoo kiekkoa maalia kohti. Sayer saa avattua viimeisen kerran ajassa 5:48 josta maalia ei synny pisteeltäkään. Exodus ottaa voiton 8-3, ja juventus joutui alistumaan tappioon. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Hyvä peli, tosin toisessa erässä peli vähän repsahti juventuksen puolelta. Hyvä peli kuitenkin, ja rehdisti pelattu!
Tuomari: luksus
Lisätty: 20.03.2014 18:24