Tilastot

HC NuhaHC Nuha - Monkeys 3-1

Tehopisteet

HC NuhaHC Nuha
erica 2+1=3 ±0
Määd. 0+3=3 ±0
Pupu (P) 0+0=0 ±0
Vege (P) 1+2=3 ±0

Monkeys
Breivik 0+1=1 ±0
Kaakkuri 1+0=1 ±0
kikka (P) 0+0=0 ±0
Melart (P) 0+0=0 ±0

Raportti
JAAHAS! Tervetuloa seuraamaan huikeaa proliiga matsia!
HC Nuha aloitti kautensa vahvasti, mutta kärsi äskettäin harmillisen tappion. Tiedä johtuiko nuhan häviö koska kokoonpanosta puuttui tämä huippuvireessä oleva nuori sentteri Rye!
Monkeys on aloittanut ailahtelevasti, mutta uskon RikuHahlin johtamaan joukkueeseen ja tästä saadaan tiukka taisto.

Veikkaus pelin lopputuloksesta: Nuha hoitaa tiukan kamppailun 1 tai 2 maalilla!

1 ERÄ

00-00- 01.20 Monkeys painostaa tiukasti nuhan alueella, mutta nuhan puolustus toimii kuin junan vessa.

02.43 Kaakkuri yrittää heittää kulmasta kiekon maalille, mutta pupun lapa on eessä! Samassa Apinat vaativat pupua lavan mittaukseen... tuomarit eivät kumminkaan tuomitse rangaistuksia.

04.26 Vege pääse hyvälle tontille, mutta mitä taphatuu... yleisö nousee seisomaan... studiolla noustaan seisomaan... MUTTA MONKEYSIN MAALIVAHTI OTTAA HUIKEAN KILPILAHNA TORJUNNAN

..Tasaista vääntöä ja molemmilla muutama paikka.. peli voi päättyä miten vain!

2. ERÄ

01.32 Rye hakee syöttöä laitaan.... katsoo taakseppäin... rye jään pinassa ja kiekko vihelletään pitkäksi. Siinä oli kyllä ruma taklaus kikalta.. Saa nähdä miten rye kerää itsensä tämän taklauksen jälkeen!

03,23 Melart – tämä raskasrakenteinen pelaaja heittää kiekon maalille... Kaakkuri saa kiekon.. veskari väärinpäin maalissa.... Mutta kaakkurin maila katkeaa ja kiekko lentää sivuverkkoihin.

3. ERÄ

1-0 Vege Määd Rye
Kiekko käy vuorotellen määdillä ja ryellä... voi tätä syöttömyllyä kun ei selostajakaan pysy mukana......Kiekko saadaan pelattua vegelle hyvään paikkaan... yleisö ei tällä kertaa nouse seisomaan.... veto lähtee... JA KENKÄLAATIKKO HELÄHTÄÄ.. vai sanoisinko jopa kännykkäkotelo.. oli nimittäin sen verran tarkka nosto yläkulmaan.


03.01
Rye puolittain läpi... heittää jarrut pohjaan!...kikka myös..mutta heittää kärkipiikit.. veto lähtee.. ja huikea mailatorjunta veskarilta..

2-0 Rye Määd Vege
Vege..määd..vege.. määd.. mylly pyörii jälleen... ja syöttö lähtee ja kiekko saadaa jälleen yläpömpeliin... JA KUKAS MUUKAAN ASIALLA kuin tämä jokaisen jengin pahin päiväuni RYE!

3-0 Rye, Vege, Määd
Monkeysin puolustus sekoilee ja päästää nuhan kaksikon herkuttelemaan loppulukemia!..Määd tuulettaa jo ennenkuin kiekko on edes maalissa... ja jälleen kerran ryeltä nähdään tämä kuuluista tuuletus eli mailaratsastus!

3-1 Kaakkuri, Rikuhahl
Rikuhahl murtautuu alueelle.. tarkkailee tilannetta... syöttö lähtee ja kaakkuri lataa 189 km/h lähtevän lämärin joka uppoaa verkon perukoille... eikun hetkonen... kuti rikkoo myös verkon ja maali joudutaan vaihtamaan.. mainoskatko

05.49 Yleisö alkaa hävitä katsomosta ja peli näyttää olevan selvä!!

HUHHUH mikä taisto... aivan eri peliä nuhamiehiltä kuin edellinen tappio.. tiedä sitten kenen ansiosta

Tähdet:
***Rye
** Kaakkuri
* Vege

SELOSTAJANA TOIMI MISTER MÄK SORLEY
Tietoja
Tuomari: mcsorsa
Lisätty: 18.03.2014 23:51
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Monkeys vs. HC NuhaHC Nuha 0 - 5 Edit 19.03.2014 00:20
HC NuhaHC Nuha vs. Monkeys 3 - 1 mcsorsa 18.03.2014 23:51

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.