Aguero (P) 0+2=2 ±0
Gnabry (P) 2+0=2 ±0
Kekonen (P) 0+0=0 ±0
lätty 0+0=0 ±0

Kotijoukkue St.Louis lähtee selvänä ennakkosuosikkina yön otteluun Juventusta vastaan, nähtäväksi jää pystyykö Juventus vastaamaan St.Louisin mahdolliseen, kovaan ja taidokkaaseen peliin, sekä tuomaan voiton kotiin.
Kiekon tippuessa jäähän, katsomossa ei ole kuin vaivaiset kuusi katsojaa, tämä johtunee myöhäisestä kellonajasta, mutta asiaan:

1.Erä

Ajassa 03:45 Gnabry tekee hienon yksilösuorituksen ja lopuksi laukoo kiekon maaliin, vieden vierasjoukkueen 0-1 johtoon!

Ensimmäisessä erässä kummallakin joukkueella oli hyviä tilanteita, mutta maalivahdit olivat hyvin mukana.

Kotijoukkue vie possit 64-35, maalivahtien torjunnat 3-4.

Toiseen erään lähdetään vierasjoukkueen johtaessa 0-1!

2.Erä

Toista erää ei ehdi kulua kuin puolitoista minuuttia, kun iCapu tasoittaa tilanteen 1-1, syöttäjinä iNede ja Ael!
03:00 Gnabry tekee ottelussa jo toisen maalin Agueron syötöstä, tilanne vierasjoukkueen hyväksi 1-2!

Toinen erä päättyy 1-2 tilanteeseen.
St.Louis vei taas possit kotiin 60-39, mutteivät silti onnistuneet laittamaan lättyä reppuun kuin yhden kerran.
Maalivahtien torjunnat 2-2.

Juventus lähtee viimeiseen erään 1-2 johtoasemissa!

3.Erä

Vikassa erässä molemmilla joukkueilla oli muutama hyvä maalinteko paikka, mutta tällä kertaa maalivahdit saivat napattua kaikki yritykset, viimeisessä erässä ei maaleja nähty.

Maalivahtien torjunnat: 6-5, possit: 53-46.

Tokassa sekä viimeisessä erässä St.Louisin pelaajilta nähtiin aika paljon yksinyrittämisiä, onhan pelaajilla toki paljon taitoa, mutta tässä pelissä vastustajat pysäyttivät nämä yritykset lyhyeen. Onko syy häviön takana tässä, vai mahdollinen turhautuminen kun maalia ei millään meinannut syntyä? Sitä on ulkopuolisen vaikea sanoa, mutta Juventus oli tällä kertaa parempi.

***Gnabry - Oli joukkueensa ainoa maalintekijä, 2+0 on huikea suoritus tällaisessa ottelussa.
**iNede - jatkaa vahvoja otteitaan puolustuspäässä.
*Ael - Pelasi kerrassaan loistavasti molempiin suuntiin!
Tuomari: KittiHara
Lisätty: 24.12.2013 03:15