tremors (P) 0+1=1 ±0
zoup (P) 1+5=6 ±0

1.ERÄ

Erän alku päästä päähän pelailua, varovaista haistelua.

3 minuutin kohdalla apinat pääsevät 2v1 hyökkäyksen ja badbull sijoittaa tarkasti takakulmaan. 0-1!!

20sek myöhemmin maalitorvi soi ja sama mies iskee! 0-2!!

Trion pelailu pahaa haparointia ja Darkpitt pääsee tälläämään lukemat jo 0-3!!

Peli on yhtä maalijuhlaa kun badbull viimeistelee hattutempun, tilanne jo 0-4!! 3maalia 2minuuttiin, ei kovin vahvaa pelaamista Triolta..

Triolla vaikeuksia päästä edes oman siniviivan yli kun summeri soittaakin jo erän päättymistä.

2.ERÄ

Heti erän alussa napsu pääsee yrittämään kavennusta Triolle mutta kiekko suoraan päin maalivahtia..

Monkeys ottaa kiekon jälleen hallintaansa ja badbull viimeistelee väkevän yksilösuorituksen jälkeen! Lukemat jo 0-5!!

Trio karvaa vahvasti mutta kuviot eivät ota rakentuakseen ja hyökkäykseenlähdöt menevät pitkiksi..

badbull on rankaista jälleen, vain niukasti ohi maalin ja Trion vastahyökkäys kuihtuu torjuntaan.

badbullin hurja vire saa jatkoa kun hän tekee jo viidennen maalinsa!! 0-6!!

Nyt on penskin vuoro.. 0-7!!

Ryöpytys jatkuu, badbull iskee 0-8!!

Trion vedot jäävät piippuun ja maaleja ei pääse syntymään.

3.ERÄ

Trion puolustus vuotaa kokoajan.. Taitaa DelPotroa joulupukki jännittää.. badbull jättää tekemättä puolittaisen läpiajon.

Trio yrittää vielä vahvasti mutta edes onni ei ole heidän puolellaan..

napsu tuhlaa läpiajon ilmeisesti hiirensä takia mutta selittelyjä ne vain ovat..

TRIO KAHDELLA LÄPI JA KAVENTAA 1-8!!! VIELÄ ON TOIVOA!!

Ottelu päättyy murskalukemin 1-8.

Tuomari: Jakub
Lisätty: 23.12.2013 02:19