InternationalInternational - MunQ ManiaMunQ Mania 6-4

mendy 0+2=2 ±0
Reiko (P) 0+1=1 ±0
stepiwaan (P) 4+0=4 ±0
Ässönsi (P) 0+2=2 ±0

Sunnuntai-illan peli internationalin ja munkki manian välillä on alkamassa. Edellinen peli päättyi tasan, joten tasaista mtitelöä odotan jälleen. Nechayev kentällä, joten Internationalin puolustus saa olla hereillä.

Ottelu käyntiin ja peli pyörii heti munq manian päässä.

International pyörittää kiekkoa tyylikkäästi ja Viekas laittaa lätyn maalin eteen Sneijderille ja siellä on. Nyt munkkien puolustus oli kyllä pelattu ulos tilanteesta.

01:23Reiko on pääsemässä vetopaikkaan, mutta ei saa kiekkoa haltuunsa.

JA KUIN SALAMA KIRKKAALTA TAIVAALTA SNEIJDER ISKEE LÄHIETÄISYYDELTÄ TAKAKULMAAN. Salama alku Internationalille.

02:53 Munkki Manialla on vaikeuksia käynnistää hyökkäystä.

04:01 Nechayev laukoo, lihamuuri edessä.

04:18 Leinan avaus painuu pitkäksi.

JA AJASSA 05:09 NECHAYEV RYNNII VÄELLÄ JA VOIMALLA JA VETÄÄ BPISTEELTÄ, MUTTA MOKKE TORJUU JA RIPARI VARMASTI SISÄÄN JA TILANNE KAVENTUU tilanteeseen 2-1.

05:52 internationalin pitkä kiekko.

Ja näin ensimmäinen erä takana. International hallitsi hieman kentän tapahtumia, kiekko liikkui mukavasti hyökkäyspäässä ja siitä kertoo 2 maalia. MunQ Mania saa parantaa peliä jos mielivät pelin kääntää eduksensa.

Saves 1-1
Poss: 57/42.

00:00 kiekko jäähän.
00:30 Nechayev rynnii vahvasti maalille mutta sivuverkkoon menee veto.
00:56 Nopea vastahyökkäys Internationalilla, mutta lihamuuri on edelleen edessä.
01:24 Leinalla taitaa käsi täristä kun jo ties kuinka mones pitkäkiekko häneltä.
01:51 REIKOLLA AVOPAIKKA MUTTA RANNELAUKAUS EI LÄHDE. Tähän avopaikkaan Nechayev laittoi maagisen syötön.
02:40 JA TAAS PITKÄKIEKKO munkeilta, varmaan leina taas asialla.
03:00 International myllyttää ja pääsee hyvään vetopaikkaan, ohi menee.
03:16 NECHAYEV PAUKAUTTAA KOMEAN LAUKAUKSEN B-PISTEEN TUNTUMASTA JA TILANNE 2-2. TÄMÄ KAVERI EI EREHDY NÄISTÄ PAIKOISTA.
03:50 International vyöryy vaarallisesti kohti munkki manian maalia. Vedot painuvat kuitenkin ohi.
04:22 LEINA RYNNII ALOTUKSESTA VÄELLÄ JA VOIMALLA LÄPI. EI ONNISTU VAIKKA TYHJÄMAALI.
04:58 NECHYAEV B-PISTEELLÄ. Tällä kertaa ei mene, valitettavasti.
05:40- 05:59 tuomari aivan kujalla, kiekko lagaa niin pahasti että pelistä ei ota mitään selvää. Erätauko kuitenkin nyt.

SAVES: 4-4
POSS: 60/39

MunQ mania onnistui tekemään maalin ja sen myötä se on taas pelissä mukana. Toinen erä oli jälleen Internationalin, mutta kiekko ei löytänyt perille asti. Maalipaikkojen suhteen tasainen erä. Tästä hyvä lähteä kohti kolmatta erää.

3.ERÄ

01:07 International jälleen taas munkkimanian päädyssä.
01:40 ÄSSÖNSI LAUKOO TULISESTI, MUTTA MAALIVAHTI TEKEE KOMEAN PATJATORJUNNAN.
02:20 Sneijder tekee maalin, tilannetta en nähnyt, rapsaa kirjottelin.
03:29 icing by munq Mania. LEINA LÄPIAJOSSA, MITÄ HÄN TEKEE?!??+1+1+1+ VETÄÄ PÄIN MAALIVAHTIA, RIPARIAKAAN HÄN EI SAA SISÄÄN.
JA NÄIN 03:54 TULEE HETI KUITTI. B-pisteeltä tulee komea laukaus, jonka sneijder ohjaa reppuun. Maali merkataan Viekkaalle.
04:23 AIJJAI VIEKAS ISKEE LÄHIETÄISYYDELTÄ 5-2. Tämä taisi katkaista munkkien selkärangan.
04:56 MITÄ TÄMÄ ON???!?? Viekas läpi ja hän tekee kylmän viileästi maalin.
05:13 nechayev kaunistelee loppulukemia, mutta se ei auta. Kuitenkin nöyrät 3+0 kasassa.
05:57 OIJJOI ON TÄMÄ MAAGINEN kaveri, liimaa kahden pelaajan läpi ja kylmän viileä veto etukulmaan.
05:59 ottelu päättyy Internationalin 6-4 voittoon.

Saves: 5-7
Poss: 53/46

Ottelu oli todella vauhdikas, tilanteita tuli kuin liukuhihnalta. Ansaittu voitto Internationalille, heidän pelinsä oli tehokasta ja kiekko liikkui mukavasti.