AurinkolauluAurinkolaulu - GiantsGiants 1-3

harja 1+2=3 +2
napsu 1+1=2 +2
Skywanker 0+0=0 +2
snoopdogg 1+2=3 +2

Tämä kyseinen ottelupari on nähty jo viimekaudella ProLeaguen puolella, tällöin Aurinkolaulu veti
pidemmän korren. Giantsin alkukausin on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, myös Aurinkolaulujen kausi
on saanut hyvän potkun. Aurinkolaulun pitää olla hereillä koska Giantsien hyökkäysparivaljakko
[b]Datsuk & nitrik[/b] on ollut kovassa iskussa alkukauden. Aurinkolaulujen paidasta haluaisin nostaa esille
heidän uusimman hankintansa [b]kreki[/b]:n. Tämä kaveri osaa laittaa paikan tullen kiekon reppuun.
Aurinkolaulu tulee pärjäämään, jos pystyvät pitämään Giantsien nopeat vastahyökkäykset kurissa ja
rankasemaan paikoista. Oma veikkauksin ottelun päätöslukemiksi ovat 1-3 Giantsien hyväksi.

Aurinkolaulujen kokoonpano: [b]Falco,Fettis,kreki&Lundi[/b]
Giantsien kokoonpano: [b]Akpom,Datsuk,nitrik&Shark[/b]

[b]ERÄ 1[/b]

0:00 Datsuk vs Fettis - Datsuk nappaa kiekon omille.
0:36 Datsuk heittämässä pientä kikkaa ja pääsee oneen nitrikin kanssa mutta Lundi olikin joutunut lagipiikin kohteeksi.
1:21 Datsuk jälleen, mutta tälläkertaa hakmessa nitrikkiä takatolpilta.
2:28 Tunnettu tsippi Sharkilta viivalta, joka tavoittelee Akpomia maalilta.
2:45 Toisessa päässä Giantsien veskari ottaa hyvän torjunnan kun kreki yrittää survoa kiekkoa maaliin.
3:33 Fettis päättää kokeilla, mutta Shark on edessä tälläkertaa.
4:15 nitrik on pääsemmässä syöttämään Akpomin puolittaiseen läpiajoon, mutta krekin baueri kerkeää juuri kriittisellä
hetkellä estämään syötön saapumista Akpomille.
4:49 Fettis hakee maalilta Falcoa mutta kiekko ei ikinä löydä tietään maalille saakka.
5:29 Datsuk nousee hyvin kulmasta keskelle ja antaa lämärinsä kaikua, mutta Aurinkolaulujen veskari nappaa kiekon varmasti.
6:00 Ensimmäinen erä paketissa ja lukemat ovat 0-0. Hieman tämä erä meni Giantsien puolelle vaikka Aurinkolaululla olikin
possit. Siirrytään toiseen erään.

[b]ERÄ 2[/b]

0:00 kreki voittaa tälläkertaa Akpomin aloituksesa ja laittaa kiekon liikkeelle.
0:28 Hyvä riisto nitrikiltä mutta ei saa tulista kutiaa uppoamaan.
0:55 Loistava Giants hyökkäys, mutta jälleen Fettis&Lundi pystyvät pitämään maalin puhtaana.
1:27 Fettis kokeilee kaukaa, mutta veto on vaarallinen, koska kiekko jää pomppimaan maalin edustalle, mutta Shark
siivoaa viileästi kiekon pois vaara-alueelta.
2:24 Datsuk. jälleen. b-piste.
3:06 Falco viilettämässä yksinläpi mutta kiekko liitä hänen ylitsensä.
3:24 kreki päättää kokeilla onko jättien veskari hereillä, mutta on tällä kertaa.
3:36 0-1! Datsuk 0+1 Akpom 0+1 nitrik 0+1. Akpom löytää hyvin datsukin keskeltä, joka laittaa takuuvarmasti kiekon reppuun.
4:27 0-2! nitrik 1+1 Datsuk 1+1. Datsuk tekee jälleen hyvää työtä ja saa riistettyä kiekon omalle joukkueelleen,
pieni siirto vasemmalle ja nidrik paukuttaa kiekon pömpeliin.
5:48 Akpom pääsee kokeilemaan lämäriään, mutta Aurinkolaulujen molari on tänään hyvässä iskussa.
6:00 Toisessa erässä oli jo hyvä meniniki. Pari komeaa byyriä nähtiin. Nyt on Aurinkolaulu kahden maalin taka-ajossa
miten Aurinkilaulu pystyy vastaamaan Giantseille? Katseet siis kolmanteen erään.

[b]ERÄ 3 [/b]

0:00 nitrik käyttää kokoaan hyväksi ja voittaa Falcon aloituksessa.
1:19 Shariklta upea lätty maalille mutta nitrik sohii kuin sohiikin sivu verkkoon.
1:33 Jälleen nitrik pahanteossa mutta saa aikaan vain violentin. (missä show?)
2:02 Aurinkolaulut ovat lähteneet selkeästi hyökkäämään enemmän, joten Giantsit saavat ylivoima hyökkäyksiä enemmmissä määrin.
2:06 0-3! Akpom 1+1 Datsuk 1+2 nitrik 1+2. Pienen pyörityksen jälkeen Datsuk löytää taka vasemmalta Akpommin
ja kaverin kuti on kuin haulikko, silloin kuin osuu on tappava.
3:57 Shark on yllättäen ylimpänä miehenä mutta Datsuk ei aivan löydä syöttöä joten laittaa määrämittaisen pitkän kiekon.
4:27 1-3! Falco 1+0 kreki 0+1 Fettis 0+1. kreki hassutelee Giants puolustuksessa ja vapauttaa hyvällä syötöllään Falcon yksin
maalivahtia vastaan ja Falco ei paikasta erehdy.
4:33 Datsuk b-pisteellä ei vieläkään uppoa.
5:45 Datsuk löytää nitrikin keskeltä ja tuhlaajapoika nitrik ei saa kiekkoa sisään.
6:00 3.Erä ja samalla peli päättyy lukemiin 1-3 Giantsien hyväksi. Peli oli melko tasainen alusta alkaen, hieman Giants oli
reippaammalla jalalla liikentessä ja pystyi hyödyntämään maalinteko tilanteensa.

***Datsuk - Pystyi ottamaan vastuun maalien teosta ja niiden rakentelusta. Mielestäni Giantsien virkein pelaaja ottelussa.
**Fettis - Antoi joukkueelleen mitä oli annettavana, pari hyvää kutia ylhäällä ja hyvää puolustamista alhaalla.
*Shark - Omalla varmuudellaan pystyi antamaan Akpomille mahdollisuuden nousta ylös ja avoi hyvin peliä.
Tuomari: Chandler
Lisätty: 06.04.2016 20:54