CosmonautsCosmonauts - Bay Street BulliesBay Street Bullies 1-1

Emelin (E) 1+0=1 ±0
Hulk (E) 0+0=0 ±0
kieppi 0+1=1 ±0
laspa 0+1=1 ±0

Alkamassa on B-lohkon 4. sijalta löytyvän Cosmonautsin ja 1. sijalta löytyvän Bay Street Bulliesin välinen ottelu. Henkilökohtaisesti odotan pelistä tasaista, mutta ensimmäisen jakson otteluiden perusteella BSB lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Cosmonautseilta nostaisin esille heidän hyökkäyksensä, jolta odotetaan 2. jaksoon lähdettäessä enemmän maaleja kuin 1. jaksossa joten saa nähdä miten Groovy-jedi kaksikko vastaa odotuksiin. BSBltä puolestaan nostaisin esille myös heidän hyökkäyksensä joka takoi 1. jaksossa hyvän määrän maaleja, jos he jatkavat samaan malliin voi Cosmojen puolustus olla ongelmissa, mutta saa nähdä miten ukkojen käy !

Tulosveikkaus: 2-2

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. erä

02.30 Ensimmäiset pari minuuttia ollaan menty Cosmojen hallinnassa, mutta mitään vaarallisia maalipaikkoja ei toistaiseksi olla nähty.

04.50 0-1 Emelin, zuper, mikkola.  zuper riistää kiekon maalin takana bombolta ja syöttää maalin eteen Emelinille joka ei erehdy.

Cosmot saves 1, poss 57%

BSB saves 4, poss 42%

1. erä oli ehkä pientä Cosmojen hallintaa kokonaisuudessaan mutta maalia he eivät onnistuneet tekemään, BSB sai yhden hyvän paikan ja sen he hyödynsivätkin tekemällä maalin. Jos ottelu näin jatkuu siitä tulee hyvin tasainen.

2, erä

01.30 1-1 jedi, Groovy, Subaru. Subaru avaa nätisti Cosmot 2vs1:seen josta Groovy tarjoilee jedille ja jedi vetää hyvästä paikasta Cosmot tasoihin.

04.35 BSB pääsee vaaralliseen näköiseen 2vs1seen josta Emelin päättää vetää itse mutta vetää suoraan logoon.

Cosmot saves 1, poss 54%

BSB saves 1, poss 45 %

2. erä oli jälleen tasainen eikä siitä oikeastaan ole mitään erityistä mainittavaa kun kummallakaan ei mitään erikoisia tilanteisa 2 mainittua 2vs1:stä lukuunottamatta.

3. erä

2.06 BSB:lle toinen ylivoimahyökkäys jonka Subaru nollaa hyvin.

4.08 zuper pääsee tälläämään b-pisteeltä mutta laukaus kolahtaa tolppaan,

Cosmot saves 3, poss 46%

BSB saves 3, poss 53%

Viimeinenkin erä oli hyvin tasainen molemminpuolin pari ok paikkaa mutta ei mitään ihmeellistä. Molempien joukkueiden puolustus pelasi mielestäni todella hyvin ja hyökkääjätkin käyttivät harvat paikat hyväkseen. Peli oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen joten tuloskin oli mielestäni ihan oikeutettu.

*** Subaru

** Emelin

* jedi

Tuomari: repe
Lisätty: 21.12.2015 22:40
joukkueet tulos tuomari aika
CosmonautsCosmonauts vs. Bay Street BulliesBay Street Bullies 1 - 1 repe 21.12.2015 22:40