Lartama (E) 0+1=1 -2
Nordlund (E) 3+0=3 -2
wagner (E) 0+2=2 -2

1. Erä

Mittelö käyntiin! markus69 voittaa ensimmäisen aloituksen, mutta menettään kiekon samantien, tästä ZOO iskee vastaan.
0-1 Nordlund(1+0)-Lartama(0+1)-wagner(0+1) - Nordlund pääsee tykittämään b-pisteen vierestä, kiekko komeasti takakulmaan.
Maalin jälkeen Sibir ottaa kiekonhallinnan itselleen, muttei pääse hyökkäämään.
Pientä myllyä Sibiriltä, joka päättyy munaminan napakkaan laukaukseen kohti etukulmaa, jonka veska nappaa.
Datis kokeilee beeltä, mutta munamina ottaa mustelmia wagnerin tavoin.
1-1! munamina(1+0)-markus69(0+1) - Kiekonmenetys ZOOlta omalla sinisellä, josta munamina pääsee läpi ja tällää kiekon takakulumaan.
2vs1 Sibirillä, jonka wagner hoitaa tyylikkäästi.
Sixxpound heittää lättyä luukulle, mutta markus69 kuljettaa kiekon suoraan veskalle.
Erän päätteeksi NOrdlund tällää b-pisteeltä, mutta veskari torjuu tämän.

Erä oli ehkä hienokseltaan Sibirin hallintaa. Torjunnat 1-3, kiekonhallinta 52-47.

2. Erä

Toinen erä käyntin, pystyykö jompikumpi nousemaan selkeästi kuskinpaikalle?
Ensimmäinen minuuttin mennään ZOOn päädyssä, vastahyökkäyksestä Datis heittää kiekon luukulle johon Nordlund ei aivan ylety.
2-1 markus69(1+1)-Sixxpound(0+1)-Starbuck(0+1) - ohi meni
2vs1 Sibirillä markus jakaa laidalta Sixxpoundille joka ampuu tulisesti, veska kuitenkin hoitaa tämän.
Datis tykittää viiksien tuntumasta, suht keskelle maalia. Veska poimii marjat talteen.
2vs1 ZOO:lla Nordlund jakaa ja Datis ampuu, veskari on jälleen etevämpi. Vastahyökkäyksestä markus69 ampuu pisteeltä, tuloksetta.
Sixxpound ampuu b-pisteeltä vaarallisesti, mutta Hasek venyy jälleen, Sixxpound haisteli riparia, muttei ihan päässyt kiekolle asti.
Lartama ampuu viiksien tuntumasta, Sibirin pelaajat ahdistelevat kuitenkin sen verran, että laukaus jää torsoksi.

Tasainen erä. Torjunnat 5-6 ja hallinta 51-48.

3. Erä

Kolmas ja viimeinen erä käyntiin. Erittäin tärkeä erä ZOOn liigapaikan kannalta.
Datis rouhii aloituksesta kiekon omilleen.
Markus69 murtautuu laidasta läpi ZOO-puolustuksen ja kuljettaa kiekon epäonnekseen maalivahdille.
markukselta vaarallinen lätty jälleen kerran, mutta tähänkään ei muut ehdi ja kiekko lipuu laitaan.
Nordlund kokeilee kaukaa, mutta veskari napsii tämän.
2 minuutin kohdalla Starbuck nollaa loistavasti Datiksen ja Norlundin 2vs1-hyökkäyksen.
munamina vetää siniviivan tuntumasta erittäin kovan vedon, johon veska ei ehdi, tolppaan kilahtaa kuitenkin.
2-2 Datis(1+0) - Datis karkaa aloituksesta ja vetää keskeltä kiekon maaliin!
2-3 Nordlund(2+0)-Datis(1+1) -Heti perään Norlund siirtää ZOOn johtoon!

Viimeinen minuutti käyntiin, vieläkö Sibir nousee?
Sixxpound tällää kiekon sivuverkkoon.
2-4! Nordlund(3+0)-Datis(1+2)-wagner(0+2) - Sibir ylihyökkää, täten Datis ja Nordlund pääsevät oneen, loput arvaattekin.

Komea nousu ZOO:lta viimeisessä erässä. Erittäin tärkeä voitto liigapaikkaa ajatellen!