Sibir Novosibirsk - CosmonautsCosmonauts 5-2

Paaso 2+0=2 -3
Tippakone 0+1=1 -3
weirdo 0+2=2 -3

Elämme maanantai-iltaa 17.8 klo 22.27 ja huikean jännittävä karsintatrilleri Sibir Novoasdjarriasdo vastaan Cosmonauts on juuri alkamassa. Katsomo ja pelaajat käyvät villinä ja juttu luistaa. Cosmoilla tähän mennessä viidestä pelistä seitsemän pistettä ja Sibirillä kolmesta pelistä kolme pistettä. Cosmot ovat siis aloittaneet melko vahvasti!

Cosmojen jatkopaikka liigassa näyttää selvältä, mutta Sibir on vielä vaakalaudalla. Tästä ottelusta 2 pistettä käytännössä varmistaisi Sibirin pääsyn liigaan, tärkeä peli siis!

Sitten itse pelin pariin!

<h2>1. Erä</h2>

00.43 1-0 by Starbuck (1+0) markus69 (0+1) Sixxpound (0+1) Makea makea syöttö päätypleksin kautta maalin eteen josta Starbuck wristaa sisään!
Parin minuutin kohdilla bombo pääsee läpäriin laukomaan mutta mokke koppaa, läheltä liippaa!
03.19 2-0 by markus69 (1+1) Nappaa kiekon maalin edustalla ja toimittaa maaliin, erinomaista pelaamista jälleen markukselta!
bombo pyörittelee peliä nätisti vastustajankin alueella, mutta kaverit eivät oikein ole mukana ja syöttölinjat ovat kiven alla...
Viiden minuutin paikkeilla jälleen bombolla hyvä vetopaikka mutta tällä kertaa puolustaja vetää pidemmän korren!
Myös Sixxpound pääsee vetämään vielä hetki ennen summerin soimista, mutta maalivahti hoitaa jälleen, huhhuh kun jännittävää!

Erä vaikutti melkoisen tasaiselta, selkeät tähtipelaajat markus69 sekä bombo tekivät paikat, joista tosin vain toinen joukkue onnistui maaleja työstämään.

<h2>2. Erä</h2>

Erä alkaa munaminan lagaamisella, mihinhän se kaveri nyt hävisi... no nopeasti saatiin peli taas käyntiin.
02.24 3-0 by Sixxpound (1+1) markus69 (1+2) Sixxpound pujottelee puolustajia kuin Tanja Poutiainen konsanaan ja tällää kiekon byyriin komeasti. Hienoa käsien esittelyä!
Kolme ja puoli minuuttia kellossa ja kiekko pyörii uhkaavasti Sibirin maalivahdin alueella, mutta ei mene sisään!
Tämä erä oli kyllä edellistä enemmän Sibirin hallintaa. Cosmot kyllä rakentelee peliä hienosti mutta maalia ei vaan saada aikaan, ei sitten millään.

<h2>3. Erä</h2>

Erää kulunut kolme minuuttia ja jotenkin hieman väritönhajutonmauton fiilis. Kumpikaan joukkue ei oikein pääse mihinkään.
03.20 4-0 by markus69 (2+2) Tulee vaan laidasta ja pujottele ja wristaa sisään, tää ei oo kiekkoa, tää on pujottelua!
03.25 5-0 by markus69 (3+2) No nyt vois tuota tahtia hillitä, tuomari ei pysy mukana...
03.45 5-1 by Spears (1+0) bombo (0+1) Subaru (0+1) En ala mitää, hienoo hei et kavennusmaali kuitenki!
04.50 5-2 by Spears (2+0) bombo (0+2) Spearsilta komea veto maskin taka veskan läpi. Cosmot herää mukaan peliin, mutta taitaa olla jo vähän myöhäistä!

*** markus69, uskomattomat kädet, näytti muille miten tätä peliä pelataan.
** Sixxpound, myöskin loistavaa pelaamista.
* bombo, Cosmojen paras pelaaja.

<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width:500px"> <tbody> <tr> <td> </td> <td>1. Erä</td> <td> </td> <td>2. Erä</td> <td> </td> <td>3. Erä</td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> </tr> <tr> <td>Sibir</td> <td>3</td> <td>42%</td> <td>1</td> <td>45%</td> <td>3</td> <td>50%</td> </tr> <tr> <td>Cosmo</td> <td>1</td> <td>57%</td> <td>2</td> <td>54%</td> <td>6</td> <td>49%</td> </tr> </tbody> </table>

Tuomari: Fettis
Lisätty: 17.08.2015 23:03