hampi 1+4=5 +6
nörtti 2+3=5 +6
Reto 4+2=6 +6
wilperi 0+1=1 +6

Molempien joukkueiden toinen ottelu näissä karsinnoissa. Molemmat aloittivat myös voitoilla, varsinkin Realin esitys oli ennakkoluuloton. Mielenkiintoinen ottelu takuulla luvassa.

Ottelun avauserä alkaa kamujen hallinnassa ja Reto avaakin hanat reilun minuutin pelin jälkeen. Realilla ajoittain hyvännäköistä pelin rakentelua, mutta Reto onnistuu toistamiseen paria minuuttia myöhemmin melkoisella tahtomaalilla. Erä vaikuttaa jo päättyvän näihin lukemiin, kunnes Reto täydentää hattutemppunsa viimeisellä minuutilla. Kaiken kaikkiaan ei mikään järin vauhdikas avauserä, kamujen rutiini taitaa olla Realille liikaa.

Real saves: 6, poss 37%

kamut saves: 0, poss 62%

Pitkän odottelun jälkeen saadaan toinenkin erä liikkeelle. Näinköhän on Realilla vielä paukkuja vai meneekö kamut menojaan?

Minuutin ehtii erä vanheta ja saadaan uusi maalintekijäkin tilastoihin nörtin kuljettaessa kiekon etukulmasta sisään. Myös wilz saa nimensä tehotilastoihin merkkauttaen syöttöpisteen, Retolla nyt jo neljä paunaa kasassa. Vaikuttaa olevan Realin eväät hieman syöty, Reto onnistuu jo neljännen kerran reilu minuutti ennen toisen erän loppua hampin hyvästä passista. Kirjoittaessani edellistä lausetta kamut löi pelin jo tilanteeseen 0-7, eihän tässä meinaa millään pysyä mukana. kamujen kovasta hyökkäyspelistä jälleen hyvä osoitus.

Real saves: 7, poss: 40%

kamut saves: 3, poss: 59%

Kolmas erä ei tuo merkittävää muutosta pelin kulkuun, Real saa kuitenkin kuparisen rikki reilu minuutti ennen päätössummeria NUTSEFANIN onnistuessa GHT:n hyvästä alustuksesta. Ottelu päättyy kamujen 1-7 voittoon.

Real saves: 5, poss: 45%

kamut saves: 3, poss: 54%

Tuomari: Vesce
Lisätty: 11.08.2015 00:43