HC OilersHC Oilers - MökkitieMökkitie 3-2

Jarna (E) 1+0=1 -1
Oshie74 (E) 0+1=1 -1
Vrbata17 0+0=0 -1
älykääpiö (E) 1+0=1 -1

HC Oilers - Mökkitie -sarjan Game #3 on ehtinyt jo alkamaan, kun tuleva tuomari selviytyy paikalle, maaleja ei onneksi olla vielä nähty.

1. erä

Maaliton.

2. erä

Ajassa 2:13 nähdään ottelun avausmaali, Vrbata tekee loistavan maskin ja Jarna pääsee painamaan kiekon tyhjään uuniin.
0-1 by Jarna (Oshie74)

4:16 pelattu, kun nähdään Oilersin vastaus. Nissinen saa kiekon maalin edustalla, ja laittaa kiekon wristillä reppuun.
1-1 by Nissinen (tuksu, kalleh)

Näyttävä yksilösuoritus älykääpiöltä ajassa 5:41, kyseinen suoritus päättyy siihen, kun mies kuljettaa kiekon ohi Oilers-molkken ja näin ollen peli 1-2:een.
1-2 by älykääpiö

3. erä

2:39 nähdään hyvin paljon samankaltainen maali Oilersilta, kun nähtiin Mökkitieltä toisessa erässä. Nissinen seisoo maskissa ja kalleh laittaa tyhjään maaliin
2-2 by kalleh (manne, tuksu)

20 sekuntia myöhemmin Nissinen jälleen työnteossa, ja vie Oilersit ensimmäistä kertaa johtoon tässä ottelussa.
3-2 by Nissinen VM

Vielä erän loppuun puolittainen tilanne Mökkitielle, mutta Jarna ei kykene viimeistelemään huonosta asennosta, ja näin ollen HC Oilers on ensimmäinen jatkopaikan varmistanut puolivälieräjoukkue.