Hytönen 0+3=3 +4
Nico 0+3=3 +4
Vesa 4+1=5 +4

<h1>Afterlife - Mensa Club Finland</h1>

Viileänä tiistai-iltana Afterlife lähtee haastamaan A-lohkon tämän hetken ykköstä, Mensoja. Mensoilla on peli kulkenut läpi kauden suhteellisen hyvin ja tuttuun tapaan ovat pelanneet melko vähämaalisia maaleja. Afterlife aloitti myös melko väkevästi kauden, mutta viimeiset 5 peliä ovat menneet penkin alle. 5 pelistä vain 6 tehtyä maalia ja 25 päästettyä maalia. Mensoilla vertailun vuoksi 5 viime pelissä vain 7 päästettyä maalia ja 16 maalia saatu vastustajan verkkoon. Mielenkiintoista nähdä saako Afterlifen pojat gorillan viskattua selästä ja vastattua Mensojen sumppuun. Kummallaan ei pelaa joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen (Jakke/Klee). Teppo223 aloittaa ainakin allekirjoittaneen yllättäen hyökkääjänä ja Samila nähdään maskotin puvussa.

<h3>Tulosveikkausta</h3>

Samila: 1-3

smoove: 1-8

repeat: 1-5

<h2>1. Erä</h2>

Ensimmäinen erä alkoi Afterlifen nopealla hyökkäyksellä aina vetoon asti, jonka maalivahti nappaa helposti.

1:05 Hätäinen syöttö Jawsilta. Tästä tulee pitkä ja aloitus Afterlifen päähän.

1:16 0-1 by Vesa (1+0) Nico (0+1) Chloe (0+1) - Vesa pistelee sisään.

1:28 0-2 by Vesa (2+0) Chloe (0+2) - zippaus aloituksesta ja Vesa vetää varmasti sisään.

2:36 0-3 by Vesa (3+0) huhuu (0+1) Nico (0+2) - Nico avaa Vesan ja huhuun oneen. Reilut 2 minuuttia pelattu ja Vesalla jo hatut.

3:54 Poikittainen syöttö huhuulta ei mene perille asti.

4:36 Pyöritys jatkunut jo toista minuuttia Afterlifen puolella.

5:10 Vihdoinkin Afterlife saa hyökkäyksen aikaiseksi. Stefano syöttää poikittaisen maalille, mutta kaksi pelaajaa välissä.

Saves 2-3, poss 33-66.

Peli ollut Mensojen hallinnassa koko ensimmäisen erän. Afterlifellä ei ole ollut muuta kunnollista paikkaa, kuin aivan ensimmäinen veto 6. sekunnilla. Mensat (Vesa) yllättänyt tekemällä jopa 3 maalia alle 3 minuuttiin! Vaikealta näyttää Afterlifen kannalta.

<h2>2. Erä</h2>

Aloituksen nappaa Jaws nakkaamalla kiekon laitaan, johon Chloe ehtii ensin. Nopea karvaus, josta Afterlifen hallinta aina lähes ensimmäisen minuutin ajan.

1:15 Instagram veivaa Mensojen kulmassa. Karvaus onnistui ja kiekon menetys.

2:14 1-3 by stefano (1+0) Kutri (0+1) - stefano kaventaa hyvällä vedolla!

3:02 Afterlife päässyt toiseen erään paremmin mukaan. Hyökkäys päättyi tällä kertaa paitsioon.

3:30 Nico pääsee vetämään maalin edustalta. Jaws blockaa vedon viime hetkellä.

4:34 Kutri koittaa sukeltaa maalille, Chloe vetää pidemmän korren ja estää tämän.

4:58 1-4 by Vesa (4+0) Nico (0+3) - Meni vähän ohi, mutta Vesalle merkitään tästä jo NELJ??S maali! Nico kerää samalla syöttöhatut talteen.

5:52 Syöttö Vesalle maalille, kiekko valuu ohi.

Saves 2-2, poss 35-64.

Vaikka statsit samaa luokkaa kuin edellisessä erässä niin siitä huolimatta Afterlife pääsi nyt jo vähän paremmin peliin kiinni, joskin Mensat käänsi pelin takaisin omaan hallintaan erän puolivälissä. Viimeiseen erään Afterin äijien pitäisi alkaa tosissaan pelaamaan, jos mielii tästä saada edes tasurin. Mensoille ei kyllä olla monesti tehty 3 maalia yhteen erää...

<h2>3. Erä</h2>

Heti alkuun Mensoilta pitkä.

1:04 Chloelta kehno passi siniviivalta. Kutri väliin ja 2vs1. Takaa tulevat huhuu ja Nico kuitenkin kerkeävät hätiin ja kiekko riistetään nopeasti.

2:07 Instagram riistää ja voisi kuljettaa itse sisään, jää kuitenkin odottamaan Kutria, joka ei oneen pääse kunnolla.

2:36 1-5 by huhuu (1+1) Vesa (4+1) Chloe (0+3) - Huhuu ja Vesa näyttää miten onesta tehdään. Chloelle samalla syöttöhatut!

3:16 Jaws tekee omaa maskia ja Vesa näkee tilaisuutensa tulleen. ??käinen kuti jää kuitenkin Jawsin blockiin.

4:18 Huhuu syöttää takaa tulevalle Vesalle, joka laukoo suoraan syötöstä. Maalivahti on tällä kertaa hereillä ja napsii helpot pois.

Saves 7-1, poss 35-64.

Kolmas erä meni myös Mensojen hallinnassa. Toisen erän alku näytti jo vähän paremmalta Afterlifeltä, mutta eivät päässeet peliin enää kiinni.