jedi (E) 1+0=1 +2
Tippakone 0+1=1 +2
weirdo 0+2=2 +2
ämmäke (E) 1+1=2 +2

[i]On kaunis aurinkoinen sunnuntai päivä ja alkamassa on  Impact vs Cosmonauts liigamatsi, odotan henk. koht. matsista tasaista vääntöä, Impact on B-lohkon toiseksi viimeinen ja Cosmot A-lohkon toiseksi viimeinen. Veikkaan itse 2-5 voittoa Cosmoille mutta saapas nähdä miten käy.[/i]

Cosmonauts saves 1 poss 53%

[i]Ei maaleja, eikä oikeastaan mitään kauhean säväyttävää nähty tässä erässä, toivon seuraavaan erään paljon enemmän sähinää, ja ehkä pari maaliakin.[/i]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[b]2.[/b] erä

Maaliton.

Impact saves 2 poss 50%

Cosmonauts saves 1 poss 49%

[i]Kuten ensimmäinen erä tämäkin oli katsojan silmästä aika puuduttavaa katsottavaa, minun silmään ei ainakaan mitään hirveän hyvää tekopaikkaa sattunut, molemmat puolustavat hyvin.[/i]

[b]3.[/b]erä

02.12 0-1 [b]jedinorsu[/b], bombora, ämmäke

jedi pääsee bombon ja ämmäkkeen syötöistä tälläämään hyvästä paikasta ja verkko helähtää ensimmäistä kertaa pelissä !

05.33 0-2 [b]ämmäke[/b], Subaru, bombora

bombora syöttää viivassa Subarulle, Subaru rätkäisee kiekon bpisteen tuntumasta maalille ja kiekko jää lojumaan maaliviivalle, josta ämmäke kaapii sen sisään !

Impact saves 2 poss 47%

Cosmonauts saves 3 poss 52%

[i]Viimeinenkin oli hieman tylsää peliä, mutta sentään pari maalia ja ne varmistivat Cosmonautseille pari pongoa. [/i]