<h1 style="font-style: italic;">ZOO vs Afterlife</h1>

Kokoonpanot

ZOO: Firefist, Tandu, Versace, wagner
Afterlife: Instagram, Jakke, Kutri, teppo223

Viimeisin matsi näiden kahden välillä jäi varmasti kaivelemaan molempia, enemmänkin aftereita kun he 4-0 asemasta luopuivat tasapeliin, revanssin paikka ja
tiukka matsi tulossa!

Gerberos veikkaa "0-6 afterlife, Jakke tg ensimmäisen."

1.erä
"Mä kolmatta linjaa takaisiiin.. kuljen kerraan... noniin peli alkaa". Aloitus menee ZOOLLE!
Peli alkaa tasasin väännöin, päästä päähän. Afterit pääsee hyvään hyökkäykseen, mutta zoon puolustus
pääsee paremmin eteen.
"Muista, vanhukset ei kuulu vanhainkotii, eikänuorukaiset joudu uusiin sotiin diudiu" ja takaisin peliin.
Peli jyllää edelleen päästä päähä meisinkillä. Ensimmäinen vaarallinen paikka kutrin poikki syötöt x2
maalille, melkee. Afterit saanut hieman pelistä otetta. "Sillä jokainen joka apua saa, tajunnan antaaaaaaa"
Ja pelijatkuu Afterin hyökkäyksellä, joka päätyy mokelle. Hetken näimme zoon hyökkäystä, joka jäi tosin
hetkeksi. Niin tasaista vääntöä päästä päähän, ettei jokaista tilannetta ehdi merkitä.
Katsomo on täyttynyt.. melko hyvin ja yleisömylvii. 0-0 kun on pelattu 5:22.
Viimeinen minuutti ei paljoa vauhtia tuonut erän loppuun, ottelu pysyi tasaisena, KUNNES INSTAGRAM JA JAKKE P????SEV??T ONEEN JA TEKEV??T MAALIN
JAAAAA se oli lagilla. Peli jatkuu 0-0 tilanteeseen 2 erään.

Ensimmäinen erä kokonaisuudessaan oli melko tylsää katsottavaa, mutta oli siellä omat hetkensä. Yleisö nauttii enemmän siivistä ja olueista tällähetkellä,kuin
itse pelistä, erätauko loppuu ja siirtykäämme 2 erään.

2.erä
"WE WILL WE WILL ROCK YOU TUM, TUM TUM TUM", kiekko tipahtaa maahan ja 2 erä jatkuu.. omalla maalilla joka oli siis korvaus äskeisestä lagista.
Peli jatkuu normaalisti nytten. ZOO pääsee hyvään paikkaan laukomaan, mutta ei tee. Nopeasta afterit kääntää tilanteen vasta hyökkäykseen
ja kiekko lipuu edes takas päästä päähän taase. Jakke koittaa maalia ja ei tee, sitten tulee uusi paikka ja jakke vetää.. hyvin oudon vedon ja seon siellä
moken olkapään yli.. oivoi. Jakke 1+0 Instagram 0+1 Kutri 0+1, Afterit siirtyvät johtoon 0-1!
Afterit jatkaa myllytystä maalin jälkeen, mutta zoo taistelee!
Taasen vaihteeksi tasaista, puolin ja toisin. "Jäi mombaasaa.. vain päivä eläämään... kuulin mombaasaaan.<span style="line-height:1.6">"J</span><span style="line-height:1.6">." Ja peli jatkuu.</span>

Aftereilla tällä hetkellä kiekko zoon päässä, hyvää kuviota, mutta parempaa puolustusta.
TANDU P????SEE HYV????N PAIKKAAN MUTTA EI EI JA EI, mokke torjuu ja siellä suljetaan kiekkoa. Afteri saavat kiekon ja jatkavat peliä
zoon päähän. Nyt zoo pääsee 2v1 mutta väärä syöttö ja kiekko karkaa johkin..
Afteri vastahyökkäys, zoo vastahyökkäys.. ei pysy perässä! Kello 4:25 ja peli 0-1 aftereille.
LIIAN PIKANEEEN V??H??N LIKANEEN MIELENVIKANEEEN KUTRIDOOONAAAAaaa, Kutri käsillä, nakkikioskille, 0-2 johtoon afterit! Kutri 1+1
Afterit saavat pikkuhiljaa otetta pelistä enemmän ja enemmän, mutta löytyykö zoolla taistelutahtoa?
Erä lähenee loppuaan, afterit saavat vielä paikan, mutta eivät tee. Erä päättyy 0-2, ja afterit jatkavat johtoasemalla viimeiseen erään.

Toisessa erässä näimme aftereilta parempaa peliä ja afterit hallitsivat paremmin tämän erän, mutta vielä voi tapahtua mitä tahansa.
Kolmanteen erään siirrymme 0-2 tuloksin!

3.erä
"Nakkivenee.. diumdiumdiumdiumdiumdium dium diuum.. nakkiveneee.." Kiekko tippuu jäähän ja teppo vetää vllyyn, mutta kiekko siirtyy tosin Zoon
pelaajille. Pystyvätkö zoon poppoo kaventamaan? Ja juuri kun kirjoitin tämän, TANDU.. ainoa tandu vetää komean kaukovedon pörsäää ja tilanne
kaventuu 1-2 !!! Tandu 1+0 Wagner 0+1.
Heti perään nähtiin uusia paikkoja, mutta ei maaleja. Huhuh.. hiki oikein valuu. Zoo lähtee ilmeisesti vakavemmin tähän erään ja yrittää kuin yrittää
päästä tasoihin. Afterit taistelevat tietenkin johtoasemansa puolesta kaikin voimin. Zoo on saanut pienen painostuksen päälle.
1:30 kellossa ja mitä tahansa voi vielä käydä. Instagram vetää koko kehollaan, koko haballaan maalia kohti, mutta tulosta ei syntynyt.
Nyt nyt on pahaa pyöritystä zoolta ja meinaa kiekko pomppia maaliin, mutta ei. Pian ollaan jo toisessa päässä aftereiden painostamana.
Muutama hyvä peli minuutti vielä aikaa molempien tehdä maaleja, saa nähdä miten käy..! JA SIELT??.. ja sieltä tulee Tandu jälleen ja tasoittaa pelin
2-2.. huhhuh mikä maali! Tandu 2+0. Siinä on mies kohdillaan tässä pelissä. Ja ei kauaa mene kun tandu.. TANDU J??LLEEN hattuja lentää jäälle..
3+0 tandu!! Tandu 3+0 Versace 1+1 Firefist 0+1. 3-2
Aftereille siirtyy kaikki paineet. Puoliminuuttia aikaa ja peli on kääntynyt aivan päälaelleen.. Viimeisiä hyökkäyksiä viedään ja kiekko on lähellä..
niin lähellä. 15 kitusekuntia vielä zoolla pelattavana ja kiekko siirtyy zoon päätyyn aloitukseen. Tässä on viimeinen paikka, mutta
zoo.. zoo estää sen ja voittaa tämän tiukan matsin. Huhuh mikä peli!

Peli päättyy 3-2, Zoon voittoon!

Tähdet: Tandu **** pelin kääntäjä