Alkamassa siis Afterlife - Adonikset matsi, ennakkoon veikkaisin pelistä pienoista Adoniksien hallintaa mutta saa nähdän miten jengien käy.

<Subaru> 1-6

<Datis> 2-4

<wagner> 1-3 gerbe 3+0

1.erä

pökäle pääsee kokeilemaan aikalailla keskeltä afterlifen puolustuspäätä ja puikoista sisään

0-1 pökäle, Vicious

Adot pääsevät 3vs1:seen ja syöttökuvion päätteeksi pökäle pistää kiekon maalilla ja Afterlifen pelaaja tökkää kiekon omiin.

0-2 Rudius, pökäle, Vicious

Afterlife saves 5 poss 46

Adot saves 1 poss 53

Erä oli niinkuin odotinkin Adonisten hallintaa ja tulostaulullakin lukemat 0-2, siirrytään seuraavaan erään ->

2. erä

Jakke pääsee erän aluissa vetämään bpisteeltä mutta tolppa kilahtaa

Syöttelyrumban jälkeen maalin edessä on maskia ja tämän Vicious käyttää hyväkseen ja pistää kiekon etukulmaan

0-3 Vicious, pökäle, Gerberos

En valitettavasti nähnyt tätä maalia.

1-3 hardy

Afterlife saves 4 poss 46

Adot saves 3 poss 53

Tämä erä oli huomattavasti tasaisempi, kuten saveista, posseista ja tulostaululta sen voi huomata, saa nähdä miten käy viimeisessä erässä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. erä

hardy vetää bpisteeltä ja Instagram painaa riparit sisään

2-3 hardy, Instagram, Jakke

pökäle vetää siniviivan tuntumasta maskin täyteiselle maalille mutta veto menee tolppaan

Afterlife saves 4 poss 52

Adot saves 7 poss 47

Viimeinen erä oli ehkä hieman jopa Afterlifen pyöritystyä ja yksi kavennusmaalikin syntyi muttei se riittäny tasuriin/voittoon...