IlvesIlves - Outer ContinentOuter Continent 2-4

d3mon 0+1=1 +2
Jåne (E) 2+2=4 +2
Tedy (E) 0+0=0 +2
Wezi 2+0=2 +2

Alkamassa ottelu Ilveksen ja Outer Continentin välillä. Ilves on aloittanut kautensa melko vahvasti sillä neljästä ottelusta on tullut kolme voittoa ja ensinmäisessä ottelussa Ilves otti voiton hallitsevasta mestarista HC Oilersista. Outer Continent puolestaan aloitti kautensa runkosarjassa tappiolla Jerusalemia vastaan 2-5 lukemin. Ilves on ottanut vahvan startin kauteen ja lähtee tähänkin otteluun ennakkosuosikin asemasta.

<hr />

Parhaat pistemiehet:
Ilves (Hintz 8 + 9 =17)
Outer Continent (Wezi 1 + 1 = 2)

<hr />

Seuraa häntä:
Hintz (Ilves) , neljässä pelaamassaan ottelussa Hintz on nakuttanut 17 tehopistettä ja kahdeksan niistä maalien muodossa. Hintz tulee varmasti olemaan tässäkin ottelussa vahvasti esillä ja tätä huimassa vireessä olevaa kaveria ei ainakaan hirveän useasti pidä päästää vetopaikoille, jos aikoo voitosta taistella.

Surfacin (Outer Continent) , Hieman näkymättömämpi kaveri kentällä, mutta tekee loistavaa jälkeä puolustuspäässä ja jos tämä kaveri sattuu olemaan hyvällä pelipäällä voi maalinteko vastustajalla olla melko työlästä.

0.14 momentum heti maalivahdin kimpussa ja violent
0.36 momentumilla vetopaikka ja veto lähtee ja samantien heilahtaa maalivahdin kilpikäsi ja outerin puolustus hoitaa kiekon itselleen
1.12 Ilvekseltä paitsio
1.25 Outerin 3vs2 hyökkäys kääntyy Ilveksen 2vs1 hyökkäykseksi
1.33 1-0 by Dodge (1+0) momentum (0+1) Hintz (0+1) - Dodge paukuttaa vastahyökkäyksestä beeltä häkkiin.
2.37 Surfacin vetää piruettiä siniviivalla ja ilves riistää kiekon, mutta surfa hankkii kiekon väkisin takaisin itselleen
3.16 Ilves laittaa myllyn pyörimään outerin päädyssä
3.26 myllytys päättyy ja .... ***violent behavior by Dodge
3.44 Ja myllytys senkuin jatkuu
3.56 1-1 by Jåne (1+0) - Jåne katkoo syötön siniviivalla , pääsee läpi ja kiekko varmasti häkkiin
4.44 Hintzillä paikka viiksien välissä, mutta Wezi blockaa kiekon
5.00 erän viimeinen peliminuutti alkanut
5.39 Surfacin avaa ilveksen pelaajaa selkään ja ilves saa kiekon
5.59 Eräsummeri pauhaa erän päättymisen merkiksi ja samalla ,<censo> maalei hintz

PERIOD 1/3 OVER
Ilves saves 1 Poss 60
Outer Continent saves 1 Poss 39

Erä oli melkolailla Ilveksen hallintaa lukuunottamatta Outerien paria vastahyökkäystä. Ilveksen hyökkäyspään painostus tulee todennäköisesti jatkumaan seuraavassakin erässä ja jossainvaiheessa se kantaa hedelmää.

<hr />

2.erä

0.01 Surfacin lähtee aloituksesta suoraan eteenpäin ja menettää kiekon Ilveksen puolustukselle
0.22 Outerit käynnistää vastahyökkäystä joka katkeaa Tedyn harhasyöttöön
0.46 Hintz ajautuu hyvällä vetopaikalle maalineteen, mutta Surfa on massoineen kiekon edessä.
1.19 Wezi puolittain läpi hyvinrakennetun tilanteen jälkeen ja ranteet lukkon ja moken polke heilahtaa ja tuomari levittää kätensä
1.47 1-2 by Wezi (1+0) Jåne (1+1) Surfacin (0+1) - Wezi lämää suoraan syötöstä ja maalivahti on voimaton ja näin Wezi saa nostaa kädet kattoon.
2.45 Tahallinen paitsio Outereilta ja aloitus Outerien puolustuspäähän
3.09 2vs3 vastahyökkäys päättyy outerien paitsioon
3.42 Upea kuvio ja Hintz pääsee vetämään unelmapaikasta onetimerillä, mutta mitä tapahtuu? lampaankulli suoraan maalivahdin logoon.
4.14 vuorostaan sählää outerit, surfacin avaa kolme kertaa putkeen vastustajalle
4.33 Jåne ulommalta been kaarelta ohi
4.54 Jåne pääsee kuin varkain maalille ja kiekko on lipua maaliin, mutta moke on kuitenkin lopulta ajan tasalla
5.16 Hintz lämää pakin jaloista mutta mokella ei suuria vaikeuksia
5.36 samantapainen tilanne toisessa päässä, mutta nyt torjujana on Kivistö
5.52 ja paitsio Ilvekseltä
5.56 Hintz on nyt melkoisessa ruosteessa, jälleen unelmapaikasta onetimerillä... ohi.

PERIOD 2/3 OVER
Ilves saves 5 Poss 51
Outer Continent saves 5 Poss 48

Viime erä oli hieman tasaisempi ja Outerit menivät yllättäen johtoon ja näin Ilves lähtee viimeiseen erään takaa-ajo asemasta.

<hr />

3.erä

0.01 aloitus meni ohi kun iiris sabotoi tuomaria
0.33 Erän alku ollut melkoista pingi pongia
0.46 Hintzille avautuu hyvä vetopaikka, mutta maalivahti ottaa torjunnan
1.06 Pitg Kääg bai Outer continent
1.22 Tedy avaa Jånea läpi, mutta Jåne todennäköisesti lagaa?
1.32 Jälleen. Jälleen. Jälleen. Hintzillä todella hyvä tekopaikka mutta ei vieläkään ja sitten ***violent behavior by Hintz
2.10 1-3 by Jåne (2+1) - Kiekko löytyy Jånen lavasta kolmen pelaajan keskeltä ja Jåne lähtee karkumatkalle ja tolpan kautta maaliin
2.27 1-4 by Wezi (2+0) Jåne (2+2) - Tämä on isku, se ei ole isku vyön alle. SE ON ISKU MAALIIN!
3.09 Hintz beeltä ohi
3.36 Wezi puokkiläpi , maalivahyti hoitaa
3.47 2-4 by Hintz (1+1) momentum (0+2) Dodge (1+1) - kiekko lipuu jostain maaliin ja maali merkataan Hintzille. Kai ihan oikeutettu räkismaali kun ei oikein ole Hintzillä uponnut tässä pelissä.
4.42 Jånelta hieno viivakynä ja näinollen paitsio
4.48 Hintz beeltä ja arvatkaa? logoon.
4.54 sulkeminen alkaa
5.26 Ilves painaa ilveksen raivolla päälle
5.40 puoli maalia tyhjänä ja hintz vetäjänä. Tuomari levittää kädet.

MATCH OVER
Ilves saves 2 Poss 59
Outer Continent Poss 40

Näin ottelu on päättynyt ja pienoisen yllätysvoiton tästä nappasti Outer Continent. Hyvää puolustusta läpi ottelun ja paikoista laitettiin sisään. Ilvekselle puolestaan maalinteko tökki ihan urakalla ja puolustuskin rakoili hieman.