Reckless 0+0=0 -1
Stuf 0+0=0 -1
Tun 0+0=0 -1
Zaborsky 0+0=0 -1

Ottelu on alkamassa ja Starbuck kannustaa Impactia. Jos Möksä menee jatkoon, myös Starbuck jää ilman kannua. Go Impact go!

Oma veikkaus: Zaborsky 3+0 ja Impact 3-0 voittoon. Muilta ei tulosveikkauksia kysytä.

1. Erä: Tylsää esikoululaisten ulkojäälätkää. Möksän puolustus ei juurikaan antanut Kelowna Rocketseille paikkoja. Saves 1-5

2. Erä: Meni agentin kanssa jutelessa tää erä. Vaikutti kuitenkin yhtä tylsältä kuin ekakin erä. Saveseista päätellen peli tasottui. Saves 1-3

3. Erä: Molempien hyökkäys on surkeaa ja tästä syystä maaleja ei saada. Impactilla oli paikka, josta jopa minä olisin tehnyt maalin. Agentti odottaa soittoa. Saves 2-2

1. Ja: Kauhea lehmän häntä yllättää Impactin Kristian Järvisen ja Mökkitie nappaa ensimmäisen voittonsa!

Staran tähdet:

*** Zaborsky
** Impactin puolustus
* Oshie74

Jälkimainingit: Möksä oli erittäin huono näinkin helppoa vastustajaa vastaan. Impact tarvitsisi ykköspakkinsa Suden ratkaisemaan nämä pelit.