Hamburg FreezersHamburg Freezers - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 2-3

Roni (E) 0+1=1 +1
Samila87 0+1=1 +1
Smaila 2+1=3 +1

Alkamassa Hamburg Freezörs - Mensa Club Finland

Ottelusta odotetaan rehtiä ja reipasta mittelöä, eikä sikamaisuuksia tulla suvaitsemaan kentällä.

1. Erä.

(0:28) Roni & Klee syöttäjinä, Mario rankaisee nopeasti!

(1:28) Patrick Däivis laukoo, molkke torjuu.

(1:53) Iiris antaa taklauksia puolustajille!

(4:25) Mario on päästä tuikkaamaan jo toisen kerran kiekon reppuun, kun käpytikka jätetään kylmästi

yksin puolustamaan, mutta maalivahti pelastaa hamburgit !

(5:22) Mensan pakki laukoo b-pisteeltä, Käpytikka torjuu juuri ja juuri!

1. Erä päättyy.

HF Saves 5 poss 38%
MCF Saves 4 poss 61%

HF oli selkeästi ottavana osapuolena ja yritti pysyä vain pelissä edes jotenkin mukana, ja jos tämä

peli jatkuu, niin Mensa tulee ottamaan selkeän voiton, sillä tuskin HF:n puolustus kestää koko ottelua

tällaista menoa, ja hyökkäämään ei juuri päästy muutamaa yritystä lukematta, joista yksi oli kuitenkin

ihan vaarallinen, mutta ratkaisu jäi vain puuttumaan!

2. Erä.

(1:23) Samila laukoo puolustajaa pohkeeseen, ja kiekko on kimpoilla maaliin, mutta maalivahti torjuu!

(2:18) HF saa katkaistua mensan avauspelin, ja cheater on päästä tekemään maalin, mutta maalivahti

ja puolustus hoitaa tämän juuri ja juuri.

(3:19) P.Davis syöttää autopassin suoraan marion lapaan ja mensa saa myllyn pyörimään, mutta

tilanteesta ei tule valmista.

(3:56) iiris yrittää laukoa sinarin jälkeen, ja moke torjuu ja iiris käykin hakkaamassa moken ja

herättelee omia jätkiä peliin!

(4:30) Taas sulku ja tuloksena on <Samila> Kamoon hei. <Mario> pitääkö sinne joka vitun kerta

ängetä, tunteet käyvät pelissä kuumina ja HF on herännyt peliin mukaan!

(5:08) P.Davis toimittaa kiekkoa luukulle, ja Käpytikka blokkaa kiekon sisään ja peli on 1-1!
Hieno maali, joka merkitään kuitenkin P.Davisin nimiin, kun tilaston ottajalla ollut laput silmillä.

(5:37) Iiris ottaa selkeän aloitusvoiton, ja toimittaa kiekkoa luukulle ja mylly pyörii MCF päädyssä,

mutta puolustus selvittää tämän juuri erän lopussa.

2. Erä päättyy.

HF saves 1 poss 49%
MCF saves 5 poss 50%

HF Heräsi peliin todenteolla mukaan ja peli oli nyt todella tasaista!
Tunteet kävivät kuumina ja iiriksen violentin jälkeen peli siirtyi enemmän HF:n hallintaan ja en tiedä

oliko taktikointia vai ei, mutta sen ansiosta peli on nyt lukemissa 1-1 ja kolmanteen erään siirrytään

jännittävässä tilanteessa ja ottelu voi ratketa miten päin tahansa!

3. Erä.

(0:42) Klee ottaa todella hyvän keskialueen riiston ja pääsee karkuun puolustukselta ja vetää
b-pisteeltä kiekon reppuun ja peli on 1-2, todella tärkeä maali heti kolmannen erän alkuun!
Todella huono menetys tilanteessa puolustukselta, josta niinkin kokenut pelaaja, kuin Klee käyttää kyllä helposti hyödykseen ja ei missaa näitä tilaisuuksia!

(2:18) Mario syöttää Samilalle ja syöttää viikselle Kleelle, joka vetää helposti jo tilanteeksi 1-3!
HF:n peli näyttää yhtä huonolta, kuin ensimmäisessä erässä ja MCF kuittaa helpoista virheistä, joita
ei saisi tulla!

(3:55) HF Sulkee

(3:59) Cheater syöttää ja P.Davis tekee elintärkeän kavennuksen ja jokohan HF taas herää taistelemaan pelistä!

(4:22) Mario vetää, maalivahti torjuu ja samila on päästä kuljettamaan kiekon häkkiin, mutta
ei saa kiekkoa aivan kiinni

(4:47) HF Sulkee

(5:53) Kiekko on menossa maaliin, mutta MCF juuri ja juuri kestää ja hirveä mylly maalilla, mutta
mcf saa heitettyä kiekon pois maalilta ja ottelu päättyy!

3. Erä päättyy.

HF saves 5 poss 37%
MCF saves 6 poss 62%

Tiukka peli, HF:n taso heitteli pitkin ottelua, ja se kostautui, kun Klee pääsi niittaamaan MCF:n karkuun ja ottelu ratkesi siihen, todella hyvää taistelua ja viihdyttävä ottelu !

MCF mvp: Klee, teki tärkeät maalit ja osui maaliin, niistä paikoista mitä hänelle annettiin!
HF mvp: P.Davis oli myös HF:n maaleissa hyvin mukana, ja pelasi pirteästi!

Tuomari: Tunde
Lisätty: 11.02.2015 20:17